“Πήρα μια μερίδα ΕΤΟΙΜΟΥ φαγητού και βρήκα μέσα…” – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΟΚ για τη μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ”! Οι φωτογραφίες θα σας ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΟΥΝ!!!

Κοινοποίηση:
mg_large_AB-Food-Market

“Πήγα σήμερα το απόγευμα σε ένα σούπερ  μάρκετ « ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» στην Αθήνα και μαζί με τα άλλα ψώνια, αγόρασα και μια μερίδα φαγητό, σουτζουκάκια με ρύζι για να φάω.

Επιστρέφοντας   λοιπόν στο σπίτι, όταν άνοιξα το φαγητό και άρχισα να τρώω, διαπίστωσα ότι κάτι σκληρό υπήρχε μέσα το οποίο δεν κοβόταν. Βάζοντας  το χέρι και βγάζοντας την μπουκιά από το στόμα, έρχομαι αντιμέτωπος  με  ένα μακάβριο θέαμα .

Το φαγητό μέσα είχε κομμάτια από έντερα, τα οποία δεν είχαν κοπεί καλά και υπήρχαν σε κομμάτια!!!

Μετά από το πρώτο σοκ παίρνω γρήγορα την συσκευασία για να δω αν στα συστατικά αναφέρει πουθενά ότι μέσα περιέχει αυτό το πράγμα.Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν αναγραφόταν πουθενά κάτι τέτοιο και επικοινωνώ αμέσως με το κατάστημα που αγόρασα το φαγητό.

Μιλώντας  με τον υποδιευθυντή του καταστήματος, αυτό που μου είπε με έκανε ακόμη πιο εξωφρενών . Αφού πρώτα απ όλα μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε αν θέλω να πάω το φαγητό από εκεί, για να το στείλει απλά για έλεγχο.

Ήθελα να ξέρα, τα φαγητά δεν υποτίθεται ότι ελέγχονται  από πριν, για το τι περιέχουν μέσα, πριν βγουν στα ράφια, για να τα αγοράσει ο κόσμος;

Το θέμα σίγουρα δεν θα το αφήσω έτσι. Αύριο θα συμβουλευτώ ένα δικηγόρο να δω τι μπορώ να κάνω, αν γίνεται θα κινηθώ σίγουρα και νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Παραπάνω σας αποστέλλω φωτογραφίες από τα έντερα που βρέθηκαν στο φαγητό και τα συστατικά, που απλά αναγράφει ότι μέσα περιέχει κρέας και όχι εντόσθια.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!”

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

4847b620-bb5d-4705-a5e3-512e84696241125b66a32b8c5b25f5-cbe3-46f9-bb7c-a4e2b55dc600a59138ca-3a5b-41d3-8d53-46f3b5a709a0

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Και γω οφείλω να σας πω μια μέρα που θέλησα να μαγειρεψω ένα ινδικό φαγητό και απόσο καταλαβαίνετε έχουν πολλά ζυμαρικα και μπαχαρικά,βρέθηκαν λοιπόν στα μπαχαρικά πιπέρι καγιεν,κύβο κνολ,και ζυμαρικά κάτι μαύρα να περπατουν μερικά ζωντανά μερικά πεθαμενα,έπαθα το σοκ της ζωής μου!!!(Lasioderma serricorne)λέγονται,ντροπή ντροπή αυτό έχω να πω,πλέον φοβάμαι και γΙανουαρίου αυτά που θα αγοραζω

  2. Τα ΑΒ θυμάμαι πριν 10 – 15 χρόνια ήταν το κορυφαίο σούπερ μάρκετ στην ποιότητα.

    Πουλούσε πάντα τον αφρό.
    Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει χαμηλώσει πολύ τον πήχυ. Από την άλλη δεν είναι και το μόνο.
    Και τα υπόλοιπα δεν πάνε πίσω.Μία από τα ίδια.
    Ο Σκλαβενίτης απλώς κρατάει λίγο τα προσχήματα.
    Τα careffour ;; Μισοάδεια ράφια,υπάλληλοι πολλοί πελάτες καθόλου,περιμένουν το Σκλαβενίτη να τους
    ρίξει σωσίβιο.Το θέμα είναι το σωσίβιο θάχει αέρα ή θα είναι ξεφούσκωτο..

    Γενικά άσχημα τα πράγματα.Ευτυχώς που κάποιοι μικροί πήραν λίγο επάνω τους γιατί αν μέναν
    μόνο 2-3 μεγάλοι θα μας έπιναν το αίμα.

  3. Εγώ αγόρασα από σούπερ μάρκετ υποτίθεται βιολογικό προιον,αμύγδαλα ,μεσα Ιανουαρίου οκτώμισυ περίπου χρόνια πριν ,πάρα πολύ γνωστής εταιρείας <> που δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό ,α/φών που το όνομά τους παραπέμπει σε πολύτιμο μέταλλο,και στην συσκευασία αναγραφόταν ως λήξη η 30η Ιουνίου του ίδιου έτους,δηλαδή 6 μήνες μετά.Τέλος Ιανουαρίου,λίγες ημέρες μετά την αγορά άνοιξα την συσκευασία για να τα φάμε και τότε διαπίστωσα ότι είχαν μέσα τους ζωντανά σκουλίκια.Προσέφυγα στην ΄Ενωση Καταναλωτών Ελλάδος,και ο Πρόεδρος κ.Τσιφάκης τα απέστειλε στον ΕΦΕΤ.Μετά από 5 περίπου χρόνια κλήθηκα στο Πλημμελειοδικείο-Αγορανομικό Αθηνών ,για να εκδικασθεί η υπόθεση,όπου είχε περαπεμφθεί.Εκεί σας συμβουλεύω μια ημέρα να πάτε να δείτε τι μας βάζουν μέσα στα τρόφιμα θα τρελλαθείτε,έφθασα μάλιστα στο σημείο να πώ στην Δικαστή,μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης -4 μήνες φυλάκιση σε βάρος της εταιρείας- τι τρόμο και αγωνία αντιμετωπίζει όταν και εκείνη ψωνίζει με αυτά που βλέπει και ακούει σε κάθε δικάσιμο.Στο Εφετείο,<>.Υπ΄όψιν ότι είμαι νομικός-όχι όμως Δικηγόρος-,δεν παρέστην ως πολιτική αγωγή διότι δεν είχα καμμία ενημέρωση στο μεσοδιάστημα από τον ΕΦΕΤ για την πορεία της υπόθεσης,ώστε να προβώ στην αντίστοιχη δήλωση,και να παραστώ με δικηγόρο.Επίσης ότι η υπόθεση με είχε ταλαιπωρήσει τουλάχιστον 4 φορές προηγουμένως γιατί η κατηγορουμένη εταιρεία ζητούσε αναβολές .Συνεπώς να γιατί οι απλοί πολίτες δεν καταφεύγουν στις καταγγελίες ,γιατί ξέρουν ότι θα ταλαιπωρηθούν και δεν έχουν εμπιστοσύνη σε ορισμένους Δικαστές,οι οποίοι όχι μόνον δεν προστατεύουν τον πολίτη,αλλά ούτε και τον ίδιο τους τον εαυτό,γιατί και αυτοί θα τα βρούν μπροστά τους κάποια στιγμή.Απαλλάχθηκε η εταιρεία γιατί δήθεν εγώ <>,εγώ βέβαια στο σπίτι μου δεν έχω καλοριφέρ,αλλά αιρ κοντίσιον,όμως ο λόγος δεν μου εδόθη να το πώ στο δικαστήριο,δεδομένου ότι δικονομικώς η όποια κατάθεσή μου είχε περατωθεί,επιπροσθέτως στο Εφετείο δεν διαβάστηκε καν από το Δικαστήριο κατά την εκφώνηση της υποθέσεως το κατηγορητήριο .Να γιατί οι πολίτες δεν καταφεύγουν στην Δικαιοσύνη γιατί και οικονομικά ταλαιπωρούνται (απώλεια εργασίας 4 ημερών μόνο από τις αναβολές )και καμμία προστασία από την Δικαιοσύνη. Δεν αναφέρω όνομα της εταιρείας,γιατί<>και ο νοών νοείτω,

  4. Ειμαι Τεχνολογος Τροφιμων επιθεωρητης συστηματων διασφαλισης ποιοτητας..δωστε μου περισσοτερα στοιχεία για αυτό το κατάστημα θα ενεργοποιήσω τον ΕΦΕΤ

  5. μηπως αγορασες γαρδουμπακια αντι τζουτζουκακια;

  6. Πρώτα από όλα ρε τυφλοί δεν βλέπεται ότι είναι συνεργάτης της ΑΒ και δεν είναι αμιγώς κατάστημα της εταιρείας ΑΒ? Γράφτε και την περιοχή για να του αφαιρέσουν την άδεια να χρησιμοποιεί πλέον το όνομα της εταιρείας αυτής.

  7. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΕΠΑΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

  8. Έλα ρε φλώρε! Οι μύξες του μάγειρα είναι!!!

  9. αλεσμενα αυτια και ρουθουνια, δεν πετουν τιποτα!
    δεν σου εχει πει κανενας να μην τρως αγορασμενο φαγητο που περιεχει αλεσμενο κρεας;
    τωρα εμαθες! ΞΑΝΑ ΠΑΡΕ!

  10. ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΡΩΤΕ.

  11. περυσι στην ιδια αλυσιδα σε νησι τ ΒΑ Αιγαιου πηρα 1 κιλο πατατες οι οποιες εμφανησιακα ηταν μια χαρα. Τις βαζω και τις βραζω σε κοτοσουπα παμε να φαμε με το παιδι βαζω ενα κομματι στο στομα μου …..εξαγωγη αμεσως ειχε γευση φυτοφαρμακου ! Ευτυχως δεν εφαγε το παιδι!Καθοτι γεωπονος ξερω να ξεχωριζω λαχανικα και επικυνδυνες καταστασεις οπως αυτη. Ειδοποιω τον υπευθυνο που εχει το καταστημα μου το κλεινει μεσα στα μουτρα μολις τ ειπα τι συνεβει.Παιρνω στα κεντρικα και αναφερω και τη γευση φυτοφαρμακου και το κλειισημο τηλεφωνου στ μουτρα …..ΧΕΣΤΗΚΑΝ ακομα να μου ζητησουν 1 συγγνωμη….. εχε χαρη που δεν ειχα λεφτα για δικηγορους….

  12. Φάτε ρε όλα τα σκατ@ που σας ταϊζουν με την ελεϊνή δικαιολογία “μα αφού όλοι τα παίρνουν δεν μπορεί παρά να είναι καλά”. Και μετά αναρωτιέστε γιατί ο καρκίνος θερίζει…

  13. Για καλαμαράκι το κόβω.

    Καλά που δε σε χρέωσαν διπλά . Σουτζουκάκια με θαλασσινά. Να είσαι ευχαριστημένος.

  14. Ε καλά ρε μόρτη και συ σουτζουκάκια έτοιμα από το..dehlaze αγόρασες; Ήμαρτον δηλαδή.
    Λες και δεν ξέρετε τι γίνεται ρε παιδιά, εδώ στα εστιατόρια γίνεται το έλα να δεις στα σουπερ μάρκετ των πολυεθνικών περιμένετε να φάτε της προκοπής; Πάλι καλά που δεν βρήκες καμιά πρόκα ή κανέναν αρουραίο πανέ μέσα..

  15. και τι εγινε δεν τρωτε κοκορέτσια και γαρδούμπες?

Comments are closed.