ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ κι απ΄τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ- ΔΕΙΤΕ τις εν ψυχρώ Δολοφονίες της ISIS εν κίνηση στον Δρόμο (Ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gk

Το βίντεο θυμίζει τις γκανγκστερικές δολοφονίες του σινεμά.

Αυστηρώς ακατάλληλο από το trikalaweb..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ… ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ; ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ makeleio,defencenet κτλ. , ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ in.gr ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ “ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ” ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

  2. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΑΙ ΠΟ..ΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

  3. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ.

    1. Πρόσεχε ρε Έλληνα “Υπεράνω” μην σου θίξουν τους Μουσουλμάνους και τους ξένους. Υπάρχει σύγκριση των εγκλημάτων της ISIS (και των Ισλαμιστών γενικότερα) με αυτά των Χριστιανών; Μάθε δυο τρία πράγματα όσον αφορά την Ιστορία των Ισλαμιστών.

      Ραγιάδες Έλληνες ψευτοπροοδευτικοί…

  4. ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ .
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΙ.

  5. Τα άνανδρα τέρατα έτσι κάνουν. Αν βρεθούνε όμως στα χέρια του Συριακού στρατού κλαίνε σαν γυναικούλες. Να βάλουν την μπούργκα τα μουσάτα τραβέλια. Αίσχος! Και οι τούρκοι τους υποστηρίζουν. Να χαιρόμαστε τα καθάρματα τους γείτονες μας, σάπιοι μέχρι το μεδούλι.

  6. ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ VIDEOGAME ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ!!!!!!!!!!!ΕΝΟΧΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ (ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ)ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!!ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΙΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ,ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η΄ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;….

Comments are closed.