Προφυλακίστηκε ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά!

Κοινοποίηση:
xrysaygites

Τον δρόμο για τις φυλακές Δομοκού πήρε, μετά την απολογία του ο φερόμενος ως πυρηνάρχης στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής του Πειραιά, που κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση.

Ο λόγος για τον Νίκο Αποστόλου, το όνομα του οποίου προέκυψε μετά την επεξεργασία στοιχείων από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, σε συνδυασμό με άλλες μαρτυρικές καταθέσεις. Ο προαναφερόμενος φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις προστασίας σε νυχτερινά κέντρα.

Στοιχεία για τον κατηγορούμενο έχει δώσει στην κατάθεσή του ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Γ», ο οποίος υποστήριξε ότι ο Νίκος Αποστόλου είναι ο «πυρηνάρχης του Πειραιά».

Ο μάρτυρας Γ, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται σε «επιχείρηση» στα τέλη Ιουνίου του 2012 που συμμετείχε ο ίδιος αλλά και ο «πυρηνάρχης του Πειραιά», κατά την οποία «μπήκαμε, μετά από διαταγή του Γιώργου Πατέλη, παράνομα σε σπίτι μεταναστών (μονοκατοικία), κοντά στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια, μαζί με 15 ακόμα άτομα, δύο διμοιρίες τις ονομάζαμε, στις οποίες συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Ρουπακιάς ο .. με τηλέφωνο 698, ο …, ο …, το δεξί χέρι του Πατέλη, ο … του οποίου δεν ξέρω άλλα στοιχεία και ο …, η μητέρα του οποίου ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και με διάφορα αντικείμενα, μαχαίρια, γκλομπ, καπνογόνα, τους προκαλέσαμε σωματικές βλάβες. Μετά από δύο ημέρες, ενημέρωσα τον Λοχαγό μου (σ.σ. εννοεί τον βουλευτή Γερμενή) και δέχθηκα τα συγχαρητήριά του για την επιχείρηση».

Ο μάρτυρας υποστηρίζει, επίσης, ότι με εντολή τού Λαγού και εν συνεχεία του Πατέλη, μέλη της Χρυσής Αυγής πήγαιναν σε καταστήματα μεταναστών που πωλούσαν μεταχειρισμένα κινητά ή παραδοσιακά είδη της χώρας καταγωγής τους και τους απειλούσαν να τα κλείσουν, με αποτέλεσμα τα τρία από τα τέσσερα να κλείσουν.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν είναι αυτός ο «πυρηνάρχης του Πειραιά». Μάλιστα, ο Αποστόλου φέρεται να κατονόμασε άλλο πρόσωπο ως τον επικεφαλής της οργάνωσης Πειραιά και να υποστήριξε πως ο ίδιος δεν είναι καν μέλος, αλλά απλός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής.

Φέρεται, επίσης, να αντέκρουσε όσους τον κατονόμασαν ως πυρηνάρχη, λέγοντας ότι «ήθελα να το παίξω πως ήμουν κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι στους φίλους που δεν ήξεραν και γι’ αυτό τους έλεγα ότι είμαι πυρηνάρχης».

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και ότι πουλούσε προστασία σε νυχτερινά κέντρα, αλλά και οποιαδήποτε συμμετοχή του σε επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Δηλαδή αν τα έπερναν από την siemens τι θα γινόταν ρε παιδιά;Ή μηπως αυτά είναι άλλα κόλπα και δεν πιάνονται,όπως δεν πιάνεται και ο Χριστοφοράκος;Ρε τι γίνεται στην Ελλάδα!!Ότι μας συμφέρει,όπως μας συμφέρει!!Τελικά αν τα έπαιρναν για να το βουλώνουν,θα ήταν πολύ καλύτερα.Ούτε εγκληματική οργάνωση θα ήταν,ούτε τίποτα!!

  2. Λάσπη , Λάπση , λάσπη έλεος πιά; Να ανατείλει άι νέα μέρα για την Ελλάδα όπου όλοι αυτοί οι πολιτικάντιδες Μπιλτενμπεργκ και Μασώνοι θα πάνε φυλακή. Μαζί ες τους επίορκους Αστυνόμους και δικαστές και φυσικά δημοσιογράφους. Μόνο έτσι θα σωθούμε.

  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΡΑΓΙΑΔΟΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ,
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤέ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ…………..

  4. ΤΑ 18ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ

  5. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ Ο,ΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑ……..
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΑΡΧΗΣ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ Χ.Α., ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η Χ.Α. ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ), ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑ……

  6. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ,ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ…
    ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΤΑ 18 ΠΑΙΔΙΑ,ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ…

  7. Ας ασχοληθούμε επιτέλους με τα μεγάλα προβλήματα του λαού μας, εδώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γίνεται χαμός από την κακοκαιρία στην Ρόδο. Αντί λοιπόν η αστυνομία να ασχολείται με μαϊμού πυρηνάρχες, μήπως θα έπρεπε να διερευνήσει την εμπλοκή της Χρυσής Αυγής, στην θεομηνία της Ρόδου. Μήπως πρέπει να ερευνήσει αν το καλοκαίρι, εθεάθησαν άτομα με μαύρες μπλούζες, να μπαζώνουν ρέματα.

  8. Η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει και επιβεβαιώνει αυτά που λέει ο Αποστόλου, πως ο συγκεκριμένος δεν έχει καμία σχέση με την ιεραρχία του κόμματος. Εκ του επισήμου site της Χρυσής Αυγής.

  9. όλοι οι κακούργοι εγκληματίες μέσα , μην σπρώχνεστε ,το άγιο πλάσμα που ήταν πάντα στη πρώτη γραμμή τησ βία της εγκληματικότητας και σε κάθε εμπλοκές αχ αυτό το αθώο το νεοναζί. Αυτό το εξαιρετικό παλικάρι

  10. EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ Χ.Α. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ +3% ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ!

  11. ρε και ολους φυλακη να μας βαλετε θα ανοιξουμε πυρηνα και εκει..δενδια οι φουρνοι ζεσταινονται να ξερεις.δεν εχουμε χασει ουτε την μαχη ουτε τον πολεμο.τσιπρεοι πασοκοι νεοδημοκρατες ολοι τσουλες των μασονων…

  12. Κι ο Σφακιανάκης πρέπει να προφυλακιστεί τότε!!!
    Τραγουδά σε νυκτερινά κέντρα και αβαντάρει τη Χρυσή Αυγή!!!
    Λέτε να μην μιλάει με μπράβους!!!

    Κι εγώ που πηγαίνω στο Σφακιανάκη μια φορά το χρόνο για ποτό στα όρθια και ψηφίζω Χρυσή Αυγή??? Μέσα κι εγώ???

    Κι ο παπάς ρε Χίο, που κάνει τα ακατανόμαστα και συμμετέχει σε σχήματα κάθε είδους με συναδέλφους του Σφακιανάκη, γιατί είναι απ΄ όξω ρεεεεεεεεε????

  13. Οι αλήτες πυρηνάρχες της…ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΠΑΣΟΚ !!!

    Πότε θα μπουν φυλακή ?

    Οι πεζεβέγκηδες ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ …που ρήμαξαν την Ελλάδα
    Και έσπρωξαν στην αυτοκτονία 5.000 Έλληνες ..πότε θα λογοδοτήσουν και μπουν φυλακή ?

    Δεν πάτε ρε όλοι σας στο φινάλε φινάλε στο…διάολο !

    Άι σιχτίρ
    Σας σιχάθηκε η ψυχή μου …κοπρόσκυλα !
    Γονατίσατε παλιάνθρωποι …τους Έλληνες συμπατριώτες μου !

    Άι στο διάολο καθάρματα !
    Στράτος Δ

  14. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του μεγάρου Μαξίμου,για τον κυκλώνα Κλεοπάτρα ευθύνεται το μυστικό υπερόπλο της Χρυσής Αυγής.

    Γαμώ το καθεστώς σας καραγκιόζηδες.

  15. Με αυτές τις κατηγορίες προφυλάκισαν άνθρωπο?
    ΤΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕ?

Comments are closed.