Πρωινή βόμβα! Ρωμανιάς κατά Τσίπρα: “Κάποιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Παραιτούμαι από τη θέση μου σε λίγες μέρες”

Κοινοποίηση:
ρομανιας

Την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της παραίτησης του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Ο κ. Ρωμανιάς αποκάλυψε ότι σε λίγες μέρες θα παραιτηθεί από τη θέση του και εμφανίστηκε οργισμένος προχωρώντας σε καταγγελίες για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Οι λόγοι που τον οδηγούν στην παραίτηση είναι δύο, αφενός δεν συμφωνεί με τα μέτρα και αφετέρου αισθάνεται οργισμένος για τις παρεμβάσεις που δέχτηκε οι οποίες σύμφωνα με τις καταγγελίες του δεν προέρχονται από τους θεσμούς αλλά από το εσωτερικό.

Μάλιστα υποστήριξε ότι χθες μέσα σε χρονικό διάστημα δύο ωρών πήρε τρεις διαφορετικές προτάσεις – παρεμβάσεις για το νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή.

«Δεν πρόκειται να παραμείνω για να εφαρμόσω πράγματα στα οποία δεν πιστεύω. Κάποιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται», υποστήριξε με έμφαση ο Γιώργος Ρωμανιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΡΩΜΑΝΙΑ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ 8ΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ 8ΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΒΕΤΟ ! ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΧΙΟΥΧΟΥΣ !

Comments are closed.