Ποιος είναι ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ «Πατήρ Κλεομένης» που έβαλε στο στόχαστρο το μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Λάρισα;;; (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΙΑ)

Κοινοποίηση:
KLEOMENHS

Oι πράξεις του δεν έχουν προηγούμενο και προκαλούν θύελλα αντιδράσεων σε όσους τον παρακολουθούν.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του αυτοαποκαλούμενου «πατέρα Κλεομένη» και άλλων τριών δραστών για την βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, την Δευτέρα το μεσημέρι, επικόλλησαν στην είσοδο γραφείων της Ισραηλίτικης Κοινότητας Λάρισας, φυλλάδια με ρατσιστικό περιεχόμενο, ενώ στην συνέχεια επικόλλησαν όμοια φυλλάδια και προέβησαν στη ρίψη αβγών στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας.

Σημειώνεται πως σχετικό βίντεο των πράξεων έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο.

Ποιος είναι όμως ο «πατήρ Κλεομένης»;

Κλωτσάει ATM, φτύνει τον … ειδωλολατρικό ναό του Καραϊσκάκη, σβήνει barcodes, πολεμά την… εβραιομασονία του Ισλάμ.

Η φιγούρα του ρασοφόρου που αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media, με σχόλια περιπαικτικά για τις δράσεις και τις δηλώσεις του.

Ωστόσο ο «γραφικός» αυτός μοναχός έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους της εκκλησίας και στους πιστούς με τις πράξεις του και κυρίως με την τελευταία, που απεικονίζεται σε βίντεο να βανδαλίζει μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων της Λάρισας.

Ήδη, η Ιερά Σύνοδος με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι η Εκκλησία της Ελλάδος «ουδεμία σχέση» έχει με τον αποκαλούμενο «πατήρ Κλεομένη».

Τα «δεκαπέντε λεπτά» δημοσιότητας που αναζητά κανείς ο πατήρ Κλεομένης προσπαθεί να τα κερδίσει με βιντεάκια στο διαδίκτυο όπου επιδίδεται σε βανδαλισμούς μνημείων, εγκαταστάσεων εμπλουτισμένοι με πλήθος ύβρεων. Τελευταίο του «θύμα» το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Λάρισα.

Πρόκειται για έναν μοναχό παλαιοημερολογίτη ο οποίος επιτίθεται σε κάθετι διαβολικό. Στα βιντεάκια που υπάρχουν με πρωταγωνιστή τον ίδιο φαίνεται να μη διστάζει στο όνομα της θρησκείας να σπάει ΑΤΜ, να πετάει πέτρες σε κεραίες τηλεφωνίας, να τραμπουκίζει τα πάντα. Καίει 50ευρα και ρίχνει αναθέματα στη Βουλή. Μέχρι και έξω από το στάδιο Καραισκάκη είχε πάει για να «διώξει» το κακό!

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως ο συγκεκριμένος κυκλοφορεί ανενόχλητος βρίζοντας και βανδαλίζοντας, ενώ παράλληλα προβάλει τα «κατορθώματα» του, χωρίς να νοιάζεται να καλύψει το πρόσωπό του, στο Διαδίκτυο.

Στο τελευταίο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο youtube διάρκειας περίπου δυο λεπτών δείχνει τον πατηρ Κλεομένη να βρίζει τους Εβραίους και να τους καταριέται ενώ φτύνει και πετά ένα αυγό στο μνημείο ζητώντας παράλληλα από τους «πατριωτικούς συλλόγους» της περιοχής να φέρουν μπουλντόζες για να καταστρέψουν το μνημείο.

Το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από φορείς αλλά και από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος.

Σε ανακοίνωση του χαρακτηρίζει το περιστατικό «επαίσχυντο και λυπηρό», ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να προβούν στη σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση ο ρασοφόρος «βεβήλωσε με χυδαιότητα το πρώτο μνημείο Ολοκαυτώματος που ανεγέρθηκε στην Ελλάδα το 1987 στην μνήμη των Εβραίων που εκτοπίστηκαν και εξοντώθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα του θανάτου».

Τέλος το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο εκφράζει την βεβαιότητα ότι όλοι οι τοπικοί φορείς της Λάρισας θα αποδοκιμάσουν το περιστατικό, «θα απομονώσουν τους δράστες και θα σεβαστούν το μνημείου του Ολοκαυτώματος της Λάρισας και την Εβραϊκή κοινότητα η οποία είναι αναπόσπαστο τμήμα της πόλης».

Η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη παρέπεμψε στη δικαιοσύνη το βίντεο με το βανδαλισμό του μνημείου Ολοκαυτώματος στη Λάρισα.
Με αφορμή όλα τα περιστατικά του «πατηρ Κλεομένη» η Ιερά Σύνοδος σε ανακοίνωσή της ανέφερε: « «Κατά το τελευταίο διάστημα αναρτώνται στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένοι βανδαλισμοί μνημείων και εγκαταστάσεων και υβριστικές δηλώσεις ρασοφόρου, ο οποίος αυτοαποκαλείται “πατήρ Κλεομένης” και δηλώνει ότι ενεργεί προς υπεράσπιση της ορθοδόξου πίστεως.

Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος. Αποδοκιμάζουμε τις παράνομες πράξεις του ως απολύτως άσχετες με τον Λόγο αγάπης και πραότητας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας προς όσους πλήττονται από τις ενέργειές του.

Με αφορμή την παραπάνω περίσταση, καλούμε τον λαό να είναι γενικότερα επιφυλακτικός απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις ρασοφόρων, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν μοναχοί ή κληρικοί της ορθόδοξης Εκκλησίας».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Εβραιομασονοι ΣΑΤΑΝΑΣ. δεν είμαι άσχετος αδέρφια μου. Έχω μπει και ζήσει από κοντά τά τελευταία χρόνια τους ισραηλίτες. Μην τούς αποκαλέσεις Εβραίους γιατί θα τημωρηθειτε από τον ελληνικό νόμο. Μίας καί ψηφίστηκε από την ελληνική βουλή. Είναι οι μοναδικοί που έχουν το προνόμιο να μήν πληρώσουν φόρο στην Ελλάδα. Δια νόμου. Ψάξτε αδέρφια μου ΕΛΛΗΝΕΣ να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Έχω οικογένεια και φοβάμαι νά πω πολλά. Σε ποιον ανήκει η τράπεζα τής Ελλάδος??? Ποιοί ευθύνονται πραγματικά για την κρίση στην πατρίδα μας??? Γιατί το έκαναν??? Ποιοί θά πάρουν τά πετρέλαια μας??? Ποιον ισραηλίτη προθυπουργο έβαλε ο σατανάς να δοιηκοισει την πατρίδα μας??? Ποιον πρωθυπουργό βγάλαμε μετά?? Με μαμά ισραηλίτισα?? Ποιοί πρωθυπουργοι κυβέρνησαν και δεν πήγαν να παρουν κατεύθυνση και εντολές από το θηρίο??? Μέχρι και το τσιπρακι υποτάχθηκε. Η μέθοδος απλή. Ξέρουν αυτοί. Ξέρω πώς γίνεται αλλά ξέρω καί πώς μπορούμε να αναστήσουμε την πατρίδα μας. Όταν σταματήσουμε να τρωγομαστε μεταξύ μας. Στην ζωή μου έχω ζήσει πολλά θαύματα. Έχω την εντύπωση ότι δεν το άξιζα. Ήμουν το ποίο άπιστο σκυλί. Δεν πίστευα ούτε σέ θεό ούτε σέ διάβολο. Σαν νέος έκανα πολύ άσωτη ζωή . Υπήρξα πρεζακιας ,κλεφτρονακι ,για να σουτάρω λίγο να νταγλαρω να ξεχάσω την καθημερινότητα. Είχα χάσει ολότελα την πίστη μου από μικρός. Δεν είχα ίσως την σωστή καθοδήγηση, παιδία.η οτιδήποτε άλλο συνέβαλε νά χάσω τον δρόμο μου. ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΠΌΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ήμουν παιδί του και ας μην το ήξερα. Ακόμα και τοτε είχα καλή ψυχή. Είχα κλέψε ένα παπάκι να το δώσω για πρέζα. Τό γύρισα πίσω γιατί έμαθα ο παππούς πήγαινε την ργγονουλα του σχολείο πού ήταν μακριά. Πέρασαν τα χρόνια μέχρι πού στα 33 μου έγινε το πρώτο θαύμα αδέρφια μου. Από τότε έχω ζήσει πολλά. Μην περιμένετε να δείτε κανένα τερατόμορφο κέρατα με ουρά. Έλληνες αδέρφια μου δεν μας έχει εγκαταλείψει ο φιλάνθρωπος Θεός. Απλά γίνεται ένας πόλεμος που δεν τον αντιλαμβάνεται ο κοινός άνθρωπος. Δεν τον ξέρω τον πατήρ Κλεομένη. Αλλά μάλλον ξέρει πολλά και αν μπορέσω να τον δω θα εμπλουτίσω τις γνώσεις του με ονόματα και πράγματα. Για στοές!!! Για ονόματα για σχεδιασμό πλήρους υποταγής. Μέχρι νά ζήσω και εγώ την ύπαρξη του και να δω το φώς ήμουν σάν καί εσένα αδέρφε μου. Ένας άνθρωπος χωρίς σκοπό , χωρίς πίστη. Απλά ζούσα. ΑΔΈΡΦΕ ΚΛΕΟΜΈΝΗ ΞΈΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.—— ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΆΜΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΊΑ.

  2. Τα βιντεο δεν παιζουν επειδη το καναλι το εχει διαγραψει το Youtube μετα απο αναφορες που καναν καποιοι ….. . Ειναι το 2ο καναλι που του διαγραφουν. Τωρα εχει κανει 3ο. ( Ονομα δεν δινω, να το βρειτε μονοι σας). Σε λιγοτερο απο 24 ωρες εχει 2000 views

  3. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ Η ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ
    Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΠΥΖΑΜΕΣ Κ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΥΜΝΟΥΣ
    ΠΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΣΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ Ο ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙ ΓΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΣΕΜΝΑ ΤΟΥ?
    ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟΥ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΝΕΣ Κ ΕΣΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΨΥΧΕΣ Κ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΑ 230.000.ΟΟΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠ ΟΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΧΙΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΑΜΩΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕ ΚΟΠΡΩΝΥΜΟ ΝΕΑ ΜΚΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΠΟΡΝΕΣ ΓΥΜΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΟΓΡΙΕΣ ΓΕΡΟΚΑΤΟΥΡΛΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 26ΑΡΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑς ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ Κ ΚΑΘΕ ΓΥΜΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

  4. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΟΠΡΩΝΥΜΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ Κ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Κ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΕΣ
    Κ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Κ ΠΡΑΞΕΙΣ ?????
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΩς ΑΠΟ ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΚΩΝ Κ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑ
    ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ Ο ΒΟΘΡΟ-ΛΥΜΑΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΛΠ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΩς ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ?
    ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ Κ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ
    αυτεσ οι ξετσιπωτεσ ετσι θα πηγαινουν συντομα για μπανιο \https://youtu.be/rtgZsK7fnT8

  5. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΟΠΡΩΝΥΜΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ Κ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Κ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΕΣ
    Κ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Κ ΠΡΑΞΕΙΣ ?????
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΩς ΑΠΟ ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΚΩΝ Κ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑ
    ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ Ο ΒΟΘΡΟ-ΛΥΜΑΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΛΠ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΩς ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ?
    ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ Κ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

  6. ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ …..ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥς ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟς..

  7. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α.

  8. 1. Ακόμα και μνημείο 10 Εβραίων πεσόντων να ήταν, το να πετάς αυγά είναι εμετικό. Ακόμα και δεν δεν χωνεύεις τους Εβραίους.
    2. Θα πρέπει να διαπιστωθεί αν ο συγκεκριμένος είναι α) Χριστιανός και β) Έλληνας και δεν είναι κάτι άλλο…
    3. Ο Χριστός δεν ήταν Ιουδαίος αλλά Γαλιλαίος. Η Γαλιλαία ονομαζόταν Γαλιλαία των Εθνικών αφού εκεί κατοικούσαν Εθνικοί.
    4. Ανάλογες πράξεις βλέπουμε απο “αντιεξουσιαστές” (άγαλμα Λεωνίδα, μνημείο αγνώστου στρατιώτη) οι οποίοι είναι ή πράκτορες ή καθοδηγούμενοι απο πράκτορες χωρίς να το παίρνουν καν είδηση με το χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που έχουν.

  9. ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΡΟΣΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ $$$$$ Ο ΤΥΠΟΣ

  10. Τι μας λές ρε <> σοβαρά ε? Σου έθιξαν τίποτα εβραιοσιωνιστικά συμφέροντα μήπως? Σας ”βεβήλωσαν” το σκατοεβραικό βοθρομνημείο του δήθεν ψευτο-ολοκαυτώματος μιας χώρας που δημιουργήθηκε απο τους Σατανιστές τοκογλύφους Ρόθτσιλντ και έχουν κατασφάξει υποδουλώσει καταληστεύσει και καταδυναστεύσει τον μισό πλανήτη, και σας έτσουξε εκεί στο <> και <> μακελειό?? Προσκυνήσατε και εσείς λοιπόν στην σατανική εβραίλα?? Σας έτσουξε που παρεμπόδιζε τις σατανικές συναγωγές στην αθήνα? Έπληξε τα αφεντικά σας μήπως?? ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
    Αν είναι αλήθεια πως έβγαλε και ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπλη Αθηνών κατά του Πάτερ Κλεομένη, ντροπή και αίσχος και σε αυτούς που συν-προσεύχοντε συμπορεύοντε συν-τρώγουν με τους σατανιστές ραββίνους που έχουν δημιουργηθεί απο τους σιωνιστές και προωθούν όλοι μαζί τον οικουμενισμό και την πανθρησκεία.. δηλαδή εντολές της ανώμαλης πουστοατζέντας της νέας τάξης πραγμάτων.. Ο Πάτερ Κλεομένης μέσα απο αυτές τις ενέργειες φυσικά και δεν πρόκειτε να καταστρέψει πλήρως ούτε τις κεραίες που εκπέμπουν ραδιενέργεια και καρκίνο, ούτε χτυπώντας τα α.τ.μ να τα αφανίσει, ούτε τίποτα. Το νόημα των πραξεών του είναι το θέμα που επιλεκτικά ΔΕΝ βλέπετε.. Είναι να αφυπνίσει χριστιανο-εθνικοπατριωτικές συνειδήσεις έτσι ώστε οι Έλληνες να αντισταθούν και να αντιδράσουν κατά της ν.τ.π κατά των σιωνιστών των τοκογλύφων που έχουν ισοπεδώσει την Πατρίδα μας σε όλα τα μέτωπα. Στέφανε αν δεν το έγραψες εσύ αυτό το άρθρο (που σίγουρα ΔΕΝ), καλό θα ήταν να πάρεις μερικά νεοταξίτικα κεφάλια απο εκεί μέσα.
    (ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ).

  11. ο κλεομενης εσπειρε τον τρομο στην νεα ταξη πραγματων με χλεπες αβγα και καψιμο 50αρικων αυτο δειχνει κατι που δεν θελουν να δουν οι δυναστες μας με τις αλυσίδες των μνημονιων και τον φορον.Η ζωη μας πρεπει να απλοποιείτε 80 χρονια ζουμε μ.ο. για να πληρωνουμε ποιους ; τις ιδιωτικες τραπεζες που πηραν θαλασοδανειο απο το κρατος ,τις τραπεζες των ροθσιλντ;τον ειδικο φορο με καπακι φπα ,το 90% Τον συριο μεταναστη που ειναι απο την Αιτη.Την εκλησσια που γλυφει τον κουλη που δεν ξερει ουτςενας τους να κανει τον σταυρο τπυ.Επανάσταση να τους πατήσουμε ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ

  12. Αφηστε τον Πατερ ησυχο και αντε ασχοληθειτε με το συστημα που μας κυβερνανε ολοι οι εβραιομασωνοι!
    Καλα τα λεει ρε μακαρι να ηταν ετσι ολοι οι παπαδες που καθονται και τους δινουν λεφτα οι μασωνοι χρηματοδοτουν τισ εκκλησιες και οι παπαδες τα παιρνουν και τουμπεκι ψιλοκομενο!
    Ειναι ο μόνος που κανει αγωνα γνησιο!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ!
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ πάπα! Προβατα ε προβατα!

  13. Αν ο Πατέρας Κλεομένης διαδήλωνε ή έβγαζε λόγο υπέρ της καταδικασμένης για τρομοκρατία Ηριάννας, θα ήταν “προοδευτικός”, “δημοκράτης” και “αγωνιστής”… Τώρα που διαδηλώνει εναντίον της Τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου χαρακτηρίζεται σαν ” γραφικός” !

  14. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΘΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΜΑΣΟΝΟ…..!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ…..!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΖΙ. Ο ΘΕΟΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΜΗΝ……!!!

    1. αν ηταν ετσι ο κληρος φιλε,…….τοτε τα κεικ θα τα βλεπαμε με τα κυαλια!………………

  15. Εχει δικιο σε οσα λεει για τους εβραιους , αλλα να αποκαλει τις γυναικες χωρις διακριση ολες πορνες , να πηγαινει σε στασιδια εκκλησιων και να παρενοχλει τις ηλικιωμενες γιατι τα βαμμενα μαλλια στην εκκλησια ειναι “πορνεια” ….και αλλες σαχλαμαρες… τον κανουν οχι μονον γραφικο , αλλα για το ψυχιατρειο.
    Αν μαλιστα δει κανεις το πλυσιμο με σαπουνι φορωντας τα ρασα …ε ειναι για φαρμακευτικη αγωγη επειγοντως

  16. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΘΕΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!ΔΛΔ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΚΛΕΜΕΝΗΣ.ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΩΖΕΣΑΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ ΑΠΤΗΝ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΤΟ ΘΕΟ ΑΓΙΟΣ.ΤΕΛΟΣ(ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΔΛΔ).ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΤΕΛΟΣ.Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.ΤΕΛΟΣ.ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ/ΓΕΜΙΖΕΙ.ΤΕΛΟΣ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΔΛΔ.ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑ/ΜΕΣΙΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.ΤΕΛΟΣ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΩΜΕΝΟΙ+ΟΧΙ ΚΡΗΡΙΑ.ΤΕΛΟΣ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΟΥ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΩΝ.ΤΕΛΟΣ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ(ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ).ΤΕΛΟΣ.Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΤΕΛΟΣ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΦΗΣΤΕΤΟ,ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ.ΤΕΛΟΣ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΤΕΛΟΣ.ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΤ ΔΝ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ,ΘΕΛΑΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ.ΤΕΛΟΣ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΤΑΙ….1)ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΔΛΔ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΕΣ(ΑΠΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ)..ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ…2)ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ(ΠΑΛΑΙΑ+ΚΑΙΝΗ)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ….3)ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΖΗΛΩΤΗΣ ΚΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ+ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΓΟ….4)ΜΕΛΕΤΑΣ(ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ(ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΗ….5)RIGHTLY DIVIDE THE TRUTH,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ ΔΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΠΤ…Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΗ,ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ…ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΤΑΝ Η Π.ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ(ΔΛΔ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΖΙ)….ΠΑΡΟΝ ΤΩΡΑ(ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΗΜΟΝΑ)…ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ-ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΚΡΙΣΗ(ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ)….ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΛΠΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΝ ΤΟΠΕ ΣΕ ΜΑΣ,ΤΟΠΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ/ΕΒΡΑΙΟΥΣ…ΔΝ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΠΡΑΞΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ/CHARITY…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΩΣΤΙΚΗ.Η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ…Ο ΘΕΟΣ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ…Ο ΘΕΟΣ-ΥΙΟΣ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣ+ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ/ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ/ΠΡΟΦΗΤΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ ΤΟΤΕ…ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ ΤΩΡΑ..Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ…ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ Η ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ+ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ…Η ΕΣΥ Η Ο ΧΡΙΣΤΟΣ(ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ+ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ)….ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΩΡΑ???ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ…GRACE BIBLE CHURCH ΠΑΣΤΟΡΕΣ ΜΟΝΟ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!

  17. μετάφραση από το Talmud, μια από τις ιερές Γραφές των Εβραίων
    Οι μη-εβραίοι δεν λέγονται άνθρωποι.
    (Jebamot 61 a Tosafot)
    Το κρέας τους (*των μη-εβραίων) μοιάζει με αυτό των γαϊδουριών.
    (Berakot 25 b; Schabbat 150 a; Jebamot 98 a; Nidda 45 a)
    Ο γάμος των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων.
    (Sanhedrin 74 b Tosafot)
    Μην σώζετε τους Μη-Εβραίους που κινδυνεύουν από θάνατο.
    (Hilkkoth Akum Z1)
    Σκότωνε τον μη-εβραίο που φέρνει δικαιοσύνη.
    (Aboda zara 26 b Tosafot)
    Μόνο όποιος σκοτώνει έναν Εβραίο, καταπατεί την Εντολή(*απαγόρευση): Ου φονεύσεις !
    (Maimonides, Hilchot Rozeach 1, I)
    Σεξουαλική πράξη με ένα μικρό κορίτσι είναι επιτρεπτή αν αυτό (το κορίτσι) είναι σε ηλικία των τριών.
    (Yebhamoth 11b)
    Και άλλα πολλά τέτοια ωραία έχουν οι φιλοι καποιων οι εβραίοι.
    Τώρα πείτε ποιος είναι για άσυλο, οι εβραίοι ή ο παπας που πετάει αυγά;

  18. Εύγε Κλεομένη..Ο καθείς νοεί υπέρ λογικής και πράττει ανάλογα… Άσε τους υποκριτές να σπαταλούν το σάλιο τους σε άσκοπες κατηγορίες.Θα δικαιωθείς ποικιλοτρόπως..

  19. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ .

  20. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.
    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ!!!

  21. Λέει μεγάλες αλήθειες ο πατήρ Κλεομένης αλλά με λάθος τρόπο. Θα τον χλευάσουν, θα τον σατυρίσουν,θα τον “περάσουν“ στον κόσμο ως φαιδρό άτομο. Στο τέλος θα τον συλλάβουν και θα τον διαπομπεύσουν στα κανάλια της διαφθοράς και της παγκοσμιοποίησης. Θα πούν και εκείνο το περίφημο: Ότι ο Χριστός δίδαξε αγάπη και όχι τραμπουκισμούς και θα ολοκληρωθεί το σκηνικό. Ο Χριστός τότε όμως πήρε και το φραγγέλιο (μαστίγιο) και κυνήγησε τους εμπόρους από το ναό. Σήμερα θα κυνηγούσε σίγουρα με έργο και λόγο όλους αυτούς που εχθρεύονται την Ελλάδα και που ο πατήρ Κλεομένης ή απλά Κλεομένης φωτογραφίζει.Όσο για την Ελλαδική Εκκλησία καλά έκανε και είπε οτι δεν είναι κληρικός της. Και να ήταν κληρικός της θα τον είχαν καθαιρέσει. Αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για δημόσιες σχέσεις και τυπική Ιεραποστολή. Για δείτε τον άλλον “εκεί που πίνουν πολύ“ πως κάνει δημόσιες σχέσεις και με τον Διάβολο ακόμη για να γίνει Αρχιεπίσκοπος. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.

  22. Κάτω τα χέρια από τον πάτερ Κλεομένη!!μακάρι να ακολουθούσαν και άλλοι το παράδειγμα του να ενωθούμε μαζί τους και να τους πάρει και να τους σηκώσει!!Όσο για τους εβραίους στα π@π@ρι@ μας έχουν και άποψη οι άπλυτοι …..η μεγαλύτερη πληγή του πλανήτη είναι οι κ@λοεβραιοι και στα τρία μας τι λένε και τι κάνουν…..

  23. Κατω τα χέρια απο τον Κλεομένη. Στέφανε πάρτον μαζί σου σε μια εκπομπή να γίνει της μαυροκακομοιρας!!!!!!!!!!!!!

  24. εχω καλυτερη προταση
    να τον παραδωσουν οι εβραιοι στους τουρκους
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΩΝΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ!

    1. Την ιδέα την πήρες απο τους αριστερούς ετεροφοβικούς που παραδίδουν τα πάντα (και τον κώλο τους) στους τούρκους.
      Επίσης ως υποσημείωση: τα μασκότ της αριστεράς (Μάρξ και Ένγκελς) ήταν γερμανοεβραίοι και υψηλόβαθμα στελέχοι της μεγαλύτερης μασονικής στοάς της Γερμανίας. Πέθαναν στο Λονδίνο στην μεγαλύτερη μασονική στοά του κόσμου. Όλα στα κρυφά και στα μουλωχτά τα συντρόφια…..

      1. δεν το καταλαβες το μηνυμα
        Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕ… ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΟΥΣ!
        Κατάφερε ακόμα μέσα στη σκλαβιά, την άγνοια και την ανέχεια των ραγιάδων:
        να σταματήσουν τα εβραϊκών συμφερόντων παζάρια της Κυριακής, (σου θυμιζει κατι;)
        να γίνεται ο ευλογημένος Εκκλησιασμός την Κυριακή και τα παζάρια το Σάββατο

  25. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ !! ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ..ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…

Comments are closed.