ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ! Αντιπρόεδρος κόμματος Γκρούεφσκι: “Η χώρα πρέπει να λέγεται Μακεδονία”!

Κοινοποίηση:
skopia-2-4

«Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, η χώρα πρέπει να ονομάζεται Μακεδονία», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του εθνικιστικού σκοπιανού κόμματος VMRO, προδιαθέτοντας όσα θα ακολουθήσουν ακόμη και στην περίπτωση που επέλθει συμφωνία μεταξύ των κυβερνήσεων της Ελλάδας και των Σκοπίων, για την ονομασία των τελευταίων.


Ο Αλεξάνταρ Νικολόσκι μίλησε στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», εκφράζοντας τις προκλητικές του θέσεις, παρ’ ότι οι συνομιλίες με τη διαμεσολάβηση του ΟΗΕ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος που ίδρυσε ο Νίκολα Γκρούεφσκι υποστήριξε ότι δεν θα γίνει αποδεκτή καμία αλλαγή στο Σύνταγμα και τόνισε πως δεν συναινεί στις αλλαγές των ονομάτων και των δρόμων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ως ένδειξη καλής θέλησης για την πρόοδο των συζητήσεων με την ελληνική πλευρά.
«Δεν βρίσκουμε κανένα αλυτρωτικό στοιχείο στο όνομα οποιουδήποτε χώρου η αντικειμένου στην χώρα μας. Δεν θεωρούμε ότι αυτά είναι η πηγή του προβλήματος. Αυτά είναι δικαιολογίες» πρόσθεσε ο Νικολόσκι, μιλώντας στο ελληνικό κανάλι.

protothema

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όσοι νοιώθουν τόσο πολύ Μακεδώνες ας κάνουν ένα τεστ DNA να δούμε τι είναι και τι ΔΕΝ είναι. Είναι αδιανόητο να ψάχνεις να βρεις ιστορία να την σφαιτεριστείς και η νέα τάξη πραγμάτων να σε στηρίζει σ΄αυτό το έγγλημα κατά της ιστορίας.

  2. Είδατε θράσος ντε και καλά ας τα βλέπουν τα κοπρόσκυλα που μας κυβερνούν η Μακεδονία είναι Ελληνική τέλεια και παύλα.

  3. Οτι θα διαλυθουν ειναι το μονο σιγουρο, γιατι το ψεμα παντα εχει κοντα ποδια!!Το θεμα ειναι οτι τα” εδαφη τους ” δυστυχως θα τα βουτηξουν οι αλβανοι…Και απο εκει θα ξεκινησει το μεγα προβλημα, γιατι οι ψευτομακεδονες του κωλου ειναι τσουτσεκια δεν ειναι τιποτα!! Η πραγματικη καταρα των βαλκανιων απο τοτε που εμφανιστηκαν στο χωρο ειναι οι αλβανοι …μια φαρα που μεχρι την προσφατη ιστορια δεν ειχε εθνικη συνειδηση,και πηγαιναν παντα με συμφεροντα στη καλυτερη περιπτωση, βασικα εκαναν παντα αυτο που ξερουν να κανουν πιο καλα …εκαναν επιδρομες εκλεβαν και εσφαζαν , πολλες φορες και κατοπιν παραγγελιας! Γιατι εχουν αυτη τη συμπεριφορα μπορει κανεις να το ανακαλυψει κοιτωντας οχι μονο την ιστορια αλλα και την ανθρωπολογια …

  4. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ & ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΑΧΟΙ , ΠΕΡΙΜΕΝΡΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , Η ΜΑΚΑΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ (1) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ !!

Comments are closed.