ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ – Ο… ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ κ. Παπανδρέου! Γύρω στο 1 .000.000 ΕΥΡΩ (τα μισά σε… ΔΟΛΑΡΙΑ αμερικής) οι καταθέσεις του ΓΑΠ! Δείτε αναλυτικά

Κοινοποίηση:
GAP PAPANDREOY GEORGIOS

Στους πλουσιότερους πολιτικούς συγκαταλέγεται ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, με αρκετά ακίνητα και καταθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στο πόθεν έσχες του για το οικονομικό έτος 2015, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει ως επάγγελμα κοινωνιολόγος. Έχει φορολογούμενα εισοδήματα 181.159 ευρώ και αφορολόγητα 48.660 ευρώ.

Διαθέτει μια οικία από κοινού με την πρώην σύζυγο του 151 τ.μ. με κοινόχρηστους χώρους 365 τ.μ. ενώ έχει στην κατοχή του ακόμα 9 ακίνητα, Σύνολο δηλαδή 9!

Ο κ. Παπανδρέου το… φυσάει το παραδάκι καθώς έχει καταθέσεις που αγγίζουν τις 900.000 ευρώ, με τα μισά περίπου να είναι σε δολάρια!

 

Ο κ. Παπανδρέου δεν έχει πληροφορίες για τα μεταφορικά μέσα που διαθέτει διότι αναφέρει ότι δεν έχουν υπάρξει μεταβολές αναφορικά με προηγούμενα πόθεν έσχες.

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ:

PAPANDREOY_GEORGIOS_7505-page-001 PAPANDREOY_GEORGIOS_7505-page-002 PAPANDREOY_GEORGIOS_7505-page-003 PAPANDREOY_GEORGIOS_7505-page-004 PAPANDREOY_GEORGIOS_7505-page-005 PAPANDREOY_GEORGIOS_7505-page-006 PAPANDREOY_GEORGIOS_7505-page-007

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ Κ ΚΑΤΙ ΡΟΥΧΑ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΙΛΕΣ Κ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ,ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ Κ ΤΟΝ ΜΟΥΡΛΟ ΓΑΠ.
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ Κ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ .,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 400 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΝΑΣ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Κ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟς Κ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΣΥ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

  2. τελικά ρε μουζάλα λεφτα υπαρχουν μόναχα για τα λαθροϊσλάμια σου;;;

  3. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…….! ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ…….ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝΕ………ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ …..ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’50 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ…..ΟΟΟΟΧΙ ……ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΤΑΝ……ΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ …ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΣ ΗΜΙΣΥ ……… ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ……..ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ……..ΚΡΙΜΑ……ΚΡΙΜΑ……

  4. Αυτα να τα βλεπουν τα ΖΩΑ που τον ψηφισαν το 2009 και κανανε πρωθυπουργο αυτο το γελοιο αμερικανακι.
    Ηλιθιοι νεοελληνες,εσεις ψωμολυσσατε με μισθους 500 ευρω κι αυτοι ειναι χεσμενοι στο χρημα,μεχρι και τα σωβρακα,εξαιτιας της δικης σας μαλακιας !!! Βοδια και κρετινοι μια ζωη !!!
    Αυτους ψηφιζετε, ΜΑΛΑΚΕΣ !!!

  5. ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ

Comments are closed.