Πουλάει “τρελίτσα”, για να την “σκαπουλάρει” ο δολοφόνος Μπρέιβικ – Δήλωσε πως εμπνέεται από τη Χρυσή Αυγή και ότι θα φτιάξει κόμμα…για να αποτρέψει νέες αιματοχυσίες !

Κοινοποίηση:
breivik

Ο Μακελάρης δηλώνει ότι πλέον…προσηλυτιστικέ στην Δημοκρατία ! Ο Μπρέιβικ που σκότωσε 77 αθώους πολίτες «διαβεβαιώνει ότι έχει προσχωρήσει στο δημοκρατικό σύστημα και εμπνέεται από την εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα»,… όπως γράφει η «Μοντ».

Μάλιστα, σκέφτεται να δημιουργήσει μέσα από τη φυλακή ένα δικό του φασιστικό κόμμα. Ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 21 ετών ακροδεξιός Νορβηγός σε επιστολή 33 σελίδων που έστειλε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP αναφέρει την επιθυμία του να διαδώσει την ιδεολογία με μη βίαια μέσα και ισχυρίζεται ότι «προσηλυτίστηκε» στη δημοκρατία μετά τον Αύγουστο του 2012, οπότε και φυλακίστηκε.

«Ως πρώην μαχητής, η καρδιά μου κλαίει για τη βαρβαρότητα που διέπραξα στις 22 Ιουλίου. Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι να εργαστώ για να εμποδίσω να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Αυτός θα είναι και ο σκοπός του κόμματος» γράφει στην επιστολή του μέσα από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας στην περιοχή Σκέιν, όπου κρατείται εδώ και δύο χρόνια.

Το κόμμα του ο Μπρέιβικ το ονομάζει Νορβηγικό Φασιστικό Κόμμα (ΝFP) και Σκανδιναβική Συμμαχία (ΝL) και όπως λέει θα τον βοηθήσει να προωθήσει την ιδεολογία του, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει ξανά στη βία.

Στη δίκη του ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη σφαγή στο όνομα του αγώνα εναντίον της πολυπολιτισμικότητας και της «μουσουλμανικής εισβολής».

Στις 22 Ιουλίου 2011, ο Μπρέιβικ σκότωσε οκτώ ανθρώπους σε μια βομβιστική επίθεση εναντίον της έδρας της κυβέρνησης στο Όσλο και στη συνέχεια άλλους 69, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν έφηβοι, όταν άνοιξε πυρ σε μια θερινή κατασκήνωση της οργάνωσης νεολαίας του Εργατικού Κόμματος στο νησί Ουτόγια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. He does what the system says and orders him to do….Do not forget he is a member of the Nights of Malta………New age rubbish.

    They zionist system in europe is really shitting in it’s trousers with the popularity of xrisi avgi…..

  2. πέρα από της αποτρόπαιες δολοφονίες, αξίζει να δούμε αυτός ο άρρωστος ποιους σκότωσε. δολοφόνησε την αυριανή πολιτική δύναμη της Νορβηγίας, η κατασκήνωση ήταν για τα παιδιά των πολιτικών του εργατικού κόμματος,σαν να λέμε τα παιδιά του βενιζέλου και του σαμαρά ένα πράμα. βγάζοντας από την μέση αυτά τα αγγελούδια ίσως λέω ίσως να έχει σώσει την Νορβηγία του μέλλοντος από καταστροφή η και το αντίθετο. η ιστορία θα τον κρίνει αυτό είναι βέβαιο

  3. Αν δολοφονήσεις 100 ανθρώπους (Μπρέιβικ) είσαι μακελάρης και σειριακός δολοφόνος. Αν δολοφονήσεις 100 εκατομμύρια ανθρώπους (Στάλιν, Λένιν, Μάο, Ποτ) είσαι ίνδαλμα της επανάστασης.

      1. Κοπροαριστερέ αν εννοείς τον Χίτλερ:
        1) ο Χίτλερ ήταν ένας, ενώ παραπάνω σου λέω τέσσερις από μια σειρά κομουνιστών σφαγέων
        2) ο Χίτλερ έπεται αυτών που αναφέρω σε αριθμό θυμάτων
        3) ο Χίτλρερ σκότωσε σε καιρό πολέμου, οι κομουνιστές σε καιρό ειρήνης

        και επειδή τα ζητάει ο ποπός σου, μάθε ότι δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε χιτλερικός.

        Όμως επειδή τα ζητάει ο ποπός σου, ο Χίτλερ ειναι αγγελούδι μπροστά στα κομουνιστικά κτήνη

        1. Ανώνυμε….βρες τρύπα να χωθείς λεβέντη μου…την ήθελε την απάντηση ο ποπος σου χαχα

  4. ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη σφαγή στο όνομα του αγώνα εναντίον της πολυπολιτισμικότητας και της «μουσουλμανικής εισβολής»…..κοίτα που τελικά δικαιώνεται, αλλά ρε παλληκάρι έπρεπε να χτύπαγες κάποιο τζαμί την ώρα της λειτουργίας του, τώρα θα ήσουν ήρωας.

    1. Φιλε φασιστα, μη ντροπιαζεις αλλο τον Αλεξανδρο. Διαλεξε ενα ονομα αραβα τζιχαντιστη, θα σου ταιριαζει περισσοτερο

    2. With illegals here in Hellas, don’t worry. They will be taken care off……they same way their “brothers” in Syria kill innocent people……

Comments are closed.