ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Νέα βόμβα Σόιμπλε: Να γιατί τα προγράμματα για την Ελλάδα ήταν… μάταια!

Κοινοποίηση:
soible12

Σφοδρή επίθεση ενάντια στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) εξαπέλυσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας σε συνέδριο στο Βερολίνο.

Όπως αναφέρει το newmoney.gr, ο κ. Σόιμπλε δεν δίστασε να κατηγορήσει το ΔΝΤ για τη σύνταξη «μάταιων προγραμμάτων» και να προσθέσει ότι, όλα αυτά που εκτιμά το Ταμείο για την ελληνική οικονομία, πέραν όλων των άλλων, δεν πρόκειται να την καταστήσουν ποτέ ισότιμο μέλος της ευρωζώνης.

«Διαφωνούμε με το ΔΝΤ για τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη της Ελλάδας για τα επόμενα 40 με 50 χρόνια. Αυτή τη στιγμή, το ΔΝΤ δεν είναι πρόθυμο να δεχθεί ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας μπορεί να ξεπεράσει το 1% για τα επόμενα 40 χρόνια» τόνισε ο κ. Σόιμπλε.

Στηριζόμενος, μάλιστα, στην παραπάνω εκτίμηση του ΔΝΤ, δεν δίστασε να προσθέσει ότι «ως εκ τούτου, κάποιος μπορεί να εξηγήσει γιατί όλα τα προγράμματα (σ.σ.: της Ελλάδας) αποδείχθηκαν μάταια».

Επιπρόσθετα, εκτίμησε ότι με μέσο ρυθμό ανάπτυξης 1% στα επόμενα 40 χρόνια η Ελλάδα δεν θα κατορθώσει να κλείσει το χάσμα που την χωρίζει από τις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. δεν ξερω αν ταιριαζει το κουστουμι του με την γραβατα , αυτο που ξερω ομως ειναι οτι το 1990 εως το 2000 το λαμογιο το θεωρουσαν στην πατριδα του ,τον ποιο διεφθαρμενο πολιτικο , μια και αναγκαστηκε να ομολογησει οτι επαιρνε μιζες [ξεχνανε και οι γερμανοι φαινεται ]

  2. Με έβαλες σε πειρασμό αλλιώς ποτέ δεν θα απαντούσα έτσι.
    Σόιμπλε αγόρι μου φαίνεται ότι δεν είσαι μόνο παραπληγηκός αλλά και διανοητικά καθυστερημένος. Είσαι υπουργός οικονομικών της Γερμανίας και λες σε όποιον μαλάκα δημοσιογράφο σου κοτσάρει ένα μικρόφωνο στο στόμα ότι μαλακία σου έρχεται. Γιατί τότε δεν αφήνεις ρε ηλίθιε την Ελλάδα στη μοίρα της και ”σπρώχνεις” φράγκα που δεν θα πάρεις; Αφού ισχυρίζεσαι ότι είναι χαμένη υπόθεση; Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι ”όποιος μιλάει πολύ λέει και πολλές μαλακίες”.
    Διάλεξε λοιπόν είσαι ένας παραπληγηκός και διανοητικά καθυστερημένος ή απλά ένας παραπληγηκός πολυλογάς;
    Υ.Γ. Έχεις πάντως γούστο στο ντύσιμο το αναπηρικό καροτσάκι ταιριάζει γάντι με το κουστουμάκι σου!

Comments are closed.