ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΌ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! Ούτε στην Σιωπή των Αμνών αυτά που συμβαίνουν στην Τουρκία. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ 18++)

Κοινοποίηση:
sfaximo

Ούτε στην Σιωπή των Αμνών αυτά που συμβαίνουν στην Τουρκία…

Το site του N.Χειλαδάκη είναι σοβαρό και εμείς  δεν έχουμε λόγο 
να το αμφισβητήσουμε.

Σίγουρα κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το πρώτο βίντεο που κάποιοι το παρουσιάζουν οτι είναι ”μαιμού”. Όμως αυτα που θα δείτε όσοι αντέχουν, ξεπερνούν τα όρια της τρέλας της πιο νοσηρής και διεστραμμένης φαντασίας.Και συμβαίνουν στην Τουρκία του Σουλτάνου Ερντογάν.
Ενα πραγματικά σοκαριστικό γεγονός συμβαίνει εδώ και καιρό στην Τουρκία. Όπως φαίνεται, οι Τούρκοι κάνουν εμπόριο οργάνων αφαιρώντας όργανα από παιδιά ενώ είναι ακόμη ζωντανά. Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο έχει αφαιρεθεί από το Youtube, φαίνεται ένα κορίτσι ηλικίας περίπου τριών χρόνων.

Το κορίτσι αυτό ουρλιάζει δυνατά σαν να γνωρίζει τι επρόκειτο να του συμβεί καθώς το μεταφέρουν δυο άνθρωποι, προφανώς Τούρκοι, στην αίθουσα προκειμένου να του αφαιρέσουν τα όργανα. Στην αίθουσα αυτή κείτονται πλήθος από σάκους απορριμμάτων με σωματικά μέλη από πτώματα άλλων παιδιών που θανατώθηκαν με τον ίδιο τρόπο.


Η Λιβανέζική εφημερίδα ad-Diyar αναφέρει πως οι Τουρκικές αρχές μεταφέρουν νεαρούς Σύριους και παιδιά τραυματίες που εισέρχονται στην Τουρκία, σε νοσοκομεία στην Αντάλεια και στο Ισκεντερούν σε αυτοκίνητα που επιβλέπονται από την τουρκική αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες.

Οι Σύριοι τραυματίες αφότου αναισθητοποιούνται, τα όργανα του σώματός τους αφαιρούνται και ύστερα σκοτώνονται για να θαφτούν στα σύνορα της Τουρκίας ή αλλού
. Όπως μαρτυρεί η εφημερίδα, στις χώρες της Ευρώπης, ήταν από καιρό γνωστό αυτό το εμπόριο. Μάλιστα, Σύριοι γιατροί οι οποίοι είχαν έρθει από Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο για να φροντίσουν τους τραυματίες, ανακάλυψαν αυτή την κλοπή σωματικών οργάνων αλλά συνάντησαν εμπόδια στη συλλογή περεταίρω πληροφοριών από τον Τουρκικό στρατό.Η εφημερίδα ad-Diyar τονίζει πως, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ FSA, έχι προκαλέσει μεγάλες καταστροφές με βομβαρδισμού στα νοσοκομεία της Συρίας, καταστρέφοντας τον ιατρικό εξοπλισμό και τις ιατρικές προμήθειες. Γι αυτό το λόγο Σύριοι από την περιοχή του Χαλεπιού καταλήγουν στα τουρκικά νοσοκομεία αγνοώντας τον κίνδυνο. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως η FSA σε συνεργασία με ορισμένα ασθενοφόρα της Συρίας μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Τουρκίας όπου εκεί γίνεται η αφαίρεση και το εμπόριο οργάνων. Σε πολλά πτώματα τα οποία βρέθηκαν, έλειπαν όργανα όπως μάτια, νεφρά κλπ.

H ad-Diyar, αποκαλύπτει πως, σε μια από τις περιπτώσεις, Τούρκοι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι από τους 60.000 τραυματίες πολίτες και στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στην Τουρκία, αφαιρέθηκαν όργανα από τους 15.622, των οποίων τα πτώματα στάλθηκαν πίσω στη Συρία για να θαφτούν.

Το κόστος των ανθρωπίνων οργάνων στη μαύρη αγορά είναι αρκετά μεγάλο με τα φθηνότερα όργανα όπως χέρι και βραχίονας να ξεκινούν από 385 δολάρια. Στα ακριβότερα όργανα συγκαταλέγονται η καρδιά και ο μυελός των οστών, αξίας 119.000 και 23.000 δολάρια αντίστοιχα.

Ένα φρικιαστικό παράδειγμα αφάιρεσης οργάνων, συγκεκριμένα των ματιών, ενός 6χρονου αγοριού από την Κίνα.
Οι Σομαλοί μετανάστες σκοτώνονται στην Αίγυπτο και ύστερα τους αφαιρούνται τα όργανα.

Έτσι γίνονται οι απαγωγές που μπορεί να οδηγήσουν και στη αφαίρεση οργάνων παιδιών ή ενηλίκων. Επτά προσπάθειες απαγωγής που καταγράφηκαν στην κάμερα.

Πηγή: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Συγγνώμη για την κατάρριψη των συνομοσιολογιών, αλλά στο πρώτο βίντεο με το κοριτσάκι, φαίνεται ότι έχει προηγηθεί καταστροφή (σεισμός; Βομβαρδισμός;).. υπάρχουν νεκρά παιδιά ή βαριά τραυματισμένα και τους παράσχονται πρώτες βοήθειες.. στο κοριτσάκι θα βγάλουν ακτινογραφία προς το τέλος του βίντεο.. σίγουρα συμβαίνουν αυτά που αναφέρει το άρθρο, πλην όμως δεν αποδεικνύονται από τα βίντεο αυτά.. πράγματι τους ισλαμιστές κ ειδικά τους Τούρκους τους σιχαίνομαι χειρότερα από τα σκατά γιατί είναι Ορκς και όχι άνθρωποι.. αλλά ας είμαστε λίγο σοβαροί σ’αυτά που ενημερώνουμε τον κόσμο..

  2. ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ Ο ΟΗΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΟΣΟΝΟΥΠΟ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΥΑΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΕΛΑΝΑ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΑΤΑΔΡΩΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ Η ΕΝΑ ΜΝΜ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΝΧΩΜΕΝΕΣ ΓΕΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΑΓΗ Ο ΠΛΑΝΙΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ (ΑΡΧΙΔΙΑ) ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΘΥΣΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΡΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ?

  3. Μιμικος…βγηκαν απο μανες μαυριδερες , αυτα εκει τα σιχαμερα κουκουλωμενα με μαντηλες ζωα ειναι οι μανες τους.

  4. και στην ελλαδα γινονται αυτά .γινονται γινονται.

  5. Αυτά είναι γνωστά σχεδόν απ την αρχή του πολέμου στη Συρία, όταν καραβιές Σύριων έφευγαν προς Τουρκία, οι σκηνές που έστησε η Τουρκία δεν ήταν για να φιλοξενήσει τους πρόσφυγες, αλλά μια καλή μπίσνα οργάνων, διαβατηρίων και εισροή τζιχαντιστών στην Ευρώπη. Οι Σύριοι έλεγαν “το πρωί που ξυπνάμε χάνουμε τα παιδιά μας” να τι γινόντουσαν και τα άλλαζαν με παιδιά “δασκαλεμένα”

  6. Δεν μπόρεσα να δω το βίντεο….απο τι μάνες βγήκαν αυτοι οι απάνθρωποι??

    1. ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΩΝ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΜΩΡΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΜΟΡΙΑ

  7. ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕΣ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ….??. ΟΛΗ Η ΚΑΚΙΑ ΟΛΗ ΜΟΧΘΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΟΛΟΤΗΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΙΔΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ…….

  8. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

    Χαραχτηριστικα νεφρά κοστολογούνται 146.000 ευρω, το συκώτι 145.000 ευρώ 5.000 ευρώ για ένα ζευγάρι πνευμόνων καπνιστή. Μη καπνιστη πνευμονια 286.729 ευρώ, κερατοειδείς περίπου 20.880 ευρώ, μια καλή καρδιά αγγίζει τις 591.000 ευρώ, τα οστά και οι σύνδεσμοι «πέφτουν» στις 5.027 ευρώ και περίπου 8,5 ευρώ πληρώνονται κάθε 6,45 τετραγωνικά εκατοστά δέρματος.

  9. Μονο θλυψη και εκνευρισμος,η καταντια του ανθρωπινου ειδους και η φανερωση των σκωτεινων ειναι εδω. Πως μπορεις γαμω το μ@@νι που σε ξερναγε να πρατεις ετσι σε μια αθωα ψυχη? Τι στον κορακα εχεις μεσα σου γαμω το υβριδιο που σε εκανε? Αυτα δεν ειναι εικονες απο τα εσχατα χρονια? Τι ετοιμαζοντε να φερουν παλι οι κυβερνισεις των κρατων με αποσκοπο την “ασφαλεια” του πολιτη αφηνωντας τετοιες πραξεις να γινοντε και μετα να τις δειχνουν?

  10. Η τουρκια συνεχως εξοπλιζεται… Αυτη η κυβερνηση μας δυαλυει εδιωξε 500000 νεους εξω … Μας γεμιζει λαθραιους που επιδοτουνται απο τον οηε ανα ατομο τζαμπα σπιτι για αυτους …. Ο στρατος διαλυμενος ….. Ποτε δεν ειναι αργα να ρθουμε στην θεση των συριων ….. Να ειστε σιγουροι οτι θα μας προσεξουν με πιο πολυ ζηλο!!!!!!!!!!!#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. Στο βιντεο λεει η δημοσιογραφος οτι μεταξυ των συλληφθεντων για εμποριο οργανων στην αμερικη , υπηρχαν πολλοι ΡΑΒΙΝΟΙ ….
    Τριτο βιντεο , στο 1:12

  12. Δηλαδη εχουμε μεσα στην χωρα μας την λυση απεναντι στην κριση …..
    Αλλα εμεις τους ισλαμιστες προτιμουμε να τους πληρωνουμε και επιδομα και σπιτι ρευμα ιντερνετ κλπ
    Την ωρα που οι τουρκοι βγαζουν εκατομμυρια απο τα οργανα αυτων των σκουπιδιων.

  13. τα ιδια εκαναν οι ισλαμοπιθηκοι και στους Κυπριους αιχμαλωτους …τουρκος καλος μονο νεκρος

  14. Θεε και Αποστολε…

    Αυτοι οι “ανθρωποι”, ειναι γειτονες μας;;

    Με αυτους προσπαθει επιδιωκει, αυτο το πολιτικο καθεστως αυτο το μπουρδελο που ονομαζουμε μεταπολιτευση, να αποκτησει ελλημο-τουρκικη φιλια;;

    Κουμουτσακο με αυτους ρε, θελεις να εχουμε φιλικες σχεσεις ρεε;;

  15. Τα σουβλισμενα αρνια δεν μας ενοχλούν? Όλα καλά.

Comments are closed.