Προφητεία Ιερώνυμου: «Οι δανειστές θα φύγουν από την Ελλάδα μόνο όταν…»

Κοινοποίηση:
ιερωνυμος

Μια ιδιαίτερα οξυδερκής πρόβλεψη σχετικά με την έξοδο των… δανειστών από την Ελλάδα, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος, αφού ξέσπασε για τις βλέψεις των πιστωτών μας τονίζοντας πως «Μας πνίγουν, μας οδηγούν σε ασφυξία μέχρι να επιτύχουν την πλήρη παράδοση», σημείωσε: «Δεν έχω ψευδαισθήσεις. Οι ξένοι δε θα φύγουν από την Ελλάδα μέχρι η ιστορία της χώρας μας να αποχρωματιστεί, ο λαός μας να πάψει να θρησκεύει, να αποκοπούμε από τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, να μπούμε σε αυτό που λέγεται νέος κύκλος της ιστορίας». «Η Ελλάδα δέχεται τραχύ εκβιασμό από τους δανειστές της» συμπλήρωσε μιλώντας στην Πανθρακική ιερατική σύναξη. Οπως είπε «τα μνημόνια δεν είναι καινούριο φαινόμενο, τα έχουμε ξανασυναντήσει στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας». Ο Μακαριώτατος σημείωσε ότι «η Ευρώπη της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και του χριστιανικού πνεύματος, μεταβλήθηκε στην Ευρώπη της εκμετάλλευσης και των τοκογλύφων του εμπορίου».

 

«Όσο η Ευρώπη», είπε, «απομακρύνεται από το χριστιανικό της πνεύμα, οι λαοί της δεν θα έχουν μέλλον. Γι’ αυτό και δημιουργούνται τα φαινόμενα του ευρωσκεπτικισμού». Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στο πλαίσιο της Πανθρακικής ιερατικής σύναξης ενώπιον τριακοσίων και πλέον ιερέων που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή των τεσσάρων ακριτικών Ι. Μητροπόλεων (Κομοτηνής, Αλεξανδρουπόλεως, Διδυμοτείχου, Ξάνθης), σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε πως «για την Εκκλησία δεν υπάρχει δικό μου και δικό σου. Υπάρχει το δικό μας.

Για εμάς η πατρίδα είναι μπροστά». Τόνισε επίσης πως «ντρέπομαι όταν βλέπω τα σχολεία μας να έχουν πετάξει στα σκουπίδια τις μορφές των ηρώων μας, τον Κολοκοτρώνη Καραϊσκάκη και τις άλλες ένδοξες προσωπικότητες της ελληνικής ιστορίας». Ο Αρχιεπίσκοπος αποκάλεσε «ήρωες» τους ιερείς της Θράκης και τους κάλεσε να αγωνιστούν ενωμένοι και να ενισχύσουν τη διακονία τους στον άνθρωπο, ενώ υπογραμμίσει πως «η Θράκη αποτελεί μοντέλο συμβίωσης Ελλήνων χριστιανών και μουσουλμάνων». «Κλίμα συννενόησης με το Κράτος» Σχετικά με τις σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε πως «είναι απαραίτητο να υπάρξει καλό κλίμα συνεννόησης και ανάπτυξης των θέσεων μας και όχι κραυγές και διάθεση σύγκρουσης». Πρόσθεσε δε πως «για το καλό της πατρίδας είναι αναγκαίες οι καθαρές σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας». «Έχω εμπειρία καλής συνεργασίας με τις κυβερνήσεις όλων των κομμάτων με μοναδικό μου γνώμονα το καλό της πατρίδας και να μην βλάπτεται το όνομα του Κυρίου» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ.ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ……
    ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΡΑΣΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑΓΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΟΥΝ ΧΑΡΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.
    ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΩΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ.
    ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΘΕΗ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ……
    1ον)ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ……ΤΑ 3.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;;;ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.
    2ον)ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΑ ΓΙΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ–2008
    3ον_ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ–2015
    4ον)ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΙΞΕΙΣ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ;;;
    5ον)ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ!!!!–2014
    6ον)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΩΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ–2016
    7ονΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ–ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ–2017
    8ον)ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΥ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΟ–2016
    9ον)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΒΛΣΦΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ.
    ΣΑΝ ΓΟΝΕΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΟΚΤΩ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝΕΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΡΟΝΗΜΟΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ.
    ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

  2. ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΓΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

  3. τον εχουμε σε μεγαλη εκτιμηση!!!
    ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΠΑ! ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΟΥ!
    ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ!

  4. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ Κ ΕΣΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ Η ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΝΙΟΘΕΙΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  5. ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ

    Πότε θα καταλάβουμε ότι όλα είναι απλά δουλειές για αυτούς και δεν τους ενδιαφέρουν ούτε τα σύνορα, ούτε τα πατριωτικά ιδανικά του κάθε λαού; Αυτούς δεν τους νοιάζει με ποιον θα κάνουν την
    δουλειά, αλλά να την κάνουν…

    Πότε θα νοήσουμε ότι η Ελλάδα βάλλεται σκόπιμα από παντού; Πότε θα αντιληφθούμε ότι κανείς δεν είναι με το μέρος μας; Πότε θα πιστέψουμε ότι μας πρόδωσαν; Δεν μας φτάνει η άθλια παιδεία των παιδιών μας; η φτωχοποίησή μας; Η προώθηση της παιδοφιλίας και της ομοφυλοφιλίας και του τρίτου φύλου; Τι κάναμε για αυτά; Αντισταθήκαμε; Βγήκαμε στους δρόμους να αντιδράσουμε; Όχι ! μόνο για το πόσα θα μας κόψουν από τον μισθό και την σύνταξη φωνάξαμε… γιατί θεός μας είναι το χρήμα· ή μήπως δεν είναι έτσι;

    Και πώς συνδυάζονται όλα αυτά θα ρωτήσει κάποιος· τι σχέση έχουν οι εξορύξεις με τον ξεπεσμό των ηθών και των αξιών; Τόσα χρόνια που φωνάζουν οι Πατέρες μας κανείς δεν ακούει… ακούστε τους, μελετήστε τους! Τίποτα δεν είναι τυχαίο !

  6. Αν είναι να μη φεύγουν έτσι αυτοί, τότε lock and load!

  7. Παπά μια χαρά περνάς,παπά μια χαρά περνάς, παπά μια χαρά περνάς και στο γράφω 3 φορές
    Μήτε κατάλαβες τι είναι να αγοράζεις τα απαραίτητα και να θέλεις να πάρεις μια σοκολάτα και να λες αστο ρε μαλάκα δεν φτάνουν.
    Μήτε κατάλαβες τι είναι να σκέφτεσαι πόσο θα σε πάρει ένας γιατρός γιατί τα βγάζεις δύσκολα
    Μήτε και κατάλαβες τη είναι να θέλεις να αγοράσεις κάτι και να το σκέφτεσαι βδομάδες
    Μήτε και κατάλαβες τι είναι να θέλεις να πας κάπου και να σκέφτεσαι την βενζίνα
    Μήτε και κατάλαβες τι είναι να θέλεις να δουλέψεις και να μην βρίσκεις
    Μήτε και κατάλαβες τι είναι να θέλεις να κάνεις οικογένεια και να μην μπορείς
    Μήτε και κατάλαβες τι είναι να γίνεται πουτάνα το σπίτι από καβγάδες εξαιτίας τις γαμημένης κρίσης

    Παπά να αφορίσεις όλους τους πολιτικούς που ψηφίζουνε μνημόνια και μετά να σε ασπαστώ την δεξιά για να πάρω ρασοευχή και μετά βλέπουμε.

    Με εκτίμηση στον θεό που πιστεύω εγώ και αναρωτιέμαι και αμφιβάλω αν πιστεύουνε οι γραμματείς και οι φαρισαίοι.

  8. αυτός είναι για καμία συναυλία στον ναό του Αγ.Παντελεήμονα υπέρ των λάθρο και να καταφέρετε κατά της Χ.Α.Δεκανίκι του σάπιου συστήματος είναι και αυτός.

  9. και εσύ τι κάνεις για να μη χαθεί η πατρίδα & η θρησκεία? ΤΙΠΟΤΑ.
    Καλό είναι να μη μιλάει ο ανύπαρκτος.

Comments are closed.