Πυροβολήθηκε Κούρδος διαδηλωτής στην Κωνσταντινούπολη γιατί πήγε να κατεβάσει την τουρκική σημαία!

Κοινοποίηση:
turkiki-simaia-diadilotis

Η τουρκική αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε ένα 28χρονο, ο οποίος επιχείρησε να κατεβάσει την τουρκική σημαία από ένα αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη.Ο πυροβοληθείς, ονόματι Αλί Οτσγκούν (πιθανόν κουρδικής καταγωγής) κατάφερε κατ’ αρχήν να κατεβάσει την τούρκικη σημαία από ένα νοσοκομείο στην περιοχή Kucukkoy της Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το αρχηγείο της αστυνομίας στην περιοχή Gaziosmanpasa, όπου προσπάθησε να αφαιρέσει ακόμη δύο σημαίες.

Μετά το κατέβασμα της μίας, επενέβη η φρουρά και τον πυροβόλησε στο πόδι καθώς ανέβαινε στον ιστό για να κατεβάσει τη σημαία. Αυτόπτες μάρτυρες, λένε, -σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα- ότι απείλησε με μαχαίρι τους αστυνομικούς που τον προέτρεψαν να φύγει.

Στη συνέχεια πυροβολήθηκε και έπεσε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χασεκή όπου διαπιστώθηκε τραύμα στο μηρό.Ένα άλλο περιστατικό αφαίρεσης της τουρκικής σημαίας έγιναν κατά τη διάρκεια ταραχών, πρόσφατα, στην πόλη Ντιγιαρμπακίρ, που προκάλεσε σάλο όταν οι δυνάμεις ασφαλείας αρνήθηκαν να ανοίξουν πυρ εναντίον του νεαρού που ανέβηκε στο κοντάρι της σημαίας στο αρχηγείο της αστυνομίας στο Ντιγιαρμπακίρ», σημειώνει το Dunya Bulteni που μεταφράζει το echedoros-a.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εμείς την Ελληνική σημαία την καίμε και φωνάζουν οι πολιτικάντηδες ότι είναι ένα πανί. Ίσως θα έπρεπε να το σκεφτούν πιο….. βαθιά.

  2. Ενω στην Ελλαδα τα αλβανια και τα αναρχοκομουνια καινε την σημαια και η αστυνομια τους προστατευει!!!!!!

  3. μπραβο στην αστυνομια. κανεις δεν μπορει να παιζει με την σημαια ενός λαου.

Comments are closed.