ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΕΛΙΚΑ;;; Γιατί ακύρωσαν πλειστηριασμούς μεγαλοοφειλετών που χρωστούν εκατομμύρια;;

Κοινοποίηση:
9

«Πάγωσαν» και πάλι πλειστηριασμοί για χρέη εκατομμυρίων, σύμφωνα με στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα από συμβολαιογράφους, καθώς όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, για άλλη μια φορά συλλογικότητες εμπόδισαν την διεξαγωγή τους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, ματαιώθηκαν, μεταξύ των άλλων, οι εξής πλειστηριασμοί για συνολικές οφειλές 26.929.643 ευρώ:

α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο, υπό ιταλική σημαία, ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000, στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.

β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000, από τα οποία 9.000.000 ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000.

δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών – Πειραιά, κατήγγειλε ότι συλλογικότητες ματαιώνουν πλειστηριασμούς σε ακίνητα μεγάλης αξίας, τονίζοντας ότι πλέον θα ανακοινώνουν για ποια ακίνητα και σε βάρος ποίων είναι οι πλειστηριασμοί που ματαιώνονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. σύντροφοι πώς ήτανε το σύνθημα του σφύριζα;;;

    κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη;
    ή κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη… με σφύριζα ;;;;

Comments are closed.