ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ-ΣΟΚ για την ΕΛΛΑΔΑ! “Θα γίνει πολιτειακή ΕΚΤΡΟΠΗ – Θα επέμβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ και θα δώσει ειρηνική την ΕΞΟΥΣΙΑ σε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”!!!

Κοινοποίηση:
ss

Η προόρρηση του Αγίου Γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδινού (1995), αλλά και η ανάλυση του Stanislav Mishin (Pravda1/2011) συμφωνούν με την πρ0όρρηση του Αγ. Πορφύριου.

Συνάνθρωπος μας, πήγε  στο Άγιον Όρος, όπου συνάντησε τον πατέρα Π. πνευματικό τέκνο ενός από τους δύο υποτακτικούς του Αγίου Πορφυρίου, εκείνους που κατ΄εντολήν του, έκαναν την ανακομιδή του σκηνώματός του και το έθαψαν σε τόπο άγνωστο, με την παραγγελία του Αγίου Γέροντος να πάρουν το μυστικό του τόπου όπου είναι θαμμένος ο Άγιος, στον τάφο τους!

pro1

Σε μεταξύ τους συνομιλία, ήρθε η συζήτηση και στα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Τότε ο πατήρ Π. είπε στον φίλο μας: Είχε πει ο Άγιος Πορφύριος για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει στον γέροντά μου. Και άρχισε να του λέει αυτά που θα παραθέσουμε πιο κάτω.

Όταν τελείωσε, τον ρώτησε ο φίλος μας: Αυτά είναι πουθενά γραμμένα; Και ο πατήρ Π. του απάντησε, «όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντάς μου στον οποίο τα είπε».

Επομένως τα κάτωθι γραφόμενα αποτελούν την μόνη πρόρρηση του Αγίου Πορφυρίου για τα γεγονότα στην Ελλάδα και η οποία παρουσιάζεται σε γραπτή μορφή.

Ο Άγιος έφυγε για το Άγιον Όρος το 1991 οπότε αυτά ειπώθηκαν στον υποτακτικό του (γέροντα του πατρός Π.) το αργότερο τον Νοέμβριο του 1991 (2 Δεκεμβρίου εκοιμήθη). Άρα η πρόρρηση του Αγ. Πορφυρίου προηγείται της προρρήσεως του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού.

 Είπε ο Άγιος Πορφύριος:

1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή

2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.

3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.

4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.

(Στο σημείο αυτό ο υποτακτικός του Αγίου και γέροντας του πατρός Π. διέκοψε τον Άγιο Πορφύριο δυσανασχετώντας.

-Ωχ γέροντα πάλι χούντα θα έχουμε;

Ο άγιος γέρων Πορφύριος όμως τον καθησύχασε:

Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!

5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.

Η πρόρρηση αυτή του αγ. Γέροντος συμφωνεί με την πρόρρηση του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού όπου η Πολιτειακή Εκτροπή αποκαλείται Πολιτειακή Ανωμαλία και η Κοινωνική αναστάτωση εξηγείται δια της απολύσεως όλων των υπαλλήλων.

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ TOY STANISLAV MISHIN ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ PRAVDA ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 (ΤΥΧΑΙΟ;)

Ο Stanislav Mishin, έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο τον Ιανουάριο του 2011 μια ανάλυση για όλα τα κράτη και για την Ελλάδα… η οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Pravda και την οποία τότε δημοσιεύσαμε με τίτλο

 ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ….

Εκεί λοιπόν αναφέρεται η κοινωνική ταραχή και η ανάληψη της εξουσίας από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Αναφέρεται επίσης ότι δεν θα είναι χούντα αλλά θα φέρει την Ελλάδα σε ισορροπία.

Επίσης το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού δεν θα μπορέσει να ανατραπεί από εξωγενείς παράγοντες δείχνει ότι θα παραδώσει ομαλά την εξουσία σε πατριωτική κυβέρνηση.

Ο Stanislav Mishin μπορεί να είχε επαφές με το Άγιον Όρος ή με κάποιο τρόπο να εγνώριζε την πρόρρηση του Αγίου Πορφυρίου.

Άλλωστε όπως δείχνει και η κάτωθι εικόνα, Οι Ρώσοι όχι μόνον γνωρίζουν τον Άγιο αλλά τον ευλαβούνται ιδιαίτερα …

Με τις Ευχές του Αγίου Γέροντος ελπίζουμε η Χώρα μας να αποκτήσει πατριωτική κυβέρνηση που θα την βγάλει από το έρεβος και την οδύνη των τελευταίων ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

 1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

 2. Άσε μας ρε Μαρούλι…..από πασοκτσής μας έγινες ποτάμι και παντού μιλάς για σημαιες και πατρίδες….η διπροσωπία φυσικά μας έφαγε…αν σου έδινε ο έξω από δω κανά διχίλιαρο,κι αυτον θα ψήφιζες,σε καταλάβαμε 😉
  Μακάρι να δώσει και να βγουν οι προφητείες αληθινές,με όποιο κόστος!ΑΜΗΝ

 3. Η πατριωτική κυβέρνηση από που προκύπτει παίδες; Απο πουθενά.
  Όσο ο στρατός παρέμβηκε την ώρα που έπρεπε για μνημόνια, αυτοκτονίες κλπ άλλο τόσο είναι και εκτός συστήματος και αν θέλετε έστω οι υψηλόβαθμοι άρα και άλλο τόσο θα είναι πατριωτική η δήθεν κυβέρνηση. Μόνο όταν θα δω με τα μάτια μου και τεκμιριωμένα οτι η πλειοψηφία (άρα και να μετρήσω) θέλει αυτό τον κυβερνήτη ο οποίος θα έιναι υπο δικούς μας πάλι όρους και όχι όπως τώρα 🙂 Άρα δεν ισχύει τίποτα από αυτά γιατί πολύ απλά δεν γίνεται ο λαός πάντα να πεθαίνει και άλλοι να αποφασίζουν για τις ζωές μας όποιοι κι αν είναι αυτοί ακόμα και Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ αν αυτό σας καλύπτει.

 4. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ . ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ) ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΤΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ.

  1. αυτον λες ??? αυτον μπορει να το κανει !!!

   Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ

   https://www.youtube.com/watch?v=9e3TRIAuWSo

 5. ΜΑΚΑΡΙ.
  Αμην και πότε;;;;

  Το μονο που εχει μεινει ορθιο το μονο κομματι στο Ελληνικο σωμα του Εθνους που ο Ελληνας εχει αμεριστη αγαπη και εμπιστοσυνη, ειναι ο ΕΝΔΟΞΟΣ μας ΣΤΡΑΤΟΣ.

 6. ΧΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΘΛΟς ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Κ Ο ΠΑΤΤΑΚΟς ΕΙΝΑΙ 105 ΕΤΩΝ….Ο ΑΓΓΕΛΗς ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Κ Ο ΜΑΚΑΡΕΖΟς ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ….ΑΠΟ ΠΟΙΟΥς ΓΙΩΤΑΔΕς ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ???ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΥ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΗΡΕς ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΜΙΣΤΟΥΛΑΚΟς???

 7. Αφηστε τα παραμυθια προφητειες κλπ.Το βαρελι δεν εχει πατο.Και τις
  πατριωτικες Κυβερνησεις θα τις βλεπετε στον υπνο σας.Αν αναλαβει
  ο Στρατος θα ειναι γιατι θα την εχουν κοπανησει οι πολιτικοι για
  να μην κρεμασθουν στο Συνταγμα,κ θα βαλουν κανενα βλακα Στρατιωτικο
  προκειμενου να εξασφαλισουν την ασυλια τους.

 8. Να γινει στρατιωτικο πραξικοπημα τωρα με πατριωτη αρχηγο αυτη η κατασταση πρεπει να ανατραπει δεν παει αλλο πρεπει ο στρατος να σωσει την ελλαδα μας αρκετα ποια με τους γεννιτσαρους του ελλαδισταν

 9. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!!

  1. Μπράβο, ακόμη γελάω με το σχόλιό σου ….

   1. θεωδορακης πατριωτης? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.