Προσοχή σκληρές εικόνες:”Έκθεση κεφαλών” στην πρωτεύουσα του “Ισλαμικού Κράτους”!

Κοινοποίηση:
ragga-1

Kάτω από μια φαινομενική ησυχία ο τρόμος βασιλεύει στη Raqqa που είναι υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους…

Καλώς ήλθατε στην Raqqa.

Η πόλη μετασχηματίστηκε από πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας σε πρωτεύουσα της « Wilaya του Ισλαμικού Κράτους». Το μόνο γεγονός που διοργανώνεται πια στις πλατείες της πόλης είναι η εκτέλεση και οι αποκεφαλισμοί.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ragga-2

Έκθεση κεφαλών
Οι πλατείες Al-Saha και Al-Nahim είναι το θέατρο των δημόσιων εκτελέσεων που κατά εκατοντάδες πραγματοποιήθηκαν με μικρό μαχαίρι και άλλες με σφαίρες ή λιθοβολισμό.

ragga-3

Σε κάποιες περιπτώσεις τα σώματα σταυρώθηκαν σε δημόσια θέα για τρεις ημέρες προς παραδειγματισμό.Σε άλλες περιπτώσεις τα κεφάλια παραμένουν στις πλατείες ή στους δρόμους της πόλης ως μακάβρια εκθέματα.

ragga-4

Όλοι σταματούν ό,τι κι αν κάνουν και τηρούν το ωράριο της προσευχής.Οι γυναίκες φέρουν μακριά ενδύμτα και το niqab.

ragga-5

Οι άνδρες δεν επιτρέπεται να έχουν κοντά μαλλιά στο δυτικό στιλ. Τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία είναι κλειστά με απόφαση του ισλαμικού Κράτους αναμένοντας την εκπόνηση του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος που θα σχεδιάσει η οργάνωση.Η αλλαγή κρίθηκε επιβεβλημένη αφού το προηγούμενο πρόγραμμα θεωρήθηκε αντιισλαμικό.

ragga-6

Οι εκπαιδευτικοί κλήθηκαν να εφαρμόσουν και να συμμετέχουν σε σεμινάρια της σαρία για να δύνανται να ανταποκριθούν στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

ragga-7

Η πιο μεγάλη καταστροφή έχει συνετελεστεί στον τομέα της υγείας με την ολοκληρωτική απουσία ιατρικού προσωπικού αφού οι περισσότεροι γιατροί έφυγαν. (Al monitor 11.08.14)

Raqqa η υποπολιτιστική πρωτεύουσα του κόσμου…

ragga-8

Από την σταύρωση των 3 πολιτών πριν ένα 24ωρο στην deir Ezzor
Στη Deir Ezzor το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε δημόσια άλλους 3 πολίτες με την κατηγορία ότι ήταν συνεργάτες των “Nusayris” (Nuṣayrī δηλ. των αλαουιτών.Οι εικόνες αναρτήθηκαν σήμερα.

ragga-9

Πορφύρης Δ.- Σταφυλά Π.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

    1. Aυτά τα ζώα θέλουν να μας φέρουν οι αριστεροί. Η χρυσή αυγή δεν νομίζω να υποστηρίζει αυτούς τους υπάνθρωπους. Μωρέ καλά τα έλεγε η Ζαρούλια και οι άλλοι θιχτήκανε κιόλας.
      ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  1. Που εισαστε ρε σιχαμενα κουμουνια να κανετε πορειουλες και μικροφωνικες για αυτους τους ανθρωπους ? Δολοφονοι κουμουνια γενιτσαροι , αυτα δεν σας ενοχλουν ρε μο..ια ?

  2. Είναι ντροπή και αίσχος για την ανθρωπότητα να μην ”βλεπει”και να ανέχεται η διεθνής κοινότητα αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη,ανθυποκανίβαλλους ισλαμοφασίστες.

  3. για αλλους σκληρες εικονες και για αλλους οψεις πολυπολιτισμικοτητας!

Comments are closed.