Προς τον Αλέξη Τσίπρα-Προσωπικό-Γράφει ο Στέφανος Χίος

Κοινοποίηση:
tsipras11

Κύριε πρωθυπουργέ και κύριε Νικο Παππά

Τώρα που ο κομιστής, ο Αλαφούζος, οι Γερμανοτσολιάδες που κατηγορούσατε και εμείς στηλιτεύσαμε και κριτικάραμε(και το γνωρίζετε), τώρα που Μεγκάλοι αντίπαλοι σας που κατακρεούργησαν την εκλογική νομοθεσία, αρχίζουν να λένε καλά λόγια για σας(αφού τώρα έγιναν πια δικοί σας), είναι συμφέρον να τους κυνηγήσετε ή να τους χαρίσετε όλα τα θαλασσοδάνεια, να τους κανακέψετε και να τους πάρετε να κοιμηθείτε όλοι μαζί στα κρεβάτια σας από τη στιγμή που “οι Γερμανοί είναι φίλοι μας;”.

Θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ, κύριοι, εκτός εαν δεν το έχετε καταλάβει.

Φύγετε όσο είναι νωρίς.

Μην στρέψετε το Λαό απέναντι σας, γιατί δεν θα σας λυπηθεί κανένας.

Αριστερά, για πρώτη φορά και πιθανόν και τελευταία.

Τα κάνατε μαντάρα. Ξέρετε πως σας αποκαλεί ο Λαός στο δρόμο; Προδότες.

Κάντε τη…

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. δεν εφτανε που ο συριζα εκανε τους λαθρεους ιθαγενεις,σταυρωσε και τον ελληνικο λαο!

  2. Ηρω μπραβο!
    Συμφωνω απολυτως μ’αυτα που γραφεις!

  3. Πριν 30 μέρες τα λιγούρια της εξουσίας του Σύριζα έδιναν όρκο πως δεν θα ψηφίσουν νέο Μνημόνιο…

    Ήταν μόλις πριν από έναν μήνα, συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου, όταν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Τ. Κορώνάκης ήταν ξεκάθαρος ως προς την ασυμβίβαστη, ανυποχώρητη, ακέραιη, ατρόμητη, αναμφισβήτητη -και ένα σωρό ακόμη στερητικά «α»- απόφαση του κόμματος και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης: «Αυτή η κυβέρνηση δεν θα φέρει νέο Μνημόνιο, δεν θα υπογράψει νέο δάνειο». Είναι ολοφάνερο ότι εάν ερωτηθεί σήμερα ξανά, θα δηλώσει ότι «δεν μας φτύνουν, απλώς ψιχαλίζει».

    Δεκαπέντε (15) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν μεν «ναι» τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά με στόμφο διευκρίνισαν ότι «θεωρούμε πως η πρόταση δεν θα έπρεπε να ψηφιστεί από την Βουλή». Στο λογικό ερώτημα, που τους ετέθη, γιατί δηλαδή την ψήφισαν, απάντησαν ότι το έκαναν για να μην τεθεί θέμα δεδηλωμένης. Για να μην χάσουν, δηλαδή, την εξουσία, ψήφισαν ενάντια στην συνείδηση και τα πιστεύω τους! Πολύ χειρότερα, μάλιστα, προσέθεσαν στην συνέχεια ότι «το δικό μας Ναι δεν μπορεί να καταγραφεί ως Ναι στην εφαρμογή μέτρων λιτότητας και νεοφιλελεύθερης κατεδάφισης».

    Και για όσους έχουν μείνει άναυδοι με το μέγεθος της πολιτικής αλητείας και ανηθικότητας του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει και ακόμη χειρότερη συνέχεια (και συνέπεια) στην δικαιολόγηση της απαράδεκτης στάσης τους: «Θα αγωνιστούμε για να μην περάσουν στη ζωή το επόμενο διάστημα», εννοώντας φυσικά τα μέτρα, τα οποία μόλις είχαν ψηφίσει, ακριβώς για να κάνουν την ήδη δύσκολη ζωή των Ελλήνων ακόμη δυσκολότερη!

    Για τέτοιο θράσος και αναίδεια μιλάμε. Όχι τίποτε άλλο αλλά η εγκαθίδρυση -και επισήμως- της αριστεράς στην εξουσία βοήθησε τα μέγιστα για να ξεφτίσει εντελώς το παραμύθι της «ηθικής ανωτερότητας» των αριστερών. Όλα τα λιγούρια της εξουσίας, είτε δεξιά είτε αριστερά, τη ίδια ακόρεστη πείνα έχουν.

  4. Μάλιστα!!! Αφού έρχονται τόσο αυστηρά μέτρα να θεωρήσουμε ότι θα γίνουν και περικοπές στους εθνοπατέρες βουλευτές. Εξηγούμαι με χρήση απλών μαθηματικών. 300 βουλευτές Χ 5000€/μήνα = 1.500.000 το μήνα Χ 12 μήνες το έτος = 18.000.000€.
    Επειδή άνθρωποι είναι και αυτοί όμως δεν είναι δυνατόν να μην έχουν εισόδημα. Σε συνάρτηση της κρίσης λοιπόν ο μισθός τους ας περιοριστεί στα 1.000€/μήνα Χ 300 = 300.000€/μήνα Χ 12 = 3.600.000€/έτος. Είναι φανερό ότι εξοικονομούμε 14.400.000€/έτος. Κόβοντας και τις exra παροχές από επιτροπές αλλά και φορολογώντας από το πρώτο ευρώ τους βουλευτές, καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ως κράτος μια εξοικονόμηση τουλάχιστον 20.000.000€ ανά έτος.
    Ή Δεν θα έχουν περικοπές οι βουλευτές???
    Εάς δούμε λοιπόν τους δικούς μας και ας εξετάσουμε μετά την κάθε Λαγκάρντ.

    Υ.Γ. Πρέπει σίγουρα να δούμε και τον μισθό του προέδρου την Δημοκρατίας και των υπαλλήλων της βουλής.
    Είπαμε αναγκαίο να ματώσουμε όλοι. Ή μήπως όχι όλοι????

    Υ.Γ.2 Το 1.000€/μήνα μισθός βουλευτή δεν είναι τυχαίο νούμερο. Στη γείτονα Βουλγαρία που ευαγγελίζονται όλοι οι εθνοπατέρες τους μισθούς τους, ο Βούλγαρος βουλευτής αμείβεται με 1.100€ περίπου τον μήνα.
    Ισονομία είπαμε!!!

  5. ΑΔΩΝΙΚΟΣ,ΠΑΡΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΒΑΛΤΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.

  6. Εχει δικιο ο Χιος.
    Εκτος του οτι προδωσατε την ιδεολογια σας (σαν 1η αριστερη κυβερνηση στη χωρα), προδωσατε και το 62% των Ελληνων που ψηφισε ΟΧΙ!
    ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ!

  7. αριστεροί μια ζωή προδότες ,πάντα προδότες

  8. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ!
    ΜΟΝΟ 2 ΠΛΕΟΝ
    ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ,ΑΜΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ …ΤΟΥΣ
    ΣΗΜΕΡΑ..ΟΧΙ…ΑΥΡΙΟ

  9. Και με χρυση αυγή δε βλέπω φως.

    Σε τέταρτο μνημόνιο θα μας πάνε και αυτοί στο τέλος.
    Τώρα αν ψηφίσουμε το ΚΚΕ αυτό που να μας πάει.??? Η Ρωσία έγινε δεξιά
    η Κούβα το ίδιο οπότε και αυτό σε μνημόνιο της δραχμής θα μας ρίξει,
    η στη θάλασσα.

  10. ΠΗΡΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΚΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ.

  11. Χίο, να ξεβρακώσεις τον Μπαρουφάκη! Γιατί ήθελε να μας καταστρέψει με grexit;;;
    Τον είχε βάλει ο Σόρος που επιθυμεί εδώ και χρόνια τη διάλυση της Ε.Ε.;;;

    Συνέχισε δυνατά φίλε!

  12. Δοκιμάσαμε την Δεξιά και τους Σοσιαλιστές, τους φάγαμε στην μούρη 40 χρόνια, δοκιμάσαμε και την αριστερά. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Τώρα σειρά έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όπου μας βγάλει. Τα είδαμε όλα που λένε, Είπαμε το δεσπότη …. Παναγιώτη, τι άλλο να φοβηθούμε?

Comments are closed.