ΡΑΓΙΣΑΝ και οι ΠΕΤΡΕΣ! Συγκλονιστικός αποχαιρετισμός της χήρας του ήρωα Σμηναγού: Ύστατο χαίρε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
hira_mpaltadorou_1-630x353

Συγκλονιστικός ήταν ο αποχαιρετισμός της χήρας του ήρωα Σμηναγού. Το ύστατο χαίρε στον σύντροφο της, ο αποχαιρετισμός της στον “Αετό του Αιγαίου”, λίγο πριν η γη που τον ανέθρεψε υποδεχτεί τον Γιώργο Μπαλτάδωρο, ήταν να ψάλλει μαζί με το πλήθος κόσμου, τον Εθνικό Ύμνο.

Παρά την εμφανή, ψυχική εξάντληση από τον χαμό του δικού της ανθρώπου, βρήκε το κουράγιο να απευθύνει την ανατριχιαστική παρότρυνση με τρεμάμενη φωνή: “Όλοι μαζί.” Τις σπαρακτικές  στιγμές κατέγραψε ο φακός του kranos.gr κατά τη σημερινή τελετή ταφής του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Πολύωρη συνομιλία με τον ΥΕΘΑΜετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας της ταφής, η χήρα του ήρωα Σμηναγού είχε πολύωρη συνομιλία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο. Για περισσότερες από δυο ώρες, και παρά το συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, συζήτησαν εκτενώς για το τραγικό συμβάν, με την χήρα του Γιώργου Μπαλταδώρου να λαμβάνει όσες απαντήσεις ήταν δυνατόν να δοθούν στην παρούσα φάση.

Αλλά και μετά το πέρας των εργασιών της επιτροπής διερεύνησης του δυστυχήματος, όπως την διαβεβαίωσε, θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για κάθε πτυχή αυτής της τραγωδίας.Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεσμεύτηκε τόσο στην ίδια όσο και στους οικείους της ότι θα χυθεί άπλετο φως στα αίτια της τραγωδίας και δεσμεύτηκε ότι η θυσία του ήρωα σμηναγού δεν θα ξεχαστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο/Η ούτε εθνικός ούτε θρησκευτικός, ο δικός μας πόλεμος είναι ταξικός λέει:

    Καλό ψόφο σε όλους στρατόκαυλους, όπου κι αν βρίσκονται!

  2. η ελλαδα αν δεν αντιμετωπισει τους τουρκαλαδες οπως οι ισραηλινοι τους αραβες το 1967, τοτε ειμαστε χαμενοι απο χερι. μονον ετσι θα απαλλαγουμε απο δαυτους για τουλαχιστον 20 με 30 χροννια , ας διαβασουν ολοι πως οι ισραηλινες δυναμεις εδρασαν και ας πραξουν τα αναλογα χωρις πολλα και μεγαλα λογια και χωρις ψευτομαγκιες!! αυτοι μονο το μαστιγιο καταλαβαινουν τιποτε αλλο ,παρτε το χαμπαρι πολιτικαντηδες της καρπαζιας!!!
    ,

  3. Αθανατος
    Κοταξτε το τομαρι το Κουβελη με το ζορι να πει μια στροφη απο τον εθνικο υμνο

  4. Σε περίπτωση πολέμου ίσως να έχουμε και 100 νεκρούς πιλότους την πρώτη μέρα.

    1. Αλητη τουρκοσπορε,αλβανοσκοπε,οτι σκατα εισαι,ο πρωτος που ψοφισεις θα εισαι εσυ και η φαρα σου.

      1. Κατάλαβε τα βασικά περί συγχρόνων όπλων και τεχνολογίας και μετά βρίζεις. Οι πύραυλοι θα φεύγουν βροχή.Όλο το θέμα είναι το πρώτο πλήγμα.

  5. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!! μπράβο στη χήρα που έβαλε τους ψευτοπολιτικούς να τραγουδήσουν τον εθνικό μας ύμνο

  6. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! μπράβο στη χήρα που έβαλε τους ψευτοπολιτικούς να τραγουδήσουν τον εθνικό μας ύμνο

Comments are closed.