ΠΟΛΕΜΟΣ και πολιτικές ΚΟΝΤΡΕΣ για την παρέλαση υπό τον ύμνο του ΕΑΜ στο Χαλάνδρι! (video)

Κοινοποίηση:
eam (1)

Κοινωνικός αλλά και πολιτικός “πόλεμος” έχει ξεσπάσει με αφορμή την παρέλαση στο Χαλάνδρι που πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους του ύμνου του ΕΑΜ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε το περιστατικό γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter του: “Ήθελα να ‘ξερα οι Δεξιοί του Χαλανδρίου που ψήφισαν αυτόν τον Δήμαρχο ή που απείχαν από τον β´ γύρο των εκλογών πώς αισθάνθηκαν σήμερα; Εύγε..”.  Ενώ δεν σταμάτησε να twit-άρει ο Μπουμπούλος… συνεχίζοντας με μία ακόμη ανάρτηση: “Όταν τελικά οι Συριζαίοι μιλούν για κατάργηση των παρελάσεων εννοούν αυτό που είδαμε στο Χαλάνδρι. Εμφυλιοπολεμικό μίσος…Ψηφίστε τους!”

 

adwnistwitter adwnis2twitter

 

Αντέδρασε και ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος επίσης επέλεξε το Τwitter για να επιτεθεί στο δήμαρχο Χαλανδρίου, κ. Ρούσσο: “Στο Χαλάνδρι ο ανταρσυοσυριζας δήμαρχος κ. Ρούσσος υποχρεωσε τα παιδιά να παρελάσουν με τον ύμνο του ΕΑΜ. Το αληθινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» «Κάποιος ας πει στον ανιστόρητο δήμαρχο ότι την 28η δεν υπήρχε ΕΑΜ και οι τότε σύντροφοί του στα Σοβιέτ μοίραζαν την Πολωνία.

 

με τον Χίτλερ”. pleuris1twitter pleuris2twitter

 

 

Δείτε το βίντεο της παρέλασης υπό τον ύμνο του ΕΑΜ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΕΑΜ ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΦΟΡΑΓΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΙ

    1. ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΕΣ!

      1. Πες τα Μιχαλη.Ειναι γνωστο πως οταν κατι δεν συμφερει στους Ισλαμολαγνους εθνοπροδοτες Ισλαμοφασιστες αναρχοκουμουνιστες, γινονται γκεμπελς.Σκετη αηδια οι δοσιλογοι λαθρολαγνοι ταλιμπαν της αναρχοκουμουνοκουκουλας

      2. ΜΙΧΑΛΑΚΗ…”ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών.
        Στρατιωτικών Αρχών.” ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

  2. Οι αριστεροί είναι ικανοί μέχρι και τον εθνικό ύμνο να καταργήσουν.Τι εχουν να δουν ακόμα τα ματια μας και να ακούσουν τα αυτιά μας…

    1. λιγο εμεινε, υπομονη…
      τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ειναι πλεον εμφανεστατα…

      «Όταν διαβάζουμε για τη Δημιουργία του κόσμου στη Γένεση,
      φανταζόμαστε το Θεό ως μάγο
      που με το μαγικό ραβδάκι του μπορεί να κάνει οτιδήποτε
      αλλά δεν είναι έτσι»,
      είπε ο Ποντίφικας Φραγκίσκος

Comments are closed.