ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ o π. Στυλιανός Καρπαθίου: Άνοιξαν πόλεμο; ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
stylianos-karpathiou

Άνοιξαν πόλεμο ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ!
Μου ήρθε στο νου όταν άκουσα την εξαγγελία αυτή του πρωθυπουργού, ο Ιουλιανός για την Ρωμαϊκή απολυταρχία, ο οποίος έλεγε το εξής: Ό,τι αρέσει στον ηγεμόνα, έχει ισχύ νόμου. Έτσι δικαιώνεται ο κύριος Βλάχος, ο οποίος μας λέει απλά ότι βρισκόμαστε σε μία εκτροπή πραγματικά της Δημοκρατίας.

Εγώ ιλιγγιώ μπροστά πλέον σε αυτήν την κατάσταση. Έχω λοιπόν την αίσθηση, την βαθύτατη αίσθηση ότι άνοιξε πλέον φανερά ο πόλεμος της κυβερνήσεως, ή δεν ξέρω ποιών άλλων, εναντίον των πολιτών. Μας βιάζουν και ψυχικά και σωματικά και εκπέμπεται μήνυμα βιασμού.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, οι άνθρωποι οι οποίοι έχτισαν την ζωή τους, οι άνθρωποι οι οποίοι μεγάλωσαν ακριβώς μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, και τις πολλές δυσχέρειες τις οποίες αντιμετώπισαν, σήμερα να βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις, με τέτοια εντάλματα, με τέτοιες πραγματικά αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Μιλάμε συνεχώς για την δημοκρατία. Εκείνο το οποίο όμως δεν γνωρίζουν ορισμένοι είναι το εξής. Ότι η δημοκρατία, σύμφωνα με τους όρους τους οποίους θέτει η Αθηναϊκή Δημοκρατία, απαιτεί την ισηγορία, δηλαδή ο καθένας να ομιλεί και να έχει το δικαίωμα να ομιλεί εξίσου με τον άλλον, την ισοτιμία και την ισονομία. Όλα αυτά τα πράγματα καταργούνται. Καταργείται το Σύνταγμα. Καταργούνται νομοθετήματα τα οποία θεμελιώθηκαν και για την Ευρώπη αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Επανερχόμαστε δηλαδή σε μία άλλου είδους τυραννία, και επειδή βρισκόμαστε στο επετειακό έτος, το 2021, αντιλαμβάνεστε ότι για μας τους Έλληνες αυτό αποτελεί μια ισχυρή πρόκληση. Διότι, πριν 200 χρόνια πολεμήσαμε και ελευθερωθήκαμε και έρχονται οι ίδιοι «έλληνες» σήμερα να μας καθυποβάλουν κάτω από την ηγεμονία της Γερμανίας ή όλων των άλλων υπερκρατικών δυνάμεων που ορίζουν το άλφα ή το βήτα.

Πάρα πολλοί άνθρωποι μου λένε το εξής:

Πάτερ, ζούμε σε μία εποχή στην οποία δεν φαίνεται μέλλον.

Και αυτό είναι τραγικό. Και αυτήν την τραγικότητα την ζούμε καθημερινά, και ως εκκλησιαστικοί άνθρωποι, ως εκκλησιαστικοί παράγοντες, αλλά και μέσα στα ψυχιατρικά νοσοκομεία και τα ιατρεία μας. Για ποιόν λόγο; Γιατί οι άνθρωποι έρχονται με αυξημένα προβλήματα. Έχει διαλυθεί κυριολεκτικά το σύμπαν. Καθημερινά δεχόμαστε τηλεφωνήματα. Καθημερινά δεχόμαστε παρακλήσεις των ανθρώπων, κάτι να γίνει απέναντι σε αυτήν την βίαιη επίθεση την οποίαν δυστυχώς η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Εμείς ως Εκκλησία ξέρουμε ότι ο Θεός μας δώρισε το αυτεξούσιο. Άνοιξαν πόλεμο; Θα τον έχουν. Βρισκόμαστε απέναντί τους και θα πολεμήσουμε για την αξιοπρέπειά μας. Θα πολεμήσουμε για την αξιοπρέπεια των παιδιών μας. Θα πολεμήσουμε για την αξιοπρέπεια των εγγονών μας. Για να κρατήσουμε αυτό το οποίο πριν 200 χρόνια μάς έδωσαν με πόνο, με δάκρυα, με αίματα, με αγώνα πολύ οι Αγωνιστές του ’21. Και το οποίο βεβαίως, να μην τα ξεχνάμε και αυτά, ήρθαν οι πολιτικοί οι οποίοι ανέτρεψαν πολλά πράγματα. Ήρθαν οι πολιτικοί και αντί να ενώσουν το Γένος το ξέσκισαν και το ξεσκίζουν μέχρι και σήμερα.

Είναι απαράδεκτες καταστάσεις και πρέπει να συνειδητοποιήσουν πρώτον, ότι είμαστε άνθρωποι, δεύτερον, ότι είμαστε Χριστιανοί και ως άνθρωποι και ως Χριστιανοί δεν υποτασσόμεθα. Έχουμε Πατέρα μας τον Θεό. Έχουμε Πατέρα μας τον Κύριο Ιησού Χριστό, ο Οποίος δίδαξε την ελευθερία. Το αυτεξούσιό μας, την ελευθερία μας δεν την εκχωρούμε σε κανέναν και να το καταλάβουν και να το συνειδητοποιήσουν.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ναι ρε πουστιδες
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΩΔΟΞΟΙ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΦΗΛΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ

    Χωροπανιτης Μαργαρίτης
    Του Θωμά
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
    Αθήνα
    Λαρίσης

  2. To θέμα είναι ότι άτομα σαν τον καρπαθιου
    παίρνουν κόσμο στο λαιμό τους με τις ψεκασμενες μαλακίες τους ,κρίμα . Φοβάστε ψεκες το γατάκι ,δηλαδή μια ελάχιστη πιθανότητα παρενεργειών και δεν φοβάστε το θηρίο δηλαδή τον covid

    1. Ζορίστηκες λαμόγιο της κούλας που σας ξεφτίλισε ο ιερέας. Άξιος ο ιερέας. Η μπιλντεμπεργκ θέλει μητροΜΠΟΛΙτες σαν την δημητρούλα και την τιτίκα! Γρήγορα στην αμάλ όπου δεν κολλάει ο κοροδοιός όπως σου λένε οι καλοπληρωμένοι ακαταδίωκτοι! Τράβα τώρα ψεκασμένε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου από τα μασωνάκια της μπιλντεμπεργκ που θα σε μπολιάζουν κάθε τετράμηνο όπως οι ίδιοι λένε! Ναρκομανή θα σε κάνουνε ψεκασμένε για να σου δώσουν το χαρτζιλίκι σου! Μπόλι κάθε τετράμηνο αυτοί που λέγανε για μονοδοσικό, ε ρε δούλεμα που σας ρίξανε!

      1. Ηξερα και αλλους φιλε που μιλουσαν σαν και εσενα… θελεις να μαθεις το αποτελεσμα ? Καποιοι νεκροι απο covid , καποιοι απο την οικογενεια τους κινδυνεψαν . Διαλεγεις και παιρνεις .Τα ψεματα τελειωσαν.

  3. Ρε ψεκασμένοι, με τέτοιους αρχηγούς (σαν αυτόν το σαλταρισμένο τραγόπαπα) θα νικήσετε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων; τον Μπιλ Γκέιτς; την Μοσάντ και τα σαυροειδή που θέλουν ν’ αλλάξουν το DNA σας;

    1. ΟΧΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΚΛΑΝΙΑΡΙΚΟ

  4. Αγαπητε πατήρ Στυλιανέ τά λόγια σου κατευθείαν στό αυτί τού Θεού.Γιά τούς πολιτικούς τού 1821 εννοείς σίγουρα τόν Κωλέτη καί τόν Μαυροκορδάτο τούς εχθρούς τής Ελλάδας καί τού αείμνηατου Γέρου τού Μωριά.
    Ο γουρλομάτης ό απόγονος κοτζαμπάσηδων έχει κηρύξει τόν πόλεμο κατά τού ελληνικού λαού,διότι δέν είναι Ελληνας.Είναι ελληνόφωνος.Μισεί τήν Ελλάδα,μισεί τούς Ελληνες καί τήν Ορθοδοξία.
    Καθοδηγείται από τήν μισελληνική εβραική λέσχη Μπίλτερμπεργκ από τήν μασωνική μεγάλη στοά καί από τήν Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ τού τρείς άσπονδους εχθρούς τής πατρίδας μας.
    Γιάννης Λάκων

  5. Πατέρα Στυλιανέ, ΠΑΝΑΞΙΕ Αντιπρόσωπε του Θεού, Σας παρακαλούμε προστατέψτε μας … Κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας να μας σώσετε από τους καταχραστές της εξουσίας, τους αντίχριστους, τους ανάλγητους, τους άθεους, τους πολέμιους του ΄Εθνους μας … Είστε η Ελπίδα μας … Ευχαριστούμε για όλα !

  6. Φαίνεσαι ότι είσαι θεοπάλαβος … Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις …

    1. Τρυπήσου εσύ κάθε λίγο και λιγάκι μέχρι αντί για αίμα να τρέχει δηλητήριο μέσα σου και άσε τους άλλους. Αλλά σε πονάει φαίνεται και βγάζεις πίκρα. Και κοίτα, στις στοιχημάτικες ήδη παίζεται σε πια δόση θα έχουμε τους περισσότερους θανάτους από το μπόλι.

      1. τετοιος εισαι εσυ που προσκυνας τη σβαστικα. Η γαλανολευκη θα κερδισει, ψεκασμενε ραγια

  7. για τους τραγοπαπες αυτο αφιερωμενο τους μπολιαστες Ουαι σε εσάς κανίβαλοι…
    Ουαι σε εσάς που προδοσατε το σώμα του Χριστου εν Ονόματι του Βασιλέως Κωνσταντίνου …παραδωσατε την Αγια σοφία του Ελληνισμου στους νόμους του ιμάμη και προσκυνάμε μέσα στην Αγια εκκλησιά αντι του Ιερου Ευαγγελίου.. το κοράνι ευαγγελισατε στου λαού μου τα μυαλά.
    ***
    “καὶ ὀνοκένταυροι ἐκεῖ κατοικήσουσιν καὶ νοσσοποιήσουσιν ἐχῖνοι ἐν τοῖς οἴκοις αὐτῶν ταχὺ ἔρχεται καὶ οὐ χρονιεῖ (Isaías 13, 22) καὶ κατοικήσουσιν ἐν αὐτῇ ὄρνεα καὶ ἐχῖνοι καὶ ἴβεις καὶ κόρακες καὶ ἐπιβληθήσεται ἐπ’ αὐτὴν σπαρτίον γεωμετρίας ἐρήμου καὶ ὀνοκένταυροι οἰκήσουσιν ἐν αὐτῇ (Isaías 34, 11) καὶ συναντήσουσιν δαιμόνια ὀνοκενταύροις καὶ βοήσουσιν ἕτερος πρὸς τὸν ἕτερον ἐκεῖ ἀναπαύσονται ὀνοκένταυροι εὗρον γὰρ αὑτοῖς ἀνάπαυσιν (Isaías 34, 14)”
    – Bíblia Católica .
    ***
    Οι Κένταυροι του Λόγου της εικονας του Θεου.
    Τα λόγια των ουρανιων προφητων και θεών τους στο οξομα του Θεου ευαγγελιζουν τον εαυτό τους στα μάτια του Λαού.. του σώματος του Χριστου που τον λαό Γαϊδουροποιησανε.
    Φόρεσαν το σαμάρι της αμαρτίας επάνω στις αρετές της Ελ-ευ-θε-ρίας = να πετα η καρδιά εκεί που ώρα και πετα εκεί που αγαπά.
    Σαν Γάιδαρο τους βλέπουν την ανθρωπιά των Ίων του ανθρώπου.
    Ονοκενταυροι για τους αγράμματους, εστι:
    Αυτοί που σου δίνουν γαιδουροκεφαλο τον με σκατα επάνω στο κεφάλι και κοροιδευουν τον κάθε πολιτικό …
    Στην ουσία ως γαιδουρια γκαρίζετε…οι αφέντες των γαιδουροκέφαλων εν πνεύμα αγίο….είναι αυτοί που σαν ζώο τους στα χέρια του αφέντη βρησκεσε …Ο αφέντης σου είναι αυτός…..που σε φορτώνει στην καμπούρα σου ότι θέλει….
    Σε φωτισε ότι ο Χριστός είπε κάτσε να κλέψουν τα παιδιά σου και τη περιουσία σου…..και όλοι οι Έλληνες Ορθοδοξοι Χριστιανοι πρέπει να είναι γιουσουφάκια στον παπα που τους βαφτίζει….και αν θέλουν παράδεισο θα πρέπει να χαρίσουν την περιουσία τους την γη και τα παιδιά τους….με αγάπη στον Ουρανιο Ισραήλ τους.
    Συνεχίζεται.

  8. Γεια σου ρε παπαψέκα !
    Πρόσεχε το ληγμένο αερζόλ…

    1. Σε τσούζει;;;Πήρες το μπόλι και σε καίνε οι μελλοντικές παρενέργειες και θέλεις να σε ακολουθήσουν και άλλοι για να νιώθεις καλύτερα. Δεν πρόκειται να γίνει ψέκα.

  9. H Μασονία χρησιμοποιεί το συμβολισμό. Η Μασονία λοιπόν επέλεξε το έτος 2021 και τις επετειακές εκδηλώσεις του 21 για να ταπεινώσει την Ελλάδα, την επανάσταση, την ελευθερία και τη δημοκρατία. Είμαι ψεκασμένος, τι να κάνω, δε βρέθηκε κανένας πάνσοφος ανθρωπιστής όπως ο Μητσοτάκης να με βγάλει από το λήθαργο μου.

    1. η φωνη των ψεκασμενων, χα χα χα…

Comments are closed.