“Προφυλακίσεις βουλευτών και απαγόρευση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές απεργάζεται η χούντα Σαμαρά!”

Κοινοποίηση:
XRISIAYGIPLATI

” Οι προδότες τρέμουν την εκρηκτική μας άνοδο και την επερχόμενη κάθαρση. Η προδοτική χούντα του μνημονίου βρίσκεται σε πανικό.

Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που σε πολλές περιφέρειες μας φέρνουν στην πρώτη θέση, έχουν τρομοκρατήσει το καθεστώς της διαφθοράς. Τα δύο πολιτικά πτώματα της ξενοκρατίας, Σαμαράς και Βενιζέλος, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί: σχεδιάζουν μαζικές προφυλακίσεις των βουλευτών μας και απαγόρευση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές.

Η εγκληματική συμμορία τους χρησιμοποιεί ως εκτελεστικά όργανα κάποιους επίορκους, κάποια ανδρείκελα που αμαυρώνουν την εικόνα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Η εκτροπή αυτή δεν θα περάσει. Στο πλευρό μας βρίσκεται το Δίκαιο, η Αλήθεια και η απόλυτη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Τα ανθελληνικά σχέδια της μνημονιακής χούντας θα αποτύχουν. Η Χρυσή Αυγή θα αντιμετωπίσει με επιτυχία τον βρώμικο πόλεμο και θα είναι πολύ σύντομα ο φορέας της πολυπόθητης κάθαρσης για την Πατρίδα μας” αναφέρει χαρακτηριστικά  η Χρυσή Αυγή.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ “ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΚΛΑΠΑ-ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α-ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ-ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-”ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ” ΑΠΑΝΤΑ Η Χ.Α (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. @Μ Βουρτση Η κλαψ@…να 25/04/2014 at 2:33 pm: Όξω σιχαμένε σπιούνε. Τράβα να φας μνημόνιο για βραδυνό. Ξεφτιλισμένε φλώρε…

    1. Ξυδάκι ε, Κε Χλωρίδη;
      Αν ή ανωριμότητα και ο τραμπουκισμός στο κόμμα σας δεν ήταν στο απόγειο θα σας ψήφιζα 100%.
      Εγώ συμφωνώ μαζί σας μόνο με το θέμα των Λαθρομεταναστών και των ΜΜΕ που πουλούν συνέχεια παραμύθια, με τις υπόλοιπες θέσεις σας διαφωνώ πλήρως.

      Καλή σας ημέρα.

  2. θα σας σώσει ο θανάσιμος κουτάβια . Ποια ποσοστά νταβάνι έχετε πιάσει οι σοβάδες σας πλάκωσαν Μας ζαλίζετε για σκευωρίες του Σαμαρά το άλλοθι σας
    Και η κλάψας σας….. Αμάν οι άλλοι σας φταίνε εκτός από εσάς άνανδροι φασίστες

  3. samara ψηφο γιοκ απο τους δεξιους

    θα παρεις τ΄ αρχιδια μας

Comments are closed.