Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός που αποκαλεί «παναθηναϊκάκια» ο Κασιδιάρης και φέρεται να έχει ανταλλάξει sms με τον Πρωθυπουργό για να θάψει τη Χρυσή Αυγή

Κοινοποίηση:
panathinaikos

Πρώτη ανάρτηση 4 Απριλίου 19.27

Πρόκειται για έναν από τους πιο εξελίξιμους δικαστικούς στη χώρα. Με μακρά θητεία σε δύσκολες και επικίνδυνες αποστολές. Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης  το όνομά του έχει τρεις συλλαβές και τελειώνει σε  «άκος»… Κάτι σαν το Μπαλτάκος δηλαδή…

Ο δικαστικός αυτός τον οποίο φωτογραφίζει ξεκάθαρα ο Ηλίας  Κασιδιάρης,  παρόλο που  δεν αναφέρει το όνομά του, στο παρελθόν είχε ασχοληθεί πολύ με υποθέσεις από την αθλητική δικαιοσύνη, γνωρίζει  πάρα πολύ καλά και πολλά χρόνια τον κύριο Μπαλτάκο και είναι γνωστό ότι διατηρούσε από το παρελθόν άριστες σχέσεις με τον σημερινό πρωθυπουργό –  όταν ο Σαμαράς ήταν ακόμα Υπουργός  Εξωτερικών . Ο συγκεκριμένος δικαστικός μάλιστα είναι γνωστό ότι είναι δεξιών φρονημάτων.

Επίσης ο συγκεκριμένος,  από αυτά που θυμόμαστε,  είχε ασχοληθεί με υπόθεση που αφορούσε ενδεχόμενο χρηματισμό υπουργού της Κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος τελικά γλίτωσε την φουρτούνα και την πλήρωσε ένας από τους κολαούζους του.

Έχει ανακατευτεί ως εισαγγελέας σε μεγάλα πολιτικά σκάνδαλα του παρελθόντος που αφορούν επιχειρηματικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

Ωστόσο για τον δικαστικό αυτόν,  ουδέποτε έχει ακουστεί ότι διαπλεκόταν με την εξουσία και ή ότι  είχε σχέση με διάφορα (παρά) κυκλώματα.

Όπως γνωρίζουμε από το παρελθόν,  είναι πράγματι φιλό- παναθηναϊκών  φρονημάτων, και μάλιστα διατηρεί ακόμα και σήμερα άρρηκτες σχέσεις με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, όπως λόγου χάρη τον άσσο των γηπέδων Αντώνη Αντωνιάδη. Μάλιστα μέχρι πρόσφατα θυμόμαστε καλά ότι συνομιλούσε μαζί του, ενώ ο Αντωνιάδης τον αποκαλεί στα πηγαδάκια του ποδοσφαίρου, πολύ καλό του φιλαράκι.

Πάντως όπως έχουν έρθει τα πράγματα ο δικαστικός οφείλει από τη στιγμή που φωτογραφίζεται,  να βγει δημόσια και γενναία και να κάνει δήλωση, όπως έκανε και η κ. Γκουτζαμάνη. Αλλιώς θα τεθούν πολλά ερωτήματα  για τον ίδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τελικά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει ”ΠΑΡΑΓΚΑ” την δικαιοσύνη, γι’αυτό και δεν εκδικάστηκε σκανδαλωδώς ποτέ ο Ξυλοδαρμός του διαιτητή Ευθυμιάδη απ’ τον τότε πρόεδρο του και κατηγορούμενο σήμερα για άλλες υποθέσεις που στο τέλος θα αθωωθεί Άγγελο Φιλιππίδη.

  2. Κατάφερε να τα βάλει με την μία με τους ΟΥΚάδες και τους μανιάτες (και οι μεν και οι δε φημίζονται για την ενότητα και την όχι και τόσο κατανόηση που δείχνουν απέναντι σε εχθρικές -πόσο μάλλον προδοτικές- πράξεις). Ας είναι βολικό το χαντάκι που θα τον βρουν.

    1. Aντε ρε αλβανακι λυστοσυμμοριτη που θα πιασεις στο στομα σου τον Λιακο, 10.000.000 χρυσαυγιτες ειμαστε και ΟΥΚΑΣ δεν ειναι γιδι αλβανε, λιμενικος ειναι που μπηκε με μεσον και μετα παλι με μεσον εγινε βατραχανθρωπος στο λιμενικο, ΟΥΚ ειναι αλλο πραγμα αλβανε, και φυγε γρηγορα απο Ελλαδα, οσο εχεις καιρο…

    2. Εσύ ποιός είσαι που μιλάς και βρίζεις τον Ηλία για να έχουμε καλό ερώτημα; Κάνα αριστερό άπλυτο απόβρασμα είσαι ή μήπως κανένας αλλόφυλος τριτοκοσμικός;

      Ο Ηλίας ο Κασιδιάρης έχει α….. από ατσάλι που το καθένα ζυγίζει 5 τόνους, και ΝΑΙ ρισκάρει τη ζωή του, αλλά το κάνει ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

      Σε 50 μέρες ο Δήμος Αθηναίων θα ξεβρωμίσει από πάσης λογής σκουπίδια.

    3. Έλα στη Μανη πόσο εχει η ΧΑ…τις εκλογές του 2012 πήρε 25% στο Δήμο Ανατολικής Μανης(Λακωνική) και 15% στο Δήμο Δυτικής Μανης(Μεσσηνιακη)….τωρα;;;μην εκπλαγείς το βράδυ των εκλογών…

  3. Πρόκειται για τον εισαγγελέα εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο που ανέλαβε το ρόλο του εποπτεύοντος εισαγγελέα στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Είναι ο προϊστάμενος των δύο ανακριτριών Ιωάννας Κλάπας και Μαρίας Δημητροπούλου που χειρίζονται όλα όσα συμβαίνουν με την Χ.Α. και τις προφυλακίσεις.

  4. Αν μπεις στο ιχνος θα δεις το ονομα Ντογιακος.

  5. ο καρατζαφυρερ σημερα στην εκπομπη του τον εδωσε στεγνα

Comments are closed.