Πόσα δισεκατομμύρια θα πέσουν στην οικονομία της χώρας από το ΕΣΠΑ;

Κοινοποίηση:
neo_espa

Μπας και πάρει μπρος η οικονομία..

Τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της κυβέρνησης, με έμφαση στα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 και τον νέο αναπτυξιακό νόμο, παρουσίασαν ο υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης και ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόης Λαμπριανίδης, σε ανταποκριτές ξένων ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Ο κ. Χαρίτσης επεσήμανε ότι, ύστερα από τη διαπραγμάτευση για αλλαγή των κανονισμών του ΕΣΠΑ μόνο για την Ελλάδα και την οργανωτική προετοιμασία για το νέο ΕΣΠΑ, εφέτος θα διοχετευθούν στην πραγματική οικονομία 8 δισ. ευρώ, δηλαδή 6,75 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (6 δισ. ευρώ συγχρηματοδοτούμενο σκέλος και 750 εκατ. ευρώ εθνικό) και 1,25 δισ. ευρώ από άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, συμπράξεων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα κ.λπ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. EΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ,ΤΑ ΤΡΩΝΕ Η ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Η ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΗ
    ΨΗΦΟ, ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ,ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΙ ΣΕΣΟΥΛΑ !!

  2. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ) ΧΑΛΙΜΑΣ..ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΑΠΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΣΠΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΓΩΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΠΡΟΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ,ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΜΗΔΕΝ!!!!!ΚΑΡΓΑ ΠΡΟΑΠΑΓΝΔΑ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ!!ΚΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΒΗΝΕΙ!!!!ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ…..

Comments are closed.