ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ενός βουλευτή… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
μανιος

ουστ

press-gr.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Που φτάσαμε!! Η γνώμη του λαού, η φιλοπατρία ειναι χουντισμός για αυτούς. Τι να πει κανείς.

  2. Φουρτούνα να σε βρει που θα σου βγει ο ελληνικός λαός για σύνθετη ονομασία πριν μιλάς να βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου κοπριτη.

  3. απλα πραματα…αν σου βασταει, κανεις δημοψηφισμα και βλεπεις ποια ειναι η βουληση του κοσμου!
    τοσο απλα και ωραια…
    τα αλλα ειναι παπαριες να συζηταμε!

  4. Μωρε ειστε τυχεροί που εχετε απέναντι σας εναν ηλιθιο λαο σαν τους Ελληνες, αλλιως θα σου ελεγα εγω απο που θα μιλούσες. Απο το κεφαλι σου παντως οχι, γιατι δεν θα υπήρχε. Απο τον κω@λο σου μπορει. Γιατι εκει θα σου το εχωναν.

  5. εισαι κομμουνιστης και τιποτα αλο…μονο κομμουνιστης..ουτε καν ανθρωπος…ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙ ΗΤΑΝ?? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΙ ΗΤΑΝ?? ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΕ?? ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ…ΤΩΡΑ ΤΙ??? ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΨΩΡΙΑΡΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ…

  6. Καλό είναι να μην κάνει δημοψήφισμα ο Alexis γιατί αν κρίνουμε από το προηγούμενο που έκανε το 2015, υπάρχει κίνδυνος να δώσει τη μισή Ελλάδα…..

  7. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 65% ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ.ΕΞΩ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

  8. Ναι ρε μαλακα η βουληση του λαου ειναι να μην πουλησει την Μακεδονια οπως εσυ και το συναφι σου πατριδοπουληταρι.ουστ ρε ναυαγιοοοο.

  9. Οσο κι’αν προσπαθουν οι κατσαπλιαδες να επηρηασουν το λαο συναισθηματικα δε θα τα καταφερουν διοτι ο λαος ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ αλλα αυτοι δεν το εχουν καταλαβει.
    Οσα επικοινωνιακα τρικ κ’αν χρησιμοποιησουν ,οσα κι’αν τους δασκαλευουν οι Ευρωσιωνιστοτοκογλυφοι να κανουν με μιλιχειο υφος και κακομοιρικη παρουσιαση ΔΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
    Πειτα τα αυτα Αναρχομουμουνιστοκαπιταλιστες στον συνεταιρο σας το Σορος ο οποιος εχει παραδεχθει δημοσια οτι εκλεβε τους ομοιδεατες του τους ομοθρησκους του τους συμπατριωτες του οταν τους τραβουσαν στα στατοπεδα οι Ναζι.
    Ο παπους μου ελεγε ¨”οταν ενας κουμουνιστης γινει καπιταληστης εινα πολυ ποιο χειροτερος απο ενα γνησιο κουμμουνιστη”

  10. ΨΕΥΤΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Μαλάκας που παίρνει 7.500€ τον μήνα και απόκτισε λόγο. Έκανε η μύγα κώλο και έχαισε τον κόσμο όλο. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙΟΣ.

  11. Αφού λύσαμε όλα σας τα προβλήματα με μοναδικό τρόπο – προχωράμε να λύσουμε και Εθνικά ζητήματα – γιατί μόνο ο Αλέκος ξέρει και μπορεί στην κωλοτούμπα

  12. Ο άνθρωπος αυτός λέει: “Είναι μία μεγάλη συγκέντρωση,αλλά δεν είναι η βούληση του ελληνικού λαού” και δεν μπορεί να σκεφτεί την στοιχειώδη απάντηση: “Αφού δεν είναι η βούληση του ελληνικού λαού, γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα για να δείτε ποιά είναι η βούληση του ελληνικού λαού?”. Στις δημοκρατίες ο λαός ερωτάται για να εκφράσει την βούλησή του.

  13. Κάνε δημοψήφισμα τότε ρε αγόρι…!!!!
    Να σου φύγει το μούσι και να σταματήσεις τις παπαριές!!!

Comments are closed.