ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΛ.ΑΣ: Μόνο το DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε στο μαχαίρι! – Περισσότερα στοιχεία και φως στην υπόθεση, θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων

Κοινοποίηση:
giakoumakis2-600x380

Ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ του μαχαιριού που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του νεαρού φοιτητή, αλλά και των ρούχων που φορούσε.

Πηγές αναφέρουν ότι το αίμα που βρέθηκε στο μαχαίρι υπήρχε μόνο το DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ στα ρούχα με τα οποία ήταν ντυμένος, εντοπίστηκαν μεγάλες κηλίδες αίματος, που δεν είναι ορατές στο μάτι.

Ταυτόχρονα, από τις αναλύσεις που έκαναν οι ειδικοί της ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το χώμα που βρέθηκε στα ρούχα του 20χρονου είναι το ίδιο με το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης, γεγονός που δείχνει ότι το σώμα του δεν μεταφέρθηκε από κάποια άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο.

Τα παραπάνω ευρήματα, οδηγούν μέχρι στιγμής στο συμπέρασμα ότι δεν εμπλέκεται άλλο άτομο στον θάνατο του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη και ότι πιθανότερο είναι το σενάριο της αυτοκτονίας.

Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία και φως στην υπόθεση, θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που διενεργεί ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης και τα οποία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων της ΕΛΑΣ θα διαβιβαστούν τη Δευτέρα στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον εισαγγελέα, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτή η ιστορία τελικά μας δίδαξε πολλά. Μεταξύ αυτών πως αν έχεις κάποιον ισχυρό γνωστό σου, μπορείς να κάνεις ότι κτηνωδία θέλεις, ακόμα ίσως κι έγκλημα και να βγαίνεις και λάδι. Μετά ρίχνεις και μηνύσεις για συκοφάντηση και συνεχίζεις να περιδιαβαίνεις τον κτηνώση βίο σου αυτάρεσκα.
    Εννοείται πως όποιο πτώμα και να βρεθεί αν έχει δίπλα του ένα μαχαίρι με τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος, αποκλείονται όλες οι άλλες εκδοχές και στέκει μόνο η αυτοκτονία.
    Επίσης πως όταν κάποιος γίνεται αυτόχειρας όπως πιέζουν να καταλήξει το θέμα, καλό είναι να τρώει πρώτα γιατί δεν ξέρεις πόσο μακρύ θα είναι το ταξίδι, μη σε πιάσει και πείνα μέχρι τον άλλο κόσμο! Στο μεταξύ αγοράζουμε και κανένα εισητήριο πχ για το καρναβάλι, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις στην πορεία σου και κάνεις καμιά στάση πριν τον τελικό προορισμό.
    Βουλώνουμε και τα στόματα ειδικών που έχουν αντίθετη άποψη με την δική μας και ταϊζουμε τον κόσμο το συνήθες μενού του κουτόχορτου που τόσο πολύ έδειξε πως του αρέσει (ή έτσι θέλουν να πιστεύουν).
    Α! Και ότι τα εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας είναι άχρηστα γιατί ακόμα και το κανίς του γείτονά μου, ξέθαψε μια δεκαοκτούρα της οποίας είχαν απομείνει μόνο τα φτερά, ίχνος κρέατος και δεν μύριζε καν ψόφιο!
    Γενικά θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά. Πιστεύω όμως πως πολύς κόσμος τα έχει διδαχτεί και αυτός.
    Ας απολαύσουμε λοιπόν την Ελλάδα αυτών των ατόμων και της δικής μας ανοχής προς όλους αυτούς! Τέλος καλό, όλα καλά???

  2. δεν μπορει να εκαναν το τελειο εγκλημα καποιο λαθος θα εγινε και θα πληρωσουν

Comments are closed.