ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΟΥΓΚΑΝΤΑ: « Μην ΤΡΩΤΕ πιθήκους, είναι ξαδέλφια μας»

Κοινοποίηση:
201312141236290594

Ο πρόεδρος της Ουγκάντας Yoweri Museveni, ο άνθρωπος που πρωταγωνίστησε και ανέτρεψε τον δικτάτορα Αμίν Νταντά και τον Μίλτον Ομπότε μίλησε στο 16ο ετήσιο Εθνικό Πρωινό Προσευχής που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο African στην Καμπάλα για την παραμονή της 52ης επετείου της ανεξαρτησίας της Ουγκάντα.

Ο Museveni θέλησε να εκπαιδεύσει και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Έμπολα και του ιού Marburgκαι ενημέρωσε ότι η διαπροσωπική επικοινωνία θα πρέπει να σταματήσει.

«Σταματήστε την διαπροσωπική επικοινωνία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε αυτό το πρόβλημα», συμβούλεψε όπως αναφέρει το ξένο site, chimpreports.com

Ο Πρόεδρος μίλησε επίσης ότι ορισμένες φυλές, τρώνε πιθήκους, ιδίως εκείνες που ζουν κοντά σε δάση. Τόνισε την ανάγκη αυτές τις κοινότητες να εκπαιδευτούν σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτή τη συνήθεια, λέγοντας ότι οι πίθηκοι είναι ξαδέρφια μας και ό, τι επηρεάζει αυτούς επηρεάζει και εμάς ως ανθρώπινα όντα.

uganda_president-e1343769068774

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν πρέπει να ειρωνευόμαστε το σχόλιο του. Είναι πασιφανές ότι αναφέρεται στην γενετική συγγένεια του ανθρώπου με τους πιθήκους και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μετάδοσης νόσων μεταξύ των δυο ειδών (ανθρώπων – πιθήκων).

  2. Ούτως ή άλλως πιθήκια δεν τρώμε κύριε πρόεδρε, δεν είναι ούτε ήταν ποτέ στην μεσογειακή μας κουζίνα. Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε από που προερχόμαστε, τώρα εσείς? δεν ξέρω αλλά εφόσον το υποστηρίζεται κάτι πάρα πάνω από εμάς θα ξέρετε.

Comments are closed.