Ποιος Υπουργός είπε στο Νίκο Βούτση …Τράβα στο «Στρατιωτικό» για να σωθείς ;

Κοινοποίηση:
nikos-voutsis-696x400

Βγήκε από το «Στρατιωτικό Νοσοκομείο» ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης,
μετά την βραχεία νοσηλεία του λόγω της Στεφανιογραφίας και της Αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε επιτυχώς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και μάλιστα εν θερμώ !

Ο κ. Βούτσης πήρε το εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του όπου θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα οπότε και θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο Πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε να πάει στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και όχι σε Πολιτικό Νοσοκομείο της Αθήνας που εφημέρευε!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές Πληροφορίες Υπουργός της Κυβέρνησης που είχε νοσηλευθεί πρόσφατα σε Νοσοκομείο των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν εκείνο που προέτρεψε τον Πρόεδρο της Βουλής να εμπιστευτεί την υγεία του , στους Στρατιωτικούς Γιατρούς που θεωρούνται ,αλλά και είναι κορυφαίοι !
Αυτά να τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι στην Κυβέρνηση που έχουν βάλει στο μάτι τους Στρατιωτικούς Γιατρούς και τα Νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων !

Όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως «ο Πρόεδρος της Βουλής ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του νοσοκομείου και τους θεράποντες ιατρούς του, καθώς και όλους όσοι του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση».

«Ο κ. Βούτσης είναι πολύ καλά στην υγεία του και αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του την ερχόμενη εβδομάδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αλίμονο στους άνεργους-άπορους Έλληνες…

  2. ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ .ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ .

    1. ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.

Comments are closed.