Προφητικό βίντεο-ντοκουμέντο με δηλώσεις του ήρωα πιλότου Γ. Μπαλταδώρου για την τουρκική επθετικότητα στο Αιγαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
63779

Προφητικές δηλώσεις του νεκρού σήμερα 34χρονου πιλότου του Mirage 2000-5, Γιώργου Μπαλταδώρο, του οποίου το μαχητικό συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή 9 ναυτικά μίλια βορειονατολικά της Σκύρου έρχονται από το παρελθόν, μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Αρετή και Τόλμη».

ο 34χρονος χειριστής της 331 Μοίρας της 114 Πτέρυγας Μάχης,μιλούσε  για τους κινδύνους που εμπερικλείει η αποστολή τους και τις οδηγίες που λαμβάνουν.

«Όταν απογειωνόμαστε, πετάμε σε σχηματισμό visual, δηλαδή, βλέπουμε ο ένας τον άλλον και από εκεί και πέρα αναμένουμε τις οδηγίες» έλεγε.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο αδικοχαμένος πιλότος, που επέστρεφε από αποστολή στο Αιγαίο, ήταν ο επικεφαλής του σχηματισμού και πετούσε visual με τον ζευγάρι του, ένα άλλο Μιράζ 2000-5.

Μάλιστα, στο βίντεο, ο Γιώργος Μπαλταδώρος δήλωνε:

«Είμαστε πάντα έτοιμοι. Σίγουρα υπάρχει κίνδυνος, άσχετα αν τις περισσότερες φορές δεν γίνεται τίποτα. Αλλά δεν ξέρουμε σήμερα ή αύριο τι σκοπό έχουν να κάνουν οι απέναντι».

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: