ΡΕΠΟΡΤΑΖ που ΣΟΚΑΡΕΙ και προκαλεί ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ- Συνάντηση με ΜΗΤΕΡΑ Ελληνορθόδοξου μάρτυρα: Με δύο ΣΦΑΙΡΕΣ στην ΚΑΡΔΙΑ σκότωσαν το παιδί μου οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
17240454_1308919732489333_500993299283191265_o

H Πηνελόπη Σταφυλά πήγε στη Συρία και συνάντησε μητέρα ελληνορθόδοξου μάρτυρα.Δεν κλαίει.Το παιδί της μας είπε το σκότωσαν με δυο σφαίρες στην καρδιά οι τρομοκράτες στη Χομς.Το θεωρεί μάρτυρα και ότι πήγε στον Παράδεισο.Έχει έναν ακόμη γιο που πολέμησε και τραυματίστηκε στο χέρι από σφαίρες.Στο σπίτι υπάρχει ζεστασιά.


ο αδερφός του μάρτυρα …

Μοιράζεται τον πόνο της με γονείς που έχουν επίσης χάσει παλικάρια. Έχει στο σπίτι το πορτραίτο κι ενός άλλου παιδιού που είναι μουσουλμάνος και χάθηκε από πύραυλο ενώ ήταν σπίτι του. dimpenews.com

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι τραβάνε και αυτοί οι άνθρωποι. Κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε από τους γνωστούς δημοσιογράφους να αναδείξει το θέμα των σύγχρονων χριστιανών μαρτύρων , ούτε καν η επίσημη εκκλησία, λες και οι μάρτυρες ήταν μόνο οι γνωστοί άγιοι και όσιοι του παρελθόντος . Σήμερα συνεχίζουν να υπάρχουν μάρτυρες που δυστυχώς κανείς δεν θα τους αγιοποιήσει και το κυριότερο κανείς δε θα νοιαστεί για τη θυσία τους. Βλέπεις όλες οι ισλαμικές λαθροκατσαρίδες (πολλές από δαύτες είναι στυγνοί εγκληματίες που σκώτωσαν χριστιανούς) έχουν κατ’ απλοκλειστική προτεραιότητα την αμέριστη συμπαράσταση όλων των ψευτοευαίσθητων θολοκουλτουριάριδων ακόμα και της ίδιας της εκκλησίας και δεν υπάρχει χώρος για τους χριστιανούς.

Comments are closed.