ΡΟΝΤΕΟ: Ο Κούγιας έφτυσε τον Ελ Καντουρί που “τρελάθηκε [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
4242893

Ένας μικρός χαμός έγινε με τη λήξη του αγώνα στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια ο οποίος έφτυσε τον Ελ Καντουρί στο πρόσωπο.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Με το σφύριγμα της λήξης ο μέσος του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της ΑΕΛ και είχε λεκτικό διαπληκτισμό με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ, Βασίλη Βάνη, με τους δυο τους να βρίζονται και τον πρώτο όπως φαίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα να του λέει: “F@@k Off”.

Τότε ο Κούγιας που ήταν στο πάγκο της Λάρισας γύρισε προς τον Ελ Καντουρί και όπως φαίνεται και στη κάμερα του είπε: “Ποιον βρίζεις, ποιον βρίζεις” και εν συνεχεία τον έφτυσε. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο πλάνο της “NOVA”.

Ο Ελ Καντουρί τρελάθηκε με την ενέργεια του ισχυρού άνδρα της Λάρισας και ακολούθησε μια σύρραξη αφού ο μέσος του ΠΑΟΚ ήθελε να πάει προς τον άνθρωπο που τον έφτυσε αλλά ευτυχώς παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις.

Όπως είναι λογικό ο Αλέξης Κούγιας θα κληθεί σε απολογία και φυσικά αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινές τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του.

Εξαρτάται βέβαια και με το άρθρο το οποίο θα κληθεί αλλά κινδυνεύει να τιμωρηθεί και να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους 1 έως 6 μήνες και φυσικά το πρόστιμο θα είναι από 5.000 έως 40.000 ευρώ. Επίσης η συγκεκριμένη ενέργεια επιφέρει τιμωρία και στην ΑΕΛ που μπορεί να φτάσει τις 90.000 ευρώ.

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Κουφαλα κουγια…σκατομπρελοκ…θα’σαι τυχερος μωρη πουστρα αν φας 6 μηνες αποκλεισμο απ’τα γηπεδα …γιατι αν δε φας …να δουμε πως θα ερθετε και πως θα φυγετε εσυ και τα βλαχοτυρια σου απ’την Τουμπα!

  2. ο κουγιας δεν ειχε παρει μερος στο καβγα μεχρι που χωρις ο μαροκινος να του απευθυνεται ο κουγιας τον εφτυσε…..

    ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ!!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..

  3. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥ.

    1. o μαροκινος με αλλον βριζοταν ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….

  4. Ο παίκτης του μπαοκ που πήγε στον πάγκο της αντίπαλης ομάδος και έβριζε θα τιμωρηθεί η το θέμα θα μείνει ανοικτό χωρις να το ψάξουμε οπως εκείνο το βαπόρι με τα λαθραία τσιγάρα που δεν μπορούν να ανέβουν οι λιμενικοί επάνω κατόπιν εντολής της κυβέρνησης των απλυτων.

  5. ανέστησες το πεθαμένο…

    για πολλοστή φορά !!!!

  6. Άντε με το τσουτσέκι του Βαγγέλα

    1. Ειναι μεγάλο το τσουτσεκι του βαγγελα και σε πονάει

      1. .ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ.
        ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΚΛΑΝΟΠΙΠΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.
        ΡΕ ΚΛΑΝΟΠΙΠΙΤΣΑ ΚΟΥΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΒΕΡΚΩΣΕ Ο ΤΙΓΡΗΣ….ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ.
        ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ MADE IN CHINA.ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ….

      2. ναι ρε ο 1.78μ μοντελοπνίχτης τσούτσεκμαν…

    1. Χαχαχα ποσο ανοητος μπορει να εισαι βρε κακομοιρη

Comments are closed.