ΠΡΟΚΑΛΕΙ και πάλι το Ορθόδοξο συναίσθημα του Ελληνικού λαού η Ένωση Άθεων! Διοργανώνουν ξανά κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
atheoi1__article

Η περιθωριακή και παρακμιακή ομαδούλα της Ένωσης Αθέων (η οποία στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ονομάζεται Ένωση Αντιχριστιανών) διάλεξε πάλι τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας προκειμένου να προκαλέσει το Ορθόδοξο συναίσθημα του Ελληνικού Λαού.

Λίγο μετά την πλήρως αποτυχημένη προκλητική εκδήλωση – φιάσκο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, φροντίζει και πάλι με ανακοίνωσή της, η οποία στάζει χολή, ειρωνεία και λοιδορία του θρησκευτικού αισθήματος εκατομμυρίων Ελλήνων, να επιχειρεί να βρεθεί πάλι στο επίκεντρο, επιστρατεύοντας τον προσφιλή της τρόπο να αποσπάσει ψήγματα δημοσιότητας, ανακοινώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ανίερο κρεατοφαγικό φαγοπότι με την ονομασία «Φανερός Δείπνος» ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή!

Η πρώτη προσπάθεια οργάνωσης «Φανερού Δείπνου» είχε γίνει πέρυσι, αλλά μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την μηδενική συμμετοχή η αντιχριστιανική εκδήλωση αναβλήθηκε. Στην φετινή ανακοίνωσή της η αντιχριστιανική περιθωριακή οργάνωση των αθέων δείχνει πόσο πολύ φοβάται ακόμα και τις ίδιες τις λέξεις και δεν αναφέρεται στις αργίες της Μεγάλης Παρασκευής, της Ανάστασης και της Κυριακής του Πάσχα, κάνοντας απλώς λόγο για την έλευση των «ανοιξιάτικων διακοπών».

Στην ίδια ανακοίνωση, το ανίερο φαγοπότι του λεγόμενου «Φανερού Δείπνου» χαρακτηρίζεται ως «μια όμορφη παράδοση πλέον της χώρας μας, που δεν απαιτεί κρατική δεισιδαιμονία και κρατικές δαπάνες», παραπέμποντας εμμέσως και στο Άγιο Φως. Οι άθεοι, ακόμη μια φορά, λοιδορούν και καταπατούν το αναφαίρετο κοινωνικό δικαίωμα του θρησκεύειν, αποκαλώντας τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία μια θρησκεία, η οποία εκπροσωπεί υποτιθέμενα υπερφυσικά όντα.

Το «κάλεσμά» τους αφορά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ενώ επιχειρείται ανάλογη εκδήλωση και στην Ξάνθη. Εννοείται ότι οι προκλητικοί αυτοί τύποι ουδέποτε επιχείρησαν κάτι το οποίο θα πρόσβαλλε βάναυσα την ισλαμική ή την εβραϊκή θρησκεία. Οι ενέργειές τους έχουν ξεκάθαρα στο στόχαστρό τους μόνο τον Χριστιανισμό, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τους πραγματικούς σκοπούς της ύπαρξής τους.

Το γεγονός ότι στην πρόσφατη εκδήλωση – φιάσκο στο Πάντειο παρευρέθησαν διακεκριμένοι εθνομηδενιστές, όπως ο Μιχάλης Σταθόπουλος και ο Κωστής Παπαϊωάννου, ενώ φρόντισε να την διαφημίσει με σχεδόν δισέλιδη αναφορά ένας ακόμη εθνομηδενιστής, ο Δημήτρης Ψαρράς, δείχνει τον ομφάλιο λώρο των υποστηρικτών αυτών των αντιχριστιανών με την λυσσαλέα πολεμική κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όσο για τον έτερο συμμετέχοντα στην εκδήλωση αυτή Νίκο Φίλη, το «κάλεσμα» για την Μεγάλη Παρασκευή είναι γι’ αυτόν μια καλή ευκαιρία, προκειμένου να δικαιολογηθεί η καταβρόχθιση γουρουνόπουλου…

Όπως και να έχει, οι δακτυλοδεικτούμενοι αυτοί αντιχριστιανοί είναι καταδικασμένοι στην περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού και τον μόνιμο εγκλωβισμό στο περιθωριακό και παρακμιακό μικρόκοσμό τους.

 

xryshaygh.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. οι ”Ενωση Αθεων” εχει οργανωσει τσιμπουσι με κοκορετσια την Μεγαλη Παρασκευη.
    Παρομοιες ”πρακτικες” κανουν και οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ- με αντιστροφή και ΒΕΒΗΛΩΣΗ των Μυστηριων και των Αγιων Ημερων της Ορθοδοξης Εκκλησιας.(ποση αιματος απο ζωα, αναποδοι Σταυροι,,κτλ)
    Δεν ειδα να κανουν (οι ΄΄δηθεν” αθεοι- το ιδιο και στο Ισλαμικο ”Μπαιράμι – που εγινε την Κυριακη -και μας ξενυχτησαν με Τουρκικα τραγουδια ως το πρωι οι μουσουλμανοι, αθιγγανοι, κτλ. ”Ενωση Αντ’ιχριστων” λοιπον, οχι ”Αθεων”, αν δε, τους βρισεις τον Δία – ΚΑΗΚΕΣ! Αυτα εχει η ελευθερια…Αν εκαναν τα ιδια σε Ισλαμικες χωρες, το σωμα στην Αθηνα, και το κεφαλι στη Θεσσαλονίκη!

  2. Όλοι να προσευχομεθα να τους ελεήσει και φωτίσει ο Θεός. Και εμάς διότι είμαστε χαλαροί Χριστιανοί.

  3. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΤΡΕΜΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΑΠΟΜΕΝΕΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ 2000 ΕΤΩΝ , ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ….. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΑΣ !

  4. ΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΦΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Ή ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ , ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΑΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΔΑ. ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.

  5. Γιατι δεν λεγονται : ΑντιΧριστιανοι καλυτερα?

    Ας πανε να προκαλεσουν την μερα του ραμαζανιου!

    Αλλα που ? ? ? Αριστερες κοτες λυρατες πουρ πουρ

  6. Μην δηλητηριαζετε τις ψυχες Χριστιανοι μην πεφτετε στην παγιδα που στηνουν οι μισητες του Χριστιανισμου αφηστε τους να φανε οτι θελουν να γιορτασουνε οτι θελουνε…καποτε μου ειπε
    ο πατερας οταν το ρωτησα γιατι πατερα οι διωκτες του Χριστου και αμαρτωλοι αμετανοητοι
    καλοπερνανε σε αυτο το κοσμο και ο πατερας μου ειπε αγορι μου στους μελλοθανατους
    παντα πριν τους εκτελεσουνε το δινουν μια τελευταια μερα οτι θελουν …το καλυτερο γευμα
    ετσι και αυτοι ως πνευματικοι μελλοθανατοι τρωνε το τελευταιο τους γευμα ,μην τους ζηλευεις
    και μην τους εχθρευεσε διοτι το τελος τους ειναι το τρομαχτικο και η τιμωρια τους μετα θανατον
    δε αξιζει αγορι ολα τα πλουτη του κοσμου να δωσουν αν ειναι να πας εκει που θα πανε αυτοι
    και πανε μονοι τους δε τους στελνει κανενας..την ¨κολαση¨ της ψυχης την διαλεγουμε μονοι
    Ο Κυριος ειπε πολλοι οι κλητοι ολιγοι οι εκλεκτοι …τα προβατα μου γνωριζουν τη φωνη
    και ερχονται προς τα Εμενα οι υπολοιποι κρυβονται στο σκοταδι οταν ακουνε την φωνη μου
    γιατι εκει ειναι ο δικος τους πατερας …ο πατερας του σκοτους ο πλανων την οικουμενη
    και ανθρωποκτονος εκ της δημιουργιας του ανθρωπου….
    Μην πεφτετε στο επιπεδο τους εμεις δε επιβαλλουμε το Χριστιανισμο το κρατος
    αν θελει ας προστατεψει το θρησκευμα αφου το εχει με νομο αλλιως εμεις το μονο
    που μπορουμε να πουμε..μακρια απο εμας παιδια της διχονοιας φατε και πιειτε
    τεκνα του εχθρου του Κυριου ..και οσοι εχουν παραστρατησει ας του ανοιξει τα ματια
    της ψυχης ο Κυριος να δουνε οτι περπατουν λαθος δρομο και διαλεξαν λαθος Εχθρο
    να αντιστεκονται διοτι ο πραγματικος εχθρος ειναι ο εγωισμος και η αγνοια της ψυχης τος
    Τυφλοι ειναι και κουφοι για λυπηση…
    Αν και εγω δε ειμαι τοσο ειρηνικος ανθρωπος και θα ηθελα να παω και να τους σπασω
    τα κεφαλια …δε θα το κανω..γιατι μου το ειπε ο πατερας μου που το εμαθε απο το Κυριο μας
    που ειπε ο Κυριος και με τρομαζει παντα αυτο.. με το μετρο που κρινατε θα κριθειτε..
    ο πρωτος αναμαρτητος το λιθο βαλετω…
    Σοβαρα σας μιλαω ειμαι χειροτερος και απο το Κασιδιαρη στη Βουλη μεσα μου σαν το Πετρο τραβω μαχαιρι αλλα θα καταπιω το θυμο μου
    αγιες μερες για χαρη Αυτου που θυσιαστηκε για μενα ακομα και για αυτους τους ηλιθιους
    μας το ειπε καντε υπομονη εγρηγορειτε μεχρι να γυρισω γιατι θα ερθω σαν κλεφτη στην νυχτα
    μην μαγαριζετε τα καλα λογια στα γουρουνια…πειτε το λογο σας και αν δε ακουνε φυγετε και τιναξτε και τα ποδια σας πισω…
    Μην αφηνετε το θυμο σας να σας εκθετει για εμας του Χριστιανους πολεμανει ο Κυριος μας και Αγγελόι του να μας σωσουν ..δε χρειαζετε εμεις να σηκωσουμε μαχαιρι..θα ερθει ο καιρος που ο Κυριος ο ιδιος θα δωσει μαχαιραν στους Αγιους να τιμωρησουνε τους εχθρους των Χριστιανων αφου δε ο Κυριος δε ειναι ακομα εδω ..καντε υπομονη και προσευχηθειτε την γοργη επιστροφη του
    Σας ευχομαι καλο Πασχα με ειρηνη και ελευθερια απο τους δυναστες μας και εξωτερικους και εσωτερικους.

  7. ενταξει οι τυποι ειναι για κλωτσιες. και εγω αθεος ειμαι αλλα δεν προσβαλω τους συνανθρωπους μου. μια ομαδα ηλιθιων βρηκαν κατι καινουργιο για να διχαζεται ακομα περισσοτερο η κοινωνια μας αυτην την πολλη δυσκολη στιγμη. ειναι τερμα προκλητικοι και ασεβεις.

  8. Πάντως, τα άτομα φαίνεται ότι τόχουν μεγάλη ανάγκη. Δεν μπορούν ούτε μέρα χωρίς κρέας. Και το διαφημίζουν μάλιστα. Σίγουρα πολλοί απ’ αυτούς θα συνηθίζουν και το…ωμό. Μάλλον από…άλλη πόρτα…

  9. Ας πάνε μερικοί με κάμερες εκεί να δούμε ποια άτομα είναι συμμετέχοντες, λογικά αφού διαφημίζουν δημόσια δράση δεν πρέπει να έχουν και θέμα με την δημοσιοποίηση τους. Αυτό είναι ρεπορτάζ!!

  10. Πριν χλευάσουμε ή βρίσουμε τους ανωτέρω,που έτσι κι αλλιώς είναι άθεοι και το λένε και οι οποίοι αυτό θέλουν και επιθυμούν προκειμένου να βγουν από την αφάνεια ας αναλογιστούμε πόσοι από μας που θέλουμε να λεγόματε Χριστιανοί τηρούμε το έθιμο της νηστείας έστω και τη Μεγάλη εβδομάδα.

    Χτες κάνοντας μία βόλτα δεν είδα κανένα γυράδικο ή ψησταριά που να μην ψήνει.
    Μακάρι να διαψευστώ αλλά και τη Μεγάλη Παρασκευή ανοιχτά θα είναι.

  11. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ???????? ΜΙΠΟΣ ΕΚΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΧΑΤΝΖΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ??? ΔΙΛΑΔΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΑΘΕΗ? ΝΑ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΦΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΛΑΓΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ Η ΟΜΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ

  12. Το τι γκουρλώνει ο καθένας δεν μας αφορά. Αυτό όμως το τσιμπούσι είναι καθαρά μόνο για χλευασμό προς τους Χριστιανούς. Οπότε όποιος χλεύαζει να μην περιμένει σεβασμό και φυσικά να μην διανοηθεί να κρίνει τον άλλον ως Χριστιανό επειδή αντιδράει στην επίθεση που δέχεται για τα πιστεύω του. Να κοιτάει τα χάλια της δικής του ψυχής που έχει φτάσει στο σημείο να βρίζει τον Θεό του διπλανού του. Το ονόμασαν και φανερό δείπνο για να χλεύασουν τον Μυστικό Δείπνο. Αυτά που θα φάνε θα τους πέσουνε βαριά. Πρώτη φορά βλέπω να διοργανώνεται γεύμα κακίας. Τους λυπάμαι για τα μυαλά που κουβαλάνε και χαίρομαι που δεν σκέφτομαι τόσο τιποτένια όπως αυτοί. Πολύ φτήνια, μεγάλη ξεφτίλα για το ανθρώπινο είδος να πέφτει τόσο χαμηλά.

  13. Αυτοί που προκαλούν είναι οι χριστιανοταλιμπάν. Για να σας κάνω όμως μια “αφελή” ερώτηση. Ποιός είναι πιο αμαρτωλός; Αυτός που θα φάει ενα κομματάκι κρέας ή αυτός που θα καταβροχθίσει 3 πιάτα νηστίσημα εδέσματα στην καθισιά και μετά θα κάνει τους μεγάλους σταυρούς και θα καταριέται όσους τρώνε κρέας;

  14. ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ! ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!

  15. ναι μαλακες για αυτο οι μουσουλμανοι ολοενα γινονται και περισσοτεροι,και ειναι ποιο πιστοι και απο μας μαλακες ε μαλακες ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΕιμαστε Χριστιανοι

  16. Άθεοι,πόσο μαλάκες είστε;Τα ίδια σκατά με τους χριστιανοταλιμπάν που μαζεύονται για διαμαρτυρία έξω από θέατρο με “βλάσφημη” παράσταση.Ντρέπομαι για λογαριασμό σας,ρυπαρά μιάσματα.Άθεοι για τα μάτια του κόσμου και από αντίδραση.Δεν πάτε πουθενά έτσι,υποκριτές.

  17. ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ειπε ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΝΥΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΘΕΡΑΣ Κ ΠΕΘΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΥΦΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΕΚΝΟΥ Κ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,λοιπον οι αγαποσιολογιες των ΙΕΡΩΜΕΝΩΝ δεν υφιστανται προς Ειδωλολατρες κ αθεους,μονο προς αλληλους κοινη τη πιστη,εκεινο που διδαξε ο ΙΗΣΟΥΣ με το ιδιο παραδειγμα του ηταν η προσευχη κ νηστεια
    ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ Κ ΝΗΣΤΕΙΑ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ
    Ζει Κυριος ο Θεος ,για πιστευοντας κ μη κ η κρισις θα δωσει στον καθενα αυτο που αξιζει κ εσπειρε στην ζωη του
    Καλη μετανοια σε οσους συμπαρασυρονται κ ασχημονουν μπροστα στο Θειο Δραμα του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ

  18. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ….ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΣΑΒΟΥΡΩΝΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΠΙΤΣΕΣ Κ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΕΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΖΑΜΠΟΝ ΜΟΥΡΤΑΔΕΛΕΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΞΕΡΩ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕ Κ ΑΠΟ ΝΤΙΛΗΒΕΡΙ Κ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΝΤΙΛΗΒΕΡΑΣ ΠΑΠΟΥΛΗ ΑΡΤΙΘΗΚΕΣ;;;; Κ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΝΑΙ ΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ…… Κ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑΤΕ Κ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΑΗΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ Κ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΕΙ……ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ……ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ

  19. Δεν ξερω τι θα κανουν οι αθεοι και αν θα φανε κρεας η οχι…εγω ξερω οτι εχω δει παπα μεγαλη τεταρτη σε σουβλατζιδικο να καταβροχθιζει πιτα γυρο με απο ολα…Καταλαβατε??

  20. Φίλοι, ακούστε με. Ο καθένας ό,τι θέλει μπορεί να κάνει κι ότι θέλει να φάει. Αλλά θέτω μια πρόκληση προς τους απολίτιστους άθεους που χάριν των πεποιθήσεών τους τρώνε κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή.
    Σας προκαλώ λοιπόν ανοικτά να ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. Οχι σούβλα στο χωριό και κοκορέτσι, ούτε τραγούδια και χαρές. Εκεί να σας δω υποκριτές….

  21. Α!!!!! είναι αυτοί που κάθε χρόνο τέτοια εποχή βγαίνουν από την ανυπαρξία τους για να δηλώσουν παρών στην κοινωνία. Και έλεγα θα βγούν δεν θα βγούν φέτος έτσι για να έχουμε να γράφουμε. χα χα χα χα. Ταλαίπωρα ανθρωπάκια.

  22. Αναχαθουτε σιχαμενοι. Βγάλατε και ανακοίνωση.

  23. …ρε παιδια για αλλη κρεατοφαγια ετοιμαζονται,μην μπερδευοσαστε!!!Α ρε λουκανικο που θα δουλεψει!!!

  24. δικαιωμα τους να μην πιστευουν κ να τρωνε οτι θελουν. δεν μπορω να καταλαβω γιατι το ανακοινωνουν κ το διαφημιζουν .πολλοι ελληνες δεν νηστευουν αλλα δεν βγαζουν ανακοινωση .και στο φιναλε στα αρχ…μας κ αν φανε κρεας , η αν φανε σκατα τι μας το λενε.

  25. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ , ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ 8ΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ΑΝΑΤΟ ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ! ΓΙΑΤΙ Ο 8ΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ 8Α ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ! 8Α ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ! ! !

  26. Προκαλουν τους ορθοδοξους και λογο της πιστης μας ακομα προσευχομαστε και για αυτους .αλλα εαν εχουν μεγαλα αρ@@@δια ας πανε επωνιμα να προκαλεσουν και τους θρησκους μουσουλμανους γιατι δεν το κανουν?

  27. Προς τους διαχειριστές.
    Γιατί κοψατε “”μέρος της ερωτήσεις μου, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην καταλάβει κάποιος το σκεπτικό μου;
    Πιστεύω ότι δεν έθιξα κάνεναν, κάνοντας μία ερωτηση.
    Ερώτηση προς τους άθεους: αν μπορούν να φάνε γουρούνι οποιαδήποτε Παρασκευή; Όπως την Μ. Παρασκευή, θα δειπνησουν με κρέατα όπως οι ίδιοι λένε.

  28. Εγώ λέω να μαζευτούμε και να τους κεράσουμε από ένα χέρι ξύλο!

  29. Κι εγώ δεν θα κάνω νηστεία. Σκέφτομαι να φάω έναν άθεο τη Μ. Παρασκευή.

  30. Ένα πράγμα θέλω να ρωτήσω σ’εναν από εσάς: <>;
    Αφού λοιπόν είστε άθεοι, δεν θα πρέπει να φοβάστε αυτό το εγχείρημα, και ανεβαστετο στο διαδίκτυο, να δούμε τις αντιδράσεις!!!

  31. Μακάρι να πάθουν τροφική δηλητηρίαση όλα τα σκουπίδια που προκαλούν και χλεβάζουν έναν ολόκληρο λαό και την θρησκεία του.
    Γιατί το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων νηστεύει την Μεγάλη εβδομάδα.
    Με τέτοια κυβέρνηση όμως που έχουμε σε ποιόν να απευθυνθείς, ας κάνουν ότι θέλουν στα σπίτια τους όχι όμως τόσο φανερά και απροκάλυπτα και να δίνουν και την κοροιδευτική ονομασία Φανερός δείπνος.
    Κάποιος πρέπει να παρέμβει. Συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα που είχε συμβεί και με τον Άγιο Παίσιο που ένα σκουπίδι της αναρχοαριστεράς είχε φτίαξει κοροιδευτικό site στο ίντερνετ κάνοντας λογοπαίγνιο το όνομα του γέροντα . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    1. Λέγοντας να πάθει ο άλλος τροφική δηλητηρίαση… δείχνεις την μεγάλη σου χριστιανική αγάπη για τους άλλους! Μπράβο σου, σαν καλός χριστιανός που είσαι, κάνε τώρα τη νηστεία σου και 100 σταυρούς γονυπετής… κλασικός χριστιανός υποκριτής….

      1. Βγάλε την λευκή περούκα με τις μπούκλες απο το κεφάλι σου να αναπνεύσει μπας και καταλάβεις πόσο ασήμαντος είσαι και εσύ και αυτοί που υποστηρίζεις. Ποιος σε όρισε κριτή της χριστιανικής αγάπης; Ποιος σου είπε ότι είσαι άξιος να κρίνεις; Αυτό που κάνετε εσείς οι άχρηστοι όλου του πλανήτη είναι να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τύψεις στους Χριστιανούς επειδή έχουν νεύρα για αυτά που τους κάνουν. Είναι και αυτοί άνθρωποι και είναι απόλυτα υγιές να αντιδράνε στην αδικία. Να ψάξεις αλλού να βρεις σάκους του μποξ. Κατάλαβες Κάρολε;

    2. Να παρέμβει λέει ο άλλος.Ποιός και γιατί να παρέμβει ρε σκουπίδι;Και όπως είπα και ο έτερος σχολιαστής μας φανερώνεις ένα κλασσικό δείγμα χριστιανικής αγάπης.Ακολούθησε τα λόγια του Χριστού γιατί αλλιώς το ξέρεις πως η κόλαση σε περιμένει.

Comments are closed.