Προσοχή:Σφοδρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία & ανατολική Στερεά Ελλάδα!

Κοινοποίηση:
xartis-kairos

Όλες οι προγνώσεις για καταστροφική κακοκαιρία, επιβεβαιώνονται αυτή την ώρα. Σφοδρές καταιγίδες με ισχυρούς κεραυνούς και χαλάζι, σαρώνουν όλη την βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα την Ήπειρο και την Μακεδονία.

Κεραυνοί δημιουργούν αυτή την ώρα προβλήματα σε πολλές περιοχές, ενώ το νερό της βροχής σε πολλά τμήματα της Μακεδονίας, ξεπερνάει το μισό μέτρο. Στην Καστοριά το νερό ξεπέρασε και το 1 μέτρο.

Σημειώνονται διακοπές ρεύματος ακόμα και μέσα στην Θεσσαλονίκη, όπου αυτή την ώρα στην συμπρωτεύουσα επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, υπό καταρρακτώδη βροχή και κεραυνούς.

Καταστροφές υπάρχουν σε υπόγειο καταστήματα σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας, με την πυροσβεστική να βρίσκεται συνεχώς επί ποδός για άντληση υδάτων.

Πολλά τα προβλήματα της κακοκαιρίας, κάτι που επίσης είχε προβλέψει το greek-weather.org. Όπως φαίνεται τις επόμενες ώρες, η κακοκαιρία θα συνεχίσει να επηρεάζει την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, την Θεσσαλία καθώς και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, με τα πιο ισχυρά φαινόμενα να σημειώνονται κυρίως στην Μακεδονία και την Θράκη.

Μεγάλη προσοχή και μακριά από ρέματα, ποτάμια, προβλήτες λιμανιών και δέντρα. Προσοχή στον δρόμο, καθώς η βροχή θα είναι ισχυρή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στην ευβοια σφοδρες καταιγιδες δεν ειδαμε αλλα φαγαμε χημικουρα με τους τοννους,βρωμισαν τα παντα,πολλη μποχα ρε παιδακι μου,σκετη μαστουρα.

Comments are closed.