ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ στο ΤΕΛΟΣ (;;;) ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ένα βίντεο που αξίζει να δείτε πριν σας πνίξει το τσουνάμι!

Κοινοποίηση:
vatatzis-630x380

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. ΑΣ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.

 2. Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ

  Χωρίς τον λέοντα χωριό δεν γίνεται.
  Χωρίς τον βασιλιά, κράτος δίκαιο δεν βασιλεύει, αλλά διαίρει και βασίλευε από βασιλείς χωρίς καρδιά.
  Ο Βασιλεύς είναι ο Λέων ο νόμος.
  Ο Βασιλεύς δεν είναι παπάς, δεν είναι υπουργών υπουργός.
  Ο Βασιλεύς είναι η ανθρωπιά μας.
  Ο Βασιλεύς είναι ο Χριστός Λαός.
  Και ο Βασιλιάς του Φωτός του ο Ιωάννης ο ξυπόλυτος Μελχισεδέκ.
  Ο Βασιλεύς είναι η καρδιά και Λόγος του το Αίμα του Χριστού στις φλέβες των Ελλήνων που κυλά.
  Ο Βασιλεύς είναι… ο Πατήρ Θεός στην γη, σε στρώμα πένητος που οικεί, και τις οικίες των κορμιών των θεών του Θεού, τους υιούς Έλληνες χρίζει.
  Ο Βασιλεύς είναι ο Λόγος, η φωνή του λέοντος, η φωνή του Θεού.

  ΙΩ

 3. ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ

  Ελλάς Ελλήνων ???
  Ελληνικός λαός σε απόγνωση.
  Ελληνικός στρατός σε διάλυση.
  Πολιτικοί προδότες, Ιεράρχες προδότες, Στρατιωτική ηγεσία προδότες, εισαγγελείς προδότες………. Ελληνικό Σύνταγμα, άρθρα και νόμοι καταπατιούνται. Κανόνες Ορθόδοξης Εκκλησίας αγνοούνται.
  Βγήκε όλη η αλήθεια τους στα μάτια των Ελλήνων.
  Η οργή του ελληνικού λαού γιγαντώνεται.
  ***

  Ελληνικέ λαέ θυμήσου: Οι ιστορικές ήττες του Βυζαντίου έπονταν όταν οι ίδιοι οι Έλληνες πρόδιδαν τις θεμελιώδεις αρχές πάνω στις οποίες στηριζόταν η αυτοκρατορία τους. Αυτές οι μεγάλες αρχές ήταν απλές, και τις γνώριζε από κούνια κάθε Έλληνας τότε:

  1. να μείνει πιστός στον Θεό, στους αιωνίους Νόμους Του που τηρούνται μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, και

  2. να βασίζεται άφοβα στις εσωτερικές παραδόσεις και δυνάμεις.

  Επί αιώνες οι αυτοκράτορες, περισσότερο ή λιγότερο σοφοί, πατριάρχες και ποιμένες, όταν αντιμετώπιζαν την αναπόφευκτη ανάγκη μιας ιστορικής επιλογής, γνώριζαν ότι η τήρηση αυτών των δύο κανόνων αποτελεί εγγύηση ζωής για το κράτος τους.
  Τώρα ελληνικέ λαέ, την ύστατη στιγμή, που υπάρχει η αναπόφευκτη ανάγκη της ιστορικής επιλογής η τήρηση των δύο αυτών κανόνων είναι επιβεβλημένη !!!!!!!!!!!!!!!
  ***

  Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι βασιλεύουσα, το ανώτατο βασίλειο επί Γης. Για αυτό άλλωστε ορκίζει τους πολιτικούς. Ενωμένη η ορθόδοξη εκκλησία έχει την δύναμη να διατάξει τον στρατό να συλληφθούν οι προδότες, οι κλέφτες.

  ***
  Το παρόν και το αύριο της Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην βούληση των Ελλήνων, αφού όλες οι κεφαλές μας πρόδωσαν.

  Υπάρχει όμως και Χριστός που στηρίζει τους Έλληνες, και ένα μόνο ζητά: ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ !!!! Καιρός μετανοίας, καιρός αγάπης Ελλήνων και αδερφοσύνης !

  Και όλοι μαζί να απαιτήσουμε να ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία και να εφαρμόσει τους Νόμους ! Όποιος Ιεράρχης δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ελληνικού Λαού, ως βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και με βάση τους Κανόνες Λειτουργίας της Εκκλησίας, έχουμε το δικαίωμα να τους καθαιρέσουμε αμέσως ! Αρκεί και ένας καλόγερος να κρατήσει Ορθοδοξία. Εκκλησία είναι κλήρος και λαός.

  Η αγάπη του λαού, το θέλω του Θεού !
  Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, ας γίνουμε Ένα, μια Φωνή.

  Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΣ Ή ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ !!!!!!!!!!!!

 4. κρίσιμες ιστορικές στιγμες .. η μεγαλη καμπή των ανθρωπινων αξιών … ωμά κοφτά χωρις πασαλείμματα .. ετσι οπως ο μέσος άνθρωπος αντιλαμβάνεται την πραγματικοτητα περιξ του θέματος των διακινούμενων εθνοτήτων απυ ιμπεριαλιστες / τζογαδόρους / γεωπολιτικά / οικονομικα συμφέροντα και αλλους λοιπούς απατεωνες

  τα τραλαλά και οι χαρουλες … βλαμμενων πολιτικαντηδων … πολιτικες χλαπάτσες … κοίτα πως αλλαζει η διαθεση … οταν ομως αποφάσιζαν οι ‘ΤΑΣΙΕΣ’ όλης της ΕΕ … την δημιουργία ανοικτής φυλακης και σκλαβοπάζαρου.. οταν αποφάσιζαν να εγκλωβίσουν και δημιουργησουν αιχμάλωτους εν καιρό ειρηνης … παρακαλω… τοτε ΟΚ… ????
  .οταν ολοι οι ανοητοι παπαγαλοι ΜουΜουΕδες
  και διαφοροι εφαρμοστές αριστερης μπουρδο-φιλολογίας…
  το βρήκαν παιχνιδι να παίζουν με την φωτια… τι …??????

  .. προταση .. που πολλοι ανθρωποι εχουν κατά νου… για να εκτονωθεί η κατασταση .. παρατηστε τα ανούσια τυπου ολοι μαζι μπορουμε γάλατα ..ψωμιά .. τυροπιτες και λοιπές γελοιότητες… εδώ μλαμε για ανθρωπους με όνειρα,, που κρεμαστηκαν …

  .. άμεσα πλοια να δρομολογηθούν προς; ΑΜΒΈΡΣΑ – ΑΜΒΟΎΡΓΟ… λιμάνια των ΗΠΑ και του ΚΑΝΑΔΆ υπό την αιγιδα του ΟΗΕ… να επιβιβάζονται οσοι θελουν και οσοι δηλώνουν τα πραγματικα τους στοιχεία…
  των χωρών προσελεύσεως τους….

  ο εγκλωβισμος τους και η αιχμαλωσία τους θα φέρει τερατουργηματικες πράξεις … και φυσικα δεν θα φέρουν απολυτα το φτιάξιμο .. να το σκεφτούν
  ολοι αυτοι που τους χρησιμοποίησαν . και οσοι συνήργησαν. για να καταλήξουν οι ανθρωποι
  ωμά κοφτά ως ευκαιρια χρηματικων ανταλλαγμάτων !!!.

Comments are closed.