ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΑΦΡΟΣ ο Σουλτς: “Δεν θα ανεχτώ την προσπάθεια της ακροδεξιάς να δοκιμάζει τα όρια της απανθρωπιάς!”-ΜΠΕΡΔΕΨΕ τον ΦΑΣΙΣΜΟ με τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ο γελοίος!!!

Κοινοποίηση:
soults

Σύμφωνα με άρθρο σε εφημερίδα , ο Μάρτιν Σούλτς ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υποστηρίζει πολύ έντονα πως από τα χείλη των ευρωβουλευτών ακούγονται συγκλονιστικά πράγματα!

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα Hamburger Morgenpost, ο Σουλτς εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τα έντονα ρατσιστικά φαινόμενα τόσο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όσο και σε πολλά εθνικά κοινοβούλια. Καταδικάζει τον ρατσισμό και δηλώνει ότι «τα φαινόμενα αυτά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με όλες μας τις δυνάμεις», όπως διαβάσαμε.

«Σήμερα ακούμε πράγματα από ευρωβουλευτές τα οποία με συγκλονίζουν» υποστηρίζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δύο ημέρες μετά το θερμό επεισόδιο στο Ευρωκοινοβούλιο όταν για πρώτη φορά στα χρονικά, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός, υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας με απόφαση του Σουλτς. Η φράση που εξόργισε τον Μάρτιν Σουλτς ήταν: «Όπως έχουν γράψει Οθωμανοί επιστήμονες οι Τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι, είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν και όταν επανέλθει ο εχθρός υποχωρούν».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΗ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΕ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ? Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΚΤΗΝΗ

  2. ΣΥΝΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ Ο δημοκρατης ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ , ΜΙΣΤΕΡ ΣΟΥΛΤΣ . Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ , ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ . ΞΕΧΑΣΕ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΟΤΙ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ , Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ δημοκρατη ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ .

Comments are closed.