Πώς αντέδρασε ο Τσίπρας για τα ΠΕΗ στην Επίδαυρο; ΔΕΙΤΕ τα Tweets του ALEXIS…. (φωτο)

Κοινοποίηση:
ImageHandler (2)

Φαλλο-αναρτήσεις και καλλιτεχνικές αναζητήσεις! Αυτά μας λείπανε…!Όπως διαβάζουμε και σε σχετικό άρθρο, με αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στον κοινωνικό ιστότοπο Τwitter ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι στη συνάντηση που είχε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ την Τετάρτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε την ανάγκη να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις ελληνικές παραγωγές.

Σημειώνει επίσης ότι ο Γιαν Φαμπρ και ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς συμφώνησαν να εξετάσουν το ζήτημα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε σε μηνύματα στο Twitter: «Παρακολουθώ τη συζήτηση για την φυσιογνωμία του Διεθνούς Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Είναι ευπρόσδεκτη. Στη συνάντηση με τον Γιάν Φάμπρ τόνισα την ανάγκη να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις ελληνικές παραγωγές του Φεστιβάλ. Ο Φάμπρ και ο υπουργός Πολιτισμού συμφώνησαν να εξετάσουν το ζήτημα προς αυτή την κατεύθυνση».

FALLOtweetI

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Συγγνωμη …αλλα αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε… η εχουμε κυβερνηση αριστερας, η δεν εχουμε…δηλαδη με εμας στην εξουσια, τι ειδους παραστασεις περιμενατε να δειτε;Ευριπιδη και αριστοφανη?Ελεος πια με αυτους τους τοσο μπαναλ παλιομοδιτες, καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια….φτανει πια!!!Εμεις οι αριστεροι εχοντας μια αλληλενδετη σχεση με την ψω&λη και με τις ψω%λες γενικοτερα…σας της φεραμε και στην επιδαυρο…Ναι ειναι γεγονος!!! Στις επομενες παραστασεις θα παρακολουθησετε live και μια επιδειξη και για την χρησιμοτητα της …γιατι τοσα χρονια γινεται λανθασμενη και ασκοπη χρηση αυτης….μπουαααχαχαχαχαχαχα

  2. Όλες οι Τσυριζαίες θα τρέξουν να δουν παράσταση. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

  3. Καθε πεος και καθε πεομορφο αντικειμενο (καροτα,μπανανες,αγγουρια κλπ) ειναι ευπροσδεκτα απο τον ΤΣΥΡΙΖΑ.

Comments are closed.