“Πιστεύω στον Θεό.Θέλω να ΖΗΣΩ. Να ζήσω ΥΓΙΗΣ”

Κοινοποίηση:
egefalos1

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ & ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

 

“Είμαι η Νίκη 30 χρονών. Μέχρι την Παρασκευή 07/03/2014 ένιωθα καλά. Όλα ήταν φυσιολογικά. Είχα την υγεία μου,την οικογενειά μου, την δουλειά μου,τη ζωή μου. Παρ” όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογενειά μου.Χωρίς κανένα σημάδι ενώ βρισκόμουν στο χώρο της δουλειάς μου τα πάντα ανατράπηκαν. Λιποθύμησα και ξύπνησα στον Ερυθρό Σταυρό. Διάγνωση Όγκος στον εγκέφαλο. Ένα μέρος του όγκου είναι μέσα στην κινητική περιοχή του εγκεφάλου…. Το χειρουργείο είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να εγχειριστώ το συντομότερο δύνατο. Προσπαθώ να πάω στο εξωτερικό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Πιστεύω στον Θεό.Θέλω να ΖΗΣΩ. Να ζήσω ΥΓΙΗΣ. Σας ευχαριστώ. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας 2121026646, 6984274486″

 

egefalos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. κοινοποιηστε εναν λογαριασμο να βοηθησουμε.

  2. Ποσα χρηματα χρειαζεται να μαζευουν? κοινοποιηστε ενα λογαριασμο.

  3. (Δεν ειμαι γιατρός ούτε οτιδήποτε σχετικό)
    1.Μην πηράξεις τέτοιο πράγμα όπως εμφανίζετε πρέπει να εξαφανιστεί.
    2.Ωμοφαγεία με αμέτρητα φρέσκα λαχανικά, φρούτα (ΜΟΝΟ) για εβδομάδες
    (απο κήπο χωρίς φάρμακα κλπ) και καθαρό αέρα.
    3.Αμέτρητα λίτρα νερό (απο βουνό-πηγή).
    Δώσε οξυγόνο στον οργανισμό.
    (Μαζί με πίστη και προσευχή ίσως σε βοηθήσει περισσότερο απ όσο νομίζεις)

    1. Αγαπητέ δεν έχεις ιδέα μάλλον από καρκίνο και δίνεις πολύ επικίνδυνες συμβουλές. Όταν έχει ξεκινήσει ο όγκος και πολλαπλασιάζεται με ταχύτητα φωτός, δίνεις κάτι συμβουλές που είναι μόνο για επιφέρουν το θάνατο. Ωραία η ωμοφαγία κλπ και το νερό της πηγής ΑΛΛΑ αυτά είναι άμα θέλουμε να κρατηθεί υγιής ο οργανισμός ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ. Όταν εμφανιστεί ο καρκίνος θέλει χειρουργική αντιμετώπιση (μακάρι να γίνεται και να σωθεί η κοπέλα) ή ακτινοθεραπείες ή χημειοθεραπείες. Το τελευταίο είναι σκέτο δηλητήριο αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις έχει σώσει ζωές.

Comments are closed.