ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Διακοπή στο ΟΑΚΑ – Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλλαν μαινόμενοι να λιντσάρουν τον Σπανούλη που πανηγύρισε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ!

Κοινοποίηση:
spanoulis

Χαμος στο ΟΑΚΑ. Όταν ο Σπανούλης έκανε με τρίποντο το… 64-77, 1’28” πριν το τέλος του αγώνα έκανε χαρακτηριστική κίνηση προς την εξέδρα “δεν σας ακούω” και δέχθηκε τεχνική ποινή. Αμέσως μετά ακολούθησε εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες του Ολυμπιακού να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. το πανηγυρισε μονο αρκει , το προκλητικα που το ειδατε;;;;;
    αφήστε τους αθλητες να χαρουν επιτελους, μηπως όταν νικάνε πρεπει να κλαινε για να μην στεναχωρουν καποια καλοπαιδα , που εχουν κανει τα γήπεδα μπουρδελα;;;;

  2. Μην ξεφτιλιζεστε εκει στο μακελειο βαζελες. Αυτοι οι πανηγυρισμοι σε ολα τα γηπεδα γινονται. τα αυτια του σας εδειξε, οχι την φουτσα του

  3. Τι να πούνε τα βαζελια.. τους ξεφτιλίσαμε στο σπιτακι τους σε όλα τα αθλήματα. Βλέπω με Τρακη και Αλαφουζο να διαλυεστε ..

    Βαζελα, πατωωωωωωωωωωωωωνεις;;;;

  4. Σας εχουμε αγαπησει μεσα στο σεφ, σας εχουμε αγαπησει μεσα στο οακα, σας εχουμε αγαπησει στο Ελληνικο, σας εχουμε αγαπησει μεχρι και στα δικαστηρια που μας πηγατε γιατι σας κερδισαν τα 16χρονα. Ε χαλαλι σας σημερα.

  5. Στέφανε χίε, κάνε τη καρδιά σου πέτρα και γράψε για την αναμενόμενη νίκη του μεγάλου Ολυμπιακού επί του μεγάλο Παναθηναϊκού και άσε τις εμπάθειες.
    Προκλητικός ο μόνος από τους μεγάλους που εξακολουθεί να στηρίζει την εθνική ομάδα? Αϊ παράτα μας.

  6. ΕΤΣΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ….ΦΥΣΤΙΚΩΣΕ ΤΟΥΣ – ΠΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΡΕ ΧΙΟ ? ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ – ΣΑΣ ΦΥΣΤΙΚΩΣΕ Κ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΧΙΟ

Comments are closed.