ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Μάντσεστερ: Ομολόγησε ο αδελφός του μακελάρη – Μέλος της Αλ Κάιντα ο πατέρας του από το 1994!!!

Κοινοποίηση:
silipsi_473_355

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις δυο μέρες μέτα από το αιματοκίλισμα στο Μάντσεστερ Αρένα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Λιβύης ο μικρότερος αδελφός του μακελάρη, Χασάμ Αμπέντι, ο οποίος συνελήφθη σήμερα (24.05.2017) ομολόγησε ότι τόσο αυτός όσο και ο αδελφός του Σαλμάν Αμπέντι είναι τζιχαντιστές.
Μάλιστα, η αστυνομία της κυβέρνησης που συνέλαβε τον 20χρονο έβγαλε στο φως της δημοσιότητας και φωτογραφία του νεαρού που κρατείται. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο αδελφός του μακελάρη ετοίμαζε νέο τρομοκρατικό χτύπημα. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι όταν γίνονταν οι προετοιμασίες για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, βρισκόταν μαζί με τον αδελφό του – σφαγέα παιδιών, στην Μεγάλη Βρετανία.

Την ίδια ώρα, τα τοπικά Μέσα μεταδίδουν πως τελικά και ο πατέρας τους δεν είναι τόσο αθώος καθώς είναι μέλος της Αλ Κάιντα από το 1994!

Οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο, οι Αρχές μιλούσαν από την πρώτη στιγμή για τρομοκρατικό δίκτυο και όχι για μοναχικό λύκο.

“Ο πατέρας Ραμαντάν Αμπέντι συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Χασέμ, του αδελφού του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης”, δήλωσε ο Άχμεντ Μπιν Σάλεμ, ένας εκπρόσωπος της Δύναμης Αποτροπής, μιας μονάδας της αστυνομίας που δηλώνει πίστη στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ).

Ο Ραμαζάντ Αμπέντε υποστήριζε ότι ο γιος του είναι αθώος, ενώ η σύλληψη έρχεται λίγη ώρα αργότερα μετά την σύλληψη και του μικρότερου γιου του, του 20χρονου Χασάμ Αμπέντι που κατηγορείται για συμμετοχή στο ισλαμικό κράτος.

Ο μικρός αδελφός του μακελάρη, ο οποίος συνελήφθη στην Λιβύη,  γεννήθηκε το 1997 και τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τους γονείς του στην Λιβύη. Λίγες ώρες μετά το αιματοκύλισμα στο Μάντσεστερ Αρένα στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε, η αστυνομία είχε συλλάβει και τον μεγαλύτερο αδελφό του μακελάρη ονόματι  Ισμαΐλ, 23 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μας αγαπάνε οι ισλαμιστές σύντροφοι. Σαν φίλοι ήρθανε.

Comments are closed.