ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: Οι Ράδιο Αρβύλα συντετριμμένοι έκαναν την ΚΗΔΕΙΑ της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
radio-arvyla

Δείτε το βίντεο!!  Δυο ενάρξεις για τους… Ράδιο Αρβύλα, που μετά την καθιερωμένη τους έκαναν και μία εξτρά με πολύ κλάμα… από τα γέλια.

Σύσσωμη η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα μαζί με τη βοήθεια των ειδικών κήδεψαν την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ βγάζοντας τους επικήδειους και τονίζοντας τα χαρίσματα που είχε, όπως το… συχνό σεξ.

Μετά την κηδεία ήρθε το γλέντι για τις νέες υποσχέσεις…

Δείτε τον χιουμοριστικό τρόπο που επέλεξαν να σχολιάσουν την αλλαγή της κυβέρνησης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αυτές οι αρβύλες είναι γεμάτες από νοητικούς μύκητες.
    Όσο τις φοράτε τόσο προσβάλλεται η φαιά σας ουσία.
    Αυτά τα γερασμένα παλικάρια θα έπρεπε να σάς φέρνουν δάκρυα στα μάτια από συμπόνοια κι όχι από τις ανόητες ατάκες τους.
    Γεμίζετε μερικά λεπτά της ημέρας σας κι αδειάζετε το μέλλον σας.

  2. ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ…ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΤΣΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΑΚΗ.. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΕΣ, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ..ΗΜΑΣΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ..ΕΛΕΟΣ..ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΘΗΚΕ, ΜΕ ΑΘΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΧΑΛΙΑ ΟΛΟΙ…ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΙΑ…ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΞΕΦΤΙΛΑ, Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ…ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗ… ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ

  3. Αν δεν εμπαινε ο καμμενος θ υπηρχε αυτοδυναμια……

  4. – ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ.. ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    1. Αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα, μπορείς να φύγεις ελεύθερα. Σου κάνω και τα εισιτήρια.

      1. ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ.. 9 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.. Κ ΕΝΝΟΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 22 ΜΟΥ.. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.. ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ.. ΕΙΔΑ Κ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.. 28% ΝΔ..!!?? ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΠΡΩΤΟΒΟΛΙΑ ΠΑΛΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ.. ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ..

        1. Εισαι ο λογος που οι ελληνες του εξωτερικου δεν πρεπει να εχουν διακιωμα ψηφου, γιατι ειστε εκτος τοπου και χρονου και νομιζετε οτι πλεον ειστε ανωτεροι απο τους υπολοιπους ελληνες!

          Ενδεικτικο της βλακειας σου ειναι οτι δεν εχεις μαθει καν προσθεση, καθως 76(νδ)+17(ποταμι)+13(πασοκ)=106εδρες
          Αλλα και ουτε και λογικη γιατι απο τη στιγμη που το πρωτο κομμα εχει παρει 149 εδρες πρεπει να συνεργαστουν οι υπολοιποι 6 μαζι!

        2. Πόσο δίκιο έχεις. Τελικά όλη η σαπίλα έμεινε Ελλάδα και τα διαμάντια έφυγαν στο εξωτερικό αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο, το χειρότερο είναι οτι η σαπίλα πουλάει μαγκιά και τσαμπουκά στα διαμάντια που έφυγαν.

          Φίλε μου , μην γυρίσεις πίσω μέχρι να καθαρίσει η σαπίλα και να θυμάσαι μην εμπιστευτείς ΠΟΤΕ λεφτά σε Ελλαδίτη για επένδυση στην “πατρίδα”.Όταν κάποια στιγμή γυρίσετε πίσω και θελήσετε να επενδύσετε , κάντε το μόνοι σας μην εμπιστευτείτε Ελλαδίτη θα σας δαγκώσει άσχημα όπως τη δεκαετία του 90′ με τους Έλληνες της Γερμανίας

        3. Ν.Δ. 76 έδρες + ΠΟΤΑΜΙ 17 έδρες + ΠΑΣΟΚ 13 έδρες = 106 έδρες ΔΕΝ βγαίνει,βάλε και το ΚΚΕ 106 + 15 = 121, έως τα 150 !!!!!!

        4. ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ!!!-ΖΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!

        5. Να μη ξαναπατήσεις το ποδάρι σου στην Ελλάδα. Δε γουστάρουμε δειλούς φυγάδες. Όποιος αγαπάει τον τόπο αυτό κάθεται εδώ, δεν τη κοπανάει και φεύγει. Οι δειλοί και λαμόγια μεταναστεύουν. Δεν είναι τυχαίο ότι κάτι νεοελληναράδες του εξωτερικού σαν και σένα είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες.

    2. Είναι πολύ άσχημο να αναφέρεσαι στους συν-Ελληνες, με τα καλά τους και τα κακά τους, στο δεύτερο πληθυντικό. Δείχνει άτομο άμοιρο ευθυνών, ενώ στην πραγματικότητα ΟΛΟΙ φέρουν ευθύνη. Έτσι δεν είναι;

      Το ότι έφυγες από την Ελλάδα δε σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, ούτε πολιτικά ωριμότερο.

      Οσο για τους σαλτιμπάγκους του πορνοκάναλου…χωρίς σχόλια

Comments are closed.