Πρωινή Βόμβα! Καμμένος: “Ή θα στηρίξουν την κυβέρνηση ή ….” (βίντεο)

Κοινοποίηση:
KAMMENOS-TSIPRAS-15

«…υπάρχουν δύο δρόμοι. Ή θα αποφασίσουν να στηρίξουν την κυβέρνηση οι βουλευτές ή θα πάμε σε εκλογές»
«Παρόλο που η απόφαση πάρθηκε από έναν εκβιασμό, τα πράγματα αρχίζουν να ομαλοποιούνται» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Κάμμενος. «Αυτό που είπα στον Πρωθυπουργό είναι να υπογραφεί η συμφωνία το συντομότερο δυνατόν ώστε να φύγει η χώρα από την σφαίρα του εκβιασμού. Πρέπει η Ελλάδα να μπει πάλι σε ένα ρυθμό ανάπτυξης. Από κει και πέρα υπάρχουν δύο δρόμοι. Ή θα αποφασίσουν να στηρίξουν την κυβέρνηση οι βουλευτές ή θα πάμε σε εκλογές» σημείωσε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι το ενδεχόμενο των εκλογών μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΝΕΛ Θα συγχωνευτεί με τον Τσύριζα τα βόλεψε ο χοντρός

  2. ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ μας κορόιδευε η Δεξιά, 20 χρόνια οι Σοσιαλιστές, 6 μήνες η Αριστερά και μάλιστα η τελευταία ενώ της είπε ο λαός ΟΧΙ στα μνημόνια, πήγε και μας έβαλε δεμένους χειροπόδαρα. Τι απομένει λοιπόν να ψηφίσουμε? Ας ρωτήσει κάποιος τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να μας πουν.

  3. Αντι να λες του Τσιπρα αν εχει “αμυνες” σε ενδεχομενο ρηξης, εσυ γυρνουσε με τζακετ στρατου, αεροποριας, ναυτικου και το’παιζες στραταρχης!
    Ξυπνα Καμμενε!
    Θα παθεις οτι επαθε ο Καρατζαφερης κα ο Κουβελης!

  4. ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3% , ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ . ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΩΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ .

  5. ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ !

    ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΡΕΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ’ΑΥΤΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ Ε !

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΑ (ΘΗΛΙΑ) ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ !!!

    ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  6. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΑΝΕΙΟ 1.8 ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΕ ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΤΣΙΜΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΕΒΡΑΙΕ ΛΙΝΑΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟ ΦΥΘΓΕΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΞΩ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ

Comments are closed.