Πονηρός ο παππούς! 83χρονος δεν δήλωσε το δεύτερο γάμο του και έπαιρνε για 14 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής πρώτης συζύγου του !

Κοινοποίηση:
miza-lefta

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 83χρονου ημεδαπού, ο οποίος… κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς λάμβανε παράνομα σύνταξη χηρείας, από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 83χρονος μετά το θάνατο της συζύγου του, ξεκίνησε να λαμβάνει σύνταξη χηρείας. Ωστόσο σύναψε δεύτερο γάμο, χωρίς να το δηλώσει όπως όφειλε, για να διακοπεί η καταβολή της.

Αποτέλεσμα ήταν για χρονικό διάστημα περίπου δεκατεσσάρων (14) ετών (Δεκέμβριος του 1999 έως και Φεβρουάριος του 2014) να εξακολουθεί να πιστώνεται στον τραπεζικό του λογαριασμό η σύνταξη χηρείας, προκαλώντας οικονομική ζημιά στο Ι.Κ.Α. τουλάχιστον 36.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ….

  2. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟ Η ΝΤΟΠΙΟ ΠΑΜΑ ΗΤΑΝ? ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Κ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ Κ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ

Comments are closed.