Πυρηνική βόμβα Φαήλου κατά Τσίπρα

Κοινοποίηση:
kranidiotis-2

Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ., εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε ως απομίμηση του Ανδρέα Παπανδρέου και καταλήγει ως κακέκτυπο του ενδοτικού κυνισμού του Σημίτη. Ανίκανος από ιδεοληψία να καβαλήσει το κύμα του φρονήματος του λαού και της Ιστορίας, όπως εκδηλώθηκε από τα ακηδεμόνευτα παλλαϊκά συλλαλητήρια, έγινε υβριστής του λαού και δικολάβος επιχειρημάτων υπέρ των παλιοναζί του VMRO. Καθυβρίζει ως «ετερόκλητο όχλο» τον λαό, ίσως διότι του είναι ακατανόητο ένα τεράστιο πλήθος χωρίς κουκούλες, μολότωφ και χωρίς κομματικό νταβατζή, το οποίο δεν έσπασε ούτε τζάμι.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του υπογραμμίζει πως ακόμη κι αν φέρει μάρτυρες πως ο Λοβέρδος φύλαγε τσίλιες κι ο Άδωνις έκλεβε κότες και μπουγάδες, ο λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει αυτή την ξεδιάντροπη εκστρατεία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας σε παλιούς συνεργάτες των ναζί, απογόνους των κομιτατζήδων και θα τιμωρήσει ανελέητα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον καρεκλοπαθή συνεργό του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Φαήλε, την προέλευση του ονόματος σου την γνωρίζω, Γαρουφαήλ, και την καταγωγή σου. Σε παρακολουθούσα στον ιστότοπο Antinews, μαρξιστικών-λενινιστικών-σταλινικών καταβολών μισθωμένο από τον δισέγγονο της Πηνολόπης Δέλτα για να τον λιβανίζει. Επειδή η ρητορική αγάπης για την Πατρίδα και το Έθνος, ανάγεται σε ρητορική μίσους για τους εχθρούς μας …σε έχουν κόψει από το Antinews του υιού, πλεόν, Βασιλείου Ζήση.
    Το παράνομο κράτος του Ισραήλ έχει εγκατασταθεί στην γη της Παλαιστίνης, στην οποία είχαν αποικίσει τουλάχιστον πριν 3000 έτη οι πρόγονοι μας. Μετά τον Αλέξανδρο, επί μίαν χιλιετία ανήκε στους Έλληνες, πριν κατακτηθεί από τους Άραβες.
    Νομίζω ότι την γη τη Παλαιστίνης, ως χριστιανοί την ονοματίζουμε Αγία Γη και ημείς ως Έλληνες είμεθα
    οι θεματοφύλακες της αγιότητος της.
    Το σιωνιστικό κράτος ιδρύθη από τις υπό των Εβραίων ελεγχόμενες κυβερνήσεις της Αγγλίας και ΗΠΑ. Η δύναμις των Ιουδαίων έγκειται στον έλεγχο τους στα πολτικοοικονομικά πράγματα σημαντικών δυτικών κρατών ορίζοντας την γενική και ειδική πολιτική τους.
    Με την συμπάθεια μου.

  2. …………….Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του υπογραμμίζει πως ακόμη κι αν φέρει μάρτυρες πως ο Λοβέρδος φύλαγε τσίλιες κι ο Άδωνις έκλεβε κότες και μπουγάδες,
    ο λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει αυτή την ξεδιάντροπη εκστρατεία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας σε παλιούς συνεργάτες των ναζί,…………….

    Τελικά τα παιδιά συνεργατών των ΝΑΖΙ λέτε να έχουν γίνει κλεφτοκοτάδες;;; Με το ένα τρίτο του δημόσιου χρέους μόνο από τα φάρμακα.
    Και τελικά ποιοι έχουν υπογράψει στο ΝΑΤΟ με τον όνομα Μακεδονία!!!
    Αυτοί πρέπει να ήταν τελικά κλεφτοκοτάδες ε;;;

  3. Μην παίρνεις τόσα πολλά ναρκωτικά. Δεν φτάνουν για όλους.Μην κοροϊδεύεις και οαραποιεις το όνομα μου, συνωμοσιοκογικο βλήμα.Ε είναι του Αρβανιτης παππουμου από το Μαυρομμάτι Θηβων, που έφτασε πολεμώντας ως έξω από την Άγκυρα. Έτσι ψεκασμενα που γράφεις, μάλλον εσύ ησουν ΠΑΣΟΚ. Ο Μητσοτάκης με διέγραψε γιατί είπα πως θα εσένα τα χέρια του Μουζάλα με συρμα, που είπε τα Σκόπια ως Μακεδονία , το χάραμα στο Γουδί. ΥΓ. Οι Εβραίοι είναι γενναίοι,κ αι παίζουν μπάλα 250.000.0000 Άραβες. Μακάρι να γίνουμε δυνατοί σαν αυτούς.

  4. Nομίζω ότι δεν πρέπει να προβάλεται ο Γαμαλήλ Καρανιδιώτης ως πατριώτης, επειδή συνηθίζει να εκτοξεύει πατριωτικές πομφόλυγες. Μετεπήδησε από το ΠΑΣΟΚ στην αυλή του Αντωνάκη Σαμαρά, πιστεύοντας ότι αυτός ο φλώρος και όργανο ξένων συμφερόντων θα σώσει την Ελλάδα!
    Κάτι έγραψε που δεν άρεσε στους Ισραηλινούς και στους ενταύθα Ισραηλίτες και ο «φίλος» του Κούλης Μητσοτάκης τον διέγραψε αυθωρεί και παραχρήμα.
    Έκτοτε ο Φάυλος γλύφει το Ισραήλ, προβάλλοντας τις εγκληματικές ενέργειες του σιωνιστικού κράτους ως παράδειγμα. Αναφέρεται σε ανακοινώσεις του σε «ηρωϊκό Εβραϊκό Έθνος».
    Έτερος γλυψιματίας του σιωνισμού μετά τον Αδώνιδα Μπουμπούκο.

Comments are closed.