ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ; Απαράδεχτες δηλώσεις από τον Γιώργο Καπουτζίδη: “Έλληνες δεν είναι μόνο όσοι φορούν περικεφαλαία με Μολών Λαβέ, το παρόν είναι και οι μετανάστες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
καπου

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όταν στη σκηνή ανέβηκαν 25 Έλληνες από τη Νιγήρια που αποτελούσαν το συγκρότημα HPGC.

Αφού το 25μελες συγκρότημα ερμήνευσε θρησκευτικά τραγούδια από τη Νιγηρία ο ηθοποιός πήρε το λόγο για να σχολίασει την παρουσία τους εκθειάζοντας το γεγονός ότι ζουν, μεγαλώνουν και εργάζονται στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα».

«Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης «καρφώνοντας» παράλληλα όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη.
«Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αύτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα» κατέληξε ο ηθοποιός.

Για την ιστορία το συγκρότημα αυτό έγινε το πρώτο που πήρε το απευθείας «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του σόου καθώς δευτερόλεπτα μετά την κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο Σάκης Τανιμανίδης πάτησε το Golden Buzzer, το χρυσό κουμπί που χαρίζεις στους συμμετέχοντες την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

63 Σχόλια

  1. Οπως εχετε παρατηρήσει ,οι παλιές ελληνικές ταινίες σπάνε τα ρεκόρ τηλεθέασης ,ακόμη καί σήμερα , οι νεαροί τού σήμερα ”ηθοποιοι” καί διασκεδαστές υστερούν ,είναι ατάλαντοι ,και προσπαθούν για ενα μεροκάματο σε παιχνίδια και σε αλλα τηλεοπτικά σκουπίδια ,μια τέτοια περιπτωση είναι καί ο λεγάμενος , ατάλαντος……….παρακμιακος

  2. EΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ (ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ) ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  3. Τι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια???? Και πουστης και καπου-“τζιδης”…Για οσους δεν με πιανουν θα πω με απλα λογια και σταρατα (αρεσει δεν αρεσει) οτι αυτη η σεραια πουστρα μονο σεραια πουστρα δεν ειναι…αλλα πουστρα εξ ανατολης που και αυτος εδω φιλοξενειται…Κατι οτι ειναι πουσταρα κατι οτι δεν ειναι γηγενης ολα αυτα μαζι τον κανουν ενα ατομο που μπορει πολυ ευκολα να ανοιγει το στομα του και να λεει αυτα που λεει….σκοπιμος φυσικα…. Δεν πονανε αυτον τον τοπο οι ξενιστες και δεν ειναι αυτων οι προγονοι που εχυσαν το αιμα τους και πονεσαν για αυτον τον τοπο…Τα βρηκαν ολα ετοιμα και μου εχουν και αποψη…και μας πουλουν και μουρη !! Αι στο διαλολο μουρη λουλου να χαιρεται ο πατερα σου τον αντρα που’βγαλε… Ουστ απο ‘δω μουρη μουχριτσα τραβα παλιοπουστα αυτες τις δηθεν αντιρατσιστικες και δηθεν δημοκρατικες ιδεες σου να της πουλησεις στη νιγηρια η και σε καμια τουρκια απο εκει που ηρθαν οι καπουτζιδιδες παπουδες σου…ουστ απο εδω μας εχετε σκυλοβρωμισει ολοι σας!!

  4. ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΟΥ Κ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ…..Ι ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ Κ ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΣΚΑΜΠΙΛΟΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ….ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ;;; ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ Κ ΚΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Κ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Κ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;;;; Κ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΠΧ, ΤΟ ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ;;;;;; ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ…….

  5. Που ήταν αυτό το τρισχαριτωμένο αγόρι όταν τα τραβέλια αγόρευαν μέσα την βουλή;;;;
    Έννοια σου και πολύ κοντά είναι η ώρα που θα σε γλεντάνε όλα αυτοί οι ηλιοκαμμένοι Σύριοι πρόσφυγες από την Ααφρική…

  6. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΟΥΣΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΟΥΣΤΗΣ
    ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ
    Κ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

  7. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΛΥΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ

  8. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ….

  9. ratsiσμος κατα των ελληνων…
    με μια πατριωτικη κυβερνηση θα κρεμαστει σε δημοσια θεα>>>

  10. Καπουτζίδη είδες ρε κανέναν ΕΛΛΗΝΑΡΑ στο συγκρότημα στραβουλιακα και οι άλλοι δύο συμφώνησαν ο άλλος κρίμα τα μπράτσα μυαλό κότας η άλλη μόνο με λουγκρες κάνει εκπομπές ξεφτίλα έπρεπε να φύγουν όλοι αλλά να μου πεις τους έβγαλαν τελευταίους όλα κανονισμένα,

  11. Σίγουρα έχει δίκιο η λούγκρα.Το παρών είναι οι λαθρομετανάστες που μπουκώνουν πούστηδες σαν αυτόν και το μέλλον είναι η Χρυσή Αυγή που θα βάλει στα τέσσερα και την Γεωργία και τα Αφρικανά που την κουτουπώνουν φθηνά και οικονομικά.Σίγουρα ο Αρχαίος προγονός μας ο Λεωνίδας δεν θα έλεγε την Ιστορική φράση ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ άν ήξερε ότι χιλίαδες χρόνια μετά θα είχε απόγονο την πουστάρα τον Καπουτζίδη.Πόσα σε πλήρωσε το κανάλι του νταβατζή σου μωρή πουστάρα για να βγείς να διαφημίσεις τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες;

  12. Είναι ντροπή για την Αρχαία Ελλάδα να την δυσφημεί αυτή η Σερραία αδερφή.Είναι δικαιωμά του να είναι πούστης και να του αρέσουν οι ψωλές από την μαύρη Αφρική.
    Το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ το είπαν Έλληνες άντρες σαν τον Λεωνίδα και οχι λούγκρες σαν τον Καπουτζίδη.

  13. Μια χαρά βολεύονται οι καπουτζίδηδες με τους μακρυπούτσηδες νεοφερμένους, και έλληνες και νορβηγούς και σουηδούς θα τους βαφτίσει προκειμένου να δείξει την ευγνωμοσύνη του.

  14. Θέλει η @@τανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφήνει…

  15. Τί να πώ τώρα ;
    “Ανατρίχιασα” από το “ταλέντο” τους (ΚΑΙ της χορωδίας ΚΑΙ της τριμελούς επιτροπής)….
    Το φιλοθεάμον κοινό (ούνα ράτσα – ούνα φάτσα) ξεσκίστηκε στο χειροκρότημα για το “εξαίσιο ταλέντο” της νιγηριανής κομπανίας, συμπαρασύροντας τα τρία μπάζα, που ναι μεν ΔΕΝ είναι σχετιικοί με τα περί μουσικής θέματα (συνθέτες, στιχουργοί, αοιδοί κλπ), πλην όμως “καταγοητεύτηκαν” , “μαγεύτηκαν” , “σαγηνεύτηκαν”, ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, επειδή ακριβώς ΔΕΝ είναι ειδικοί, αλλά ευκαιριακοί … Πήρανε, τρομάρα τους, το “ύφος για μαστραπέδες”, που λέει και ο ανεπανάληπτος Σουρής και απεφάνθησαν για τήν “τελειότητα” του ΤΙΠΟΤΑ , ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ …
    ———-
    Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς.
    Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα ;
    ———–
    στους οποίους στίχους θα συμπλήρωνα για τους γαϊδάρους (του Σουρή), με πολύ σεβασμό τόσο στα συμπαθέστατα ζώα όσο και στον ποιητή :
    που πήρανε μεγάλη φόρα,
    και μάς κουβαλούν την ψώρα,
    μες την ίδια μας την Χώρα,
    θέλοντας αυτήν την ψώρα,
    να δεχτούμε ως “θεία δώρα” ….
    ———-

  16. πες μου ρε καπουτσιδη οταν γ@@@σε κουνιεσε ????? εισαι ρε μεγαλο γιδι

  17. Από τις πολλές π@¥τσες που έχει φάει έχει λαλήσει. Μάλλον τώρα τον καρφώνουν τα αλλοδαπα και γουστάρει πολύ το άτομο λέμε….εδω είναι Ελλάς Ελλήνων χριστιανών τρυπιε αν δεν σου αρέσει τα στριγκακια σου και δρομο!!

  18. Ντροπή του! Που σκοτώθηκαν “αυτοι με τις περικεφαλαίες” έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει η ελευθερία στην οποία μέσα ζει. Χωρίς αυτήν, θα τον καίγανε στη μέση του δρόμου επειδη ειναι ομοφυλόφιλος όπως κανουνε στις χώρες και τους πολιτισμους που τόσο θαυμάζει και εκθειάζει!

  19. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΟΥ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΄΄΄΄ . ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΛΟΥΓΚΡΑ , ΠΟΥΣΤΡΑ ; Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ . ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΙΑ΄ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ,ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ , ΕΠΙΤΗ΄ΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ , ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ , ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ .
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Α΄ΡΑ ΚΑΙ
    ΚΕΙΝΟΣ ΩΣ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ , ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ STRAIGHT ANTPEΣ.
    ΒΡΩΜΕΡΗ Ν.Τ.Π.

  20. Δεν ξέρω για τους μετανάστες αλλά τα μογγόλια οι χρυσαυγίτες σίγουρα δεν είναι Έλληνες.Το μόνο ελληνικό που τους αξίζει είναι το χώμα

  21. Καπουτζίδη, ξέρεις καλά εσύ από όμορφες Νιγηριανές …μπαλαντέζες, έτσι; Χα, χα, χα!

  22. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ Και στους 3 ανθελληνες και στο κοινό πού τούς άκουγαν και δεν τους γιου χάρισαν και να συκοθουν να φύγουν από το πλατό αυτοί θα ήταν ΈΛΛΗΝΕΣ. Άντε καραγκιόζη δες που πιάνει στο βρομοστοματου τους ΉΡΩΕΣ ΜΑΣ

  23. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα καθαριση το τοπίο και θα σώσει την ταυτότητα μάς, το έθνος μας, την θρησκεία μάς και την πατρίδα μας.
    Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω. Κανένα άλλο κόμμα.
    Όλοι η αλοιφή είναι υπέρ το ΝΤΠ, προδότες, ΓερμανοΤσολιαδεσ, και μασονοι. ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΈΛ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ όλοι τα ίδια σκατττττααααα.
    Εάν ο Έλληνας το καταλάβει αυτό και αφήσει το πολιτικό χρώμα και κοιτάξει το καλό της πατρίδας μας, το καλό του Ελληνικό λαό και το καλό της θρησκείας μας, θα έχουμε καλο.Εξάλλου πάμε να αυτό καταστρέφουμε. Κρατήστε το αυτό.
    Εγώ δεν είμαι χρυσαυγητης αλλά την ψήφο μου θα τούς την δώσω γιατί είναι η μόνη ελπίδα μας. Εάν προλάβουμε τις εκλογές και δεν έχει καταστραφεί τελείως η χώρα μας και το έθνος μάσ,.

    ΕΛΛΆΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ.

  24. δεν διαβασα τι λεει ,,αλλα λεω τι θελει η πουσταρα ..ενα ψαρι στον κόλο και ξυλο στα πουστηκα καπουλια να τρεχει γυρω γυρω την πιστα

  25. Από την άποψη ότι λαμβάνουν την Ελληνική παιδεία, είναι εκ γεννητής στην Ελλάδα και έχουν την Ελλάδα στην καρδιά τους..τότε Ναι.. είναι Έλληνες. 100% όμως Έλληνες δεν είναι γιατί δεν αρκεί μόνον η παιδεία.
    Και …Καπουτζίδη …δεν έχεις τα @ρxiδι@ να πείς Μολών λαβέ. Οπότε μην το πιάνεις στο στόμα σου..

  26. ΑΛΛΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΩΛΟΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ….

  27. ΞΥΛΟ…ΑΠΟ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ…
    ΓΑΜΗΣΙ…ΑΠΟ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΕΣ ΦΛΕΒΩΔΕΙΣ ΛΕΣΨΩ…
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ…ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑ !
    ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ REALITY SHOW ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ !
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ…

  28. Και επιπλέον, σιγά το ΤΑΛΈΝΤΟ που είχαν και Γκόλντεν μπελλ κιόλας!!, Εάν αυτό είναι το επίπεδο του ταλέντο στην Ελλάδα, καήκαμε!!
    Μολων Λάβε
    ΕΛΛΆΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ

  29. Η Έλληνες μεταμορφονουνται σε μαύρο χρώμα!!!
    Ηληθιε πουσταρα, δεν είναι Έλληνες επίδεις γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Απλός έχουν αποκτήσει την Ελληνική Ιθαγένεια.
    Η εθνηκοτιτα είναι στο αίμα μας και στο DNA μας.
    Εάν ένας Έλληνας γεννηθεί στην Νιγηρία, είναι Νιγεριανος;;;
    Η εάν γεννηθεί στην Τουρκία, είναι Τουρκος;;;
    Αμορφοτε πουσταρα!,
    Μολων Λάβε
    ΕΛΛΆΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ

  30. Βγείτε ήρωες της Ελλάδας να δείτε για ποιους σκατοπουτσιδες χάσατε τη ζωή σας , είμαστε εμείς όμως να συνεχίσουμε το έργο σας

  31. Η προπαγανδα κατα τους εθνους μας και τις αλλοιωσεις της Πατριδος μας καλα κρατει………………

    δεν θελουμε μια Ελλαδα με μπουρκες, μαυρους , νεα εθιμα, νεες Θρησκιες, …………..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ………. οτι και να λετε εσεις οι καλοπληρωμενοι προπαγανδιστες, εχω να πω, οτι οι μεγαλυτεροι φασιστες και ρατσιστες ειστε εσεις……..που για τον λαθρο-εγκληματια που θα σας βιασει-σκοτωσει, δινετε τα παντα….αλλα για εναν αξιοπρεπει Ελληνα που εχασε τα παντα (σπιτια, δουλια, κτλπ) δεν προσφερετε ουτε 1 προπαγανδα βοηθειας…………………..

  32. ΚΑΝΕΝΑΣ να μην παρακολουθήσει στο εξής, το συγκεκριμένο, καθώς και όλα τα λοιπά realities, που προσβάλλουν κατάφωρα, την Ελλάδα και τους΄Ελληνες …
    ΄Οσοι ΄Ελληνες (πραγματικοί ΄Ελληνες) συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι σε αυτό το ΑΙΣΧΙΣΤΟ τηλεσκουπίδι, να αποχωρήσουν ΑΜΕΣΩΣ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αναξιοκρατικό και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο χορήγησης του “απ΄ευθείας εισιτηρίου πρόκρισης στα ημιτελικά”…
    Αλλάξτε, ρε ρεζίληδες της παραγωγής, τον τίτλο του show από το : “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και ονομάστε το : “η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα μέσα στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Ελλάδα, έχουν ταλέντο” …
    ΄Αει στο διάολο, παλιο-νεοταξίτες, που ακριβοπληρώνεστε από τους ανθέλληνες / μισέλληνες, για να μας σανοταϊζετε … ΚΟΠΡΙΤΕΣ εε ΚΟΠΡΙΤΕΣ …

  33. Ο/Η βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του λέει:

    ΄Ελληνες ΔΕΝ είναι αυτοί που μιλούν Ελληνκά, ΒΛΑΚΑ , ΗΛΙΘΙΕ ΣΚΑΤΟπουτσίδη, ούτε αυτοί που κάποιοι ιθύνοντες εντός των τειχών, τους βάπτισαν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ως ΄Ελληνες …
    ΄Ελληνες είναι αυτοί που κατάγονται από το Ελληνικό Γένος (και από τους δύο γονείς, παππούδες, προπάτορες), φέρουν την Ελληνική Ιθαγένεια από την ημέρα της γεννήσεώς τους και έχουν Ελληνική Συνείδηση …
    «Το Ελληνικό Γένος, αν σώθηκε ως τα σήμερα, αν επέζησε ύστερα από τόσους εχθρούς, το χρωστάει στην ακοίμητη σπίθα που καίει μέσα στα σωθικά της Ελλάδας» (Ν. Καζαντζάκης).
    Τί ακοίμητη φλόγα μπορεί να καίει στα σωθικά ενός λαθρομετανάστη για την Ελλάδα (γα μιά ξένη χώρα γι΄αυτόν, που απλά τον “φιλοξενεί” έστω και αθέλητα), ρε ΤΣΟΓΛΑΝΕ ;;;
    Το μέλλον της Χώρας ΜΟΥ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ απόπατε, στηρίζεται ΜΟΝΟΝ στους ΄Ελληνες και όχι στους λαθρομετανάστες που κατάγονται από “όμορφες χώρες” (!!!) της Αφρικής, της Ασίας κλπ, τις οποίες χώρες οι ίδιοι οι πολίτες τους, μετέτρεψαν σε χάος … και ήρθαν εδώ, για να μετατρέψουν και την Ελλάδα ΜΟΥ (και όλων των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ συνελλήνων μου), σε χάος …
    Αν εσύ χαίρεσαι που βλέπεις επί σκηνής 25 Νιγηριανούς “¨Ελληνες”, να ερμηνεύουν θρησκευτικά τραγούδια της χώρας τους, δεν έχεις, παρά να μετοικήσεις σ΄αυτήν την “όμορφη” χώρα που προφανώς σε εκφράζει, να ζήσεις εκ τους σύνεγγυς τις απαγωγές μαθητριών, τις πολλαπλές επιθέσεις ενόπλων, τις εκτελέσεις χριστιανών και να γνωρίσεις προσωπικά την ηγεσία και τα μέλη της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ (αναφαίρετο & δημοκρατικό δικαίωμά σου) …
    ΄Αντε στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ, λοιπόν, παλιο ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ και άσε τους Ελληνες ήσυχους να αποφασίσουν και να προδιαγράψουν το μέλλον τους, όπως οι ίδιοι το θέλουν … και όχι όπως το σχεδιάζουν και το ονειρεύονται οι ανθέλληνες και οι λαθροέποικοι …
    ΔΡΟΜΟ, ρεμάλι, για μιά “όμορφη” χώρα της επιλογής σου … και μην ξεχάσεις να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου, εάν επιζήσεις, ΣΑΥΡΑ …

  34. Κ.Καπουτσιδη ειδες μαυρους και το ματι σου αστραψε.Δεν πας καλυτερα στη Νιγηρια,για να αισθανθεις στο πετσι σου την γλυκα,που σου λειπει?
    Εκει θα συναντησεις τον Αριστοτελη,τονΠλατωνα τον Σωκρατη,τον Αρχιμηδη…Προσεξε μην εμφανισθει ο Γ.Καραισκακης!…Αυτος δεν αστειευεται!…Ξεφλουδιζει!…

  35. αφού γουστάρει τις ιδέες του κουμανταρέα…

    ας έχει και την κατάληξη του η λουλού…

  36. Ειναι πραγματικα πολυ θλιβερο να ακουμε αυτες τις μπαρουφες απο νεους ανθρωπους και ειδικα ηθοποιους
    Βεβαιως οι ανθρωποι της Αφρικης ειναι αξιοι και πρεπει να τους τιμουμε για αυτο που ειναι στην χωρα τους αλλα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ειναι τους ΕΛΛΗΝΕΣ κυριε καπουτσιδη η φυση τους εφτιαξε για αυτη την μαγευτικη περιοχη και δεν τους εδωσε μαυρο χρωμα ειχε τον λογο της Οι φυλες με μαυρο χρωμα εγιναν και αυτες απο την ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ για να αντιμετωπιζουν τον καυτερο ηλιο και τις συνθηκες διαβιωσης εκει πιο ευκολα Αρα οπως και να γινει αυτοι οι ανθρωποι που ,για πολιτικους λογους εχουν ερθει στην χωρα μας,θα ειναι παντα επισκεπτες καλοι η κακοι
    Οι πληρωμενοι υπηρετες αυτου του σαθρου πολιτικου κατεστημενου κανουν μεγαλοι ζημια στους Ελληνες συνανθρωπους σου και δουλευουν για τον αφανισμο αυτης της πολυ αξιας Ελληνικης φυλης για την οποια πρεπει να αισθανεσαι περηφανος και οχι να μας λες οτι το μελλον της χωρας μας ανηκει στους μαυρους που καλως εφτασαν στην Ελλαδα Δηλαδη την κορη σου κυριε καπουτσιδη θα την εδινες σε μαυρο ? Δεν υπαρχει για σενα σεβασμος σε αυτο που η φυση σε εκανε? Θα την αλλαξεις εσυ ? ξερεις πιο πολλα ? Αν εχεις ακουσει 400 χρονια σκλαβιας υπο των Τουρκων οι Ελληνες ευτυχως και για σενα ,που σημερα τους φτυνεις,κρατησαν την εθνικοτητα τους ,αν δεν ξερεις τι ειναι ΕΘΝΟΣ ψαξε Google,για να εχεις εσυ σημερα αυτο το ωραιο προσωπο με το ωραιο χαμογελο και το δυνατο μυαλο και πολλα αλλα επειδη ακριβως εισαι Ελληνας
    Δεν υποτιμω κανεναν μαυρο απο οπου και αν καταγεται ομως προσπαθω να σου να εξηγησω οτι δεν μου αρεσει να μπω στο mixer που μας θελουν σημερα Ολοι ενα πραγμα ολοι παιδια στο mixer και οτι γινει ΟΧΙ κυριε καπουτσιδη το μελον της Ελλαδας ανηκει σε εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ Αυτο νομιζω πρπει να λες απο μια θεση μεγαλης ακροαματικοτητας Αυτοι ειναι σταλμενοι για καλο η κακο σκοπο Αυτο θα το δουμε Ξερω οτι το σχολιο μου δεν θα δημοσιευτει γιατι η σκλαβωμενη και σημερα πατριδα μας λογοκρινεται παντου και σε ολα απο ….ειδικους…..Το εγραψα ομως γιατι εκνευριστικα τοσο πολυ με το απαραδεκτο. για μενα, σχολιο που εκανες Και να σε ρωτησω και κατι ?Τι σου επιτρεπει να κανεις τετοιου ειδους σχολεια ? η παιδεια σου ? οι ειδικες μελετες που εχεις κανει ? πως τα γνωριζεις ολα αυτα ? δεν μας δινεις και λιγο το ποιος εισαι να ξερουμε κι εμεις ποιος σοφος μας μιλαει η μηπως κατι αλλο ?
    Αυτα τα λιγα απο μενα σημερα

  37. Χρυσή Αυγή να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος και να μπεί μια τάξη !!!

  38. “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣ ΧΩΡΑ”
    ΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ; ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΔΟΧΡΩΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΤΑΡΑΝΤΕΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ “ΠΑΣΧΑ” ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑΔΑ;
    ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ; ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ;
    ΟΥΣΤ ΑΠ’ ΕΔΩ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!

  39. “Καλή επιτυχία…Μακεδονία” αναφώνησε η γνωστή TV περσόνα Μαρία Μπακοδήμου παρουσιάζοντας το τραγούδι της F.Y.R.O.M. (Σκοπίων ή όπως κανονικά πρέπει να ονομάζεται Vardarska) στον 52ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μην ξεχνάμε βεβαίως των Σάκη Τανιμανίδη, όταν τη μέρα την γενοκτονίας των Ποντίων παρουσίαζε το ριάλιτι Survivor με Τούρκους και Έλληνες.

  40. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ

  41. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ…ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΚΙΛΛΟΤΡΟΠΩΣ!!! ΑΜΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΑΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΓΑΝ…ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΦΤΙΛΛΙΣΜΕΝΗ!!! ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΗΣ!!! ΚΑΝ’ ΤΟ…ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

  42. Φαινεται ο κος καπουτζιδης απουσιαζε απο τα μαθηματα ελληνικης ιστοριας,διαφορετικα θα γνωριζε το ομογλωσσον το ομοαιμον το ομοθρησκο και το ομοτροπο που συνθετουν την φυλη κατα τον Ηροδοτο. Επισης θα γνωριζε πως οι αρχαιοι ελληνες που επιβιωσαν σε πολυ δυσκολοτερες εποχες απο τις σημερινες με συχνους πολεμους κατα βαρβαρων, την ιδιοτητα του ελευθερου πολιτη της πολης τους την απεδιδαν με μεγαλη φειδω σε ελληνες που επρεπε να προερχονται απο γονεις που ειχαν και αυτοι την ιδιοτητα του ελευθερου πολιτη, ετσι καταφεραν να διατηρησουν τα στοιχεια της φυλης! Τωρα φθασαμε στο σημειο να κινδυνευουμε ως εθνος αν δεν ελληνοποιησουμε μαυρους κιτρινους κοκκινους κατα τον καπουτζιδη! Γελοιοτητες!

  43. ο λοκο σου το ξερει καλα αυτό γνωριζεισ που και ποτε

  44. Η καμπουτζιδο πασχει και αυτη καθαρα απο λευκοφοβισμο! Φοβουνται τους λευκους.

  45. ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ “”ΜΑΥΡΟΙ “”ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

  46. Επειδή είδα το ριάλιτι. Είναι ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ και η 3 τους στην επιτροπή.τους δίνουν βήμα για να εκφράσουν την γνώμη τους.ακουο έλληνες από πού???ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ. Εγώ προσωπικά δεν θα. Το ξαναδώ ΑΣ Ακολουθήσουν όλοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ.

  47. Ντεσαποτε Σαρμελα. Οτι πρεπει, για Λουγκρες, σαν και του λογου του.

  48. Ουστ Μωρη, Παλιο Λουγκρα. Που φροντιζεις, μη και σου λειψει, ο μπουλκουμες, στα γηρατεια σου. Σαρμελλα, να ναι και ο, τι να ναι. Εστω και Πολυπολιτισμικη.

  49. Ασε μας ρε γιωργακι….. εσενα περιμεναμε να μας πεις ποιοι ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ αντε κανε καμια κολοτουμπα. Γελοιε.

  50. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΛΥΓΙΣΤΗ ΚΟΡΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΩΛΗΣΕΙΣ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ -ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ- ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ.
    Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ.ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΣΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ…..

  51. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Ν ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥΣ

  52. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑ Η ΔΗΘΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΣΜΟΥ ΝΑ ΕΞΩΡΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΕΧΩ ΞΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΟ ΕΝΟΧΛΕΙ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ. ΕΧΘΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

  53. ελληνες βλακα και επικινδυνε καμπουτζιδη ειναι αυτοι που πηγαν στο δημοψηφισμα και ειπαν να φυγουμε απο αυτη την ευρωπη και ηταν το 65% , γελοιε ……

  54. Αμα ειχε παει στη νιγηρια ο τριπουστας θα ηξερε ποσο «ομορφη χωρα» ειναι που για να βγεις απο ενα εστιατορειο να πας απενεντι μεχρι το αμαξι σου σε συνοδευουν οπλισμενοι σεκιουριτυ για να μη σε γδαρουν ζωντανο οι πεινασμενοι.
    Οξω ρε τριπουστα

  55. Μάλλον να έκανες ένα ταξιδάκι μέχρι Λάγος.. να εκανες και μια βολτουλα για ψωνια ασπρε αδελφε και αν την έβγαζες καθαρή για πάνω από 5 λεπτά, θα ήσουν ο μοναδικός ασπρουλιαρης παγκοσμίως.. θα μπεις στο Γκίνες σαν ο μοναδικός λευκός μακακας που περπάτησε στους δρόμους της Νηγιριας..

  56. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ…. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ??…..

  57. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ….

  58. Πουστρα!!!!!
    Ευχομαι να τον κανουν κομματια οι μεταναστες , και μαλιστα εξω απο το σπιτι του !
    Να του ξεσκισουν ο’τι θηλυκο υπαρχει στην οικογενεια του !

  59. Θα πρέπει να “πάει” … στη νιγηρία μαζί με τους μαύρους εραστές του, ώστε να αισθάνεται ακόμη πιο “έλληνας” το οπισθογεμές σκουπίδι της Ν.Τ.Π.

    Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.

    Καλό ταξίδι και να μην μας γράφετε παρακαλώ!!!

  60. Από κίναιδο δεν μπορείς να περιμένεις καλό, έχει αδυναμία στους “μαύρους” όπως φαίνεται …

Comments are closed.