Πρώην σύζυγος ΓΑΠ: “Δεν με πειράζει που είναι λαϊκατζής ο συμπέθερος!”

Κοινοποίηση:
papandreouh_633_451

Η μητέρα του Ανδρέα Παπανδρέου,  μιλάει για τους συμπέθερους και τον αρραβώνα των παιδιών της.

Δήλωσε σε Κυριακάτικη εφημερίδα, ότι δεν την πειράζει που εργάζεται στη λαϊκή, ενώ περιγράφει τους συμπέθερούς της ως «καταπληκτικούς ανθρώπους». «Μου αρέσει να νιώθω ότι υπάρχουν γύρω μου ζεστασιά και αγάπη», σημείωνε χαρακτηριστικά. Μάλιστα υποστηρίζει απόλυτα την απόφαση του γιου της λέγοντας: «Δηλαδή δεν έπρεπε να πάρει αυτή που είναι του γούστου του; Με τη χάρη τη ομορφιά και την εξυπνάδα της; Αν τύχαινε να παντρευόταν μια πλούσια, τότε τι θα λέγαμε; Ότι τη επέλεξε για τα λεφτά της;», σημειώνει χαρακτηριστικά η κυρία Ζησιμίδου.

gap1

Παρόλα αυτα δεν κατάφερε να γνωρίσει τον  συμπέθερο, καθώς εκείνος δεν παρέστη στο τραπέζι των αρραβώνων  ενώ η ίδια έπρεπε όπως λέει να επιστρέψει αμέσως μετά το τραπέζι στην Αθήνα, καθώς είχε επαγγελματικές εκκρεμότητες.

gap2

Αυτό είναι και το «παράπονο» του Θανάση Πατραμάνη, που δεν προσκλήθηκε στους αρραβώνες της κόρης του. «Ο Θανάσης στεναχωρέθηκε πολύ που δεν τον κάλεσαν στους αρραβώνες επειδή είναι φτωχός και ταλαιπωρημένος», είπε στην εφημερίδα η αδελφή του Φωτεινή Πατραμάνη. «Το μόνο που ήθελε ήταν να καμαρώσει την κόρη του. Τίποτα παραπάνω».

Διαβάστε επίσης

Απίστευτο ρατσιστικό μένος και πανελλήνιο ξεφτίλισμα του πεθερού του ΓΑΠ! Κανένας σεβασμός στο μεροκάματο ενός ανθρώπου…(φωτό)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. κ.ΠΑΤΡΑΜΗ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.