ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!- Διαδηλωτές του ΠΑΜΕ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ το Γ΄ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ!- ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΑΜΕ

Πρωτοφανείς εικόνες με διαδηλωτές του ΠΑΜΕ να εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο του Γ’ Σώματος Στρατού (Γ΄ΣΣ / NRDC – GR) και ακολούθως να πετούν μπογιές και αυγά βεβηλώνοντας έναν ιστορικό στρατιωτικό χώρο και παράλληλα κάνοντας τους Νατοϊκούς αξιωματικούς που υπηρετούν στο Γ΄ΣΣ / NRDC – GR να απορήσουν αναφορικά με την ασφάλεια των στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα, το ΠΑΜΕ χθες πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς το Γ΄ΣΣ / NRDC – GR.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν σαφείς επιχειρησιακές ευθύνες τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και συγκεκριμένα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης καθότι απέτυχαν να προστατεύσουν έναν ευπαθή χώρο και κρίσιμης σημασίας χώρο. Βεβαίως, δεν πρέπει να αμελούμε τις πολιτικές ευθύνες αφού ο επιχειρησιακός ευνουχισμός της ΕΛ.ΑΣ έχει επέλθει κατόπιν πολιτικών εντολών από την κυβέρνηση για ανοχή και υποχωρητικότητα απέναντι στους ταραξίες. Η πλήρης ασυδοσία που επικρατεί είναι συνδιασμός της ανευθυνότητας εκ μέρους της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ και ταυτοχρόνως του μηνύματος της ανεκτικότητας από την κυβέρνηση προς όσους παραβατούν.

Πρόκειται για εικόνες που βλάπτουν το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων και επιβεβαιώνουν την πλήρη διασάλευση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας της χώρας.

thinknews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα κουμουνια πάντα θα είναι κουμουνια ,, την γέννα σας γαμώ το ξεσταβλι σας. Δες πως τρέχουν στο βίντεο τι μίσος να χουν άραγε.. ποιος τους δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρονται κατ αυτό τον τρόπο άλλα μετά μας ενοχλεί η άλλη που φωτογραφηθηκε στον εύζωνα με ροζ φορεματάκι ..Ρε λαμογια συνδικαλιστες εσείς καταστρέψατε την χώρα πάρτε το χαμπάρι τσογλάνια ..πάμε και αρχίδια μπλε..

Comments are closed.