ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ – Κύπρια βουλευτίνα: Τσίπρα μάζεψε τους ανιστόρητους βουλευτές σου

Κοινοποίηση:
grivas2

Την αντίδραση της βουλευτού του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου, προκάλεσε η αναγγελθείσα παρουσία του υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σε συνέδριο για τον Γεώργιο Γρίβα, στη Λευκωσία.

 

Η κα Χαραλαμπίδου σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να μαζέψει τους ανιστόρητους της κυβέρνησης του», αναφερόμενη στον Πάνο Καμμένο.

Ο στρατηγός Γεώργιος Γρίβας υπήρξε αρχηγός της οργάνωσης «Χ» την περίοδο της γερμανικής κατοχής τα Ελλάδας και έλαβε μέρος στα Δεκεμβριανά το 1944 με συμμετοχή σε μάχες κατά του ΕΛΑΣ στο Θησείο. Ηγήθηκε του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ εναντίον των Άγγλων στη Κύπρο την περίοδο 1955 -1959 και υπήρξε εμπνευστής και καθοδηγητής της ΕΟΚΑ Β’ που είχε παράνομη δράση με στόχο την ανατροπή του Μακαρίου. Ήταν απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων και πολέμησε στη Μικρασιατική εκστρατεία, και στον ελληνοϊταλικό πόλεμο.

Στη Κύπρο μέχρι σήμερα ο Γρίβας διχάζει με μια μερίδα να τον θεωρεί ήρωα και μία άλλη προδότη. Στη Λεμεσό όπου είναι θαμμένος υπάρχει μνημείο στο οποίο γίνονται εκδηλώσεις προς τιμή του, στις οποίες συμμετέχει επισήμως το κράτος και η εκκλησία. Ο Γρίβας για τη δράση του τη δεκαετία του 1950 τιμήθηκε από την Ελληνική και τη Κυπριακή Βουλή με την ανακήρυξη του ως «άξιο τέκνο της Πατρίδας».

grivas1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η Ιάσων-Για μην ξεχνιόμαστε και να μην μπερδευόμαστε. λέει:

    Όταν κάποιος λέει κάτι,εκτός από αυτό το κάτι που λέει,μεγάλη σημασία έχει και το ποίος είναι αυτός που το λέει ή στην συγκεκριμένη περίπτωση,το ποία είναι αυτή που το λέει.Η εν λόγω μαντάμ λοιπόν εξελέγη βουλευτής το 2011 με το ακελ.Όπου ακελ το κομμουνιστικό κόμμα της Κύπρου που έβαλε την Κύπρο στο μνημόνιο το 2012,με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Ο Γρίβας από την άλλη,είναι αυτός που οργάνωσε την ΕΟΚΑ,δηλαδή την δύναμη εκείνη που πολέμησε εναντίον των άγγλων ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ,για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Κύπρου από τον αγγλικό ΖΥΓΟ και την ένωση της με την μητέρα Ελλάδα!Το ακελ σε συνεργασία με το κκε ήταν αυτοί που ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ το ποίος ήταν ο αρχηγός της ΕΟΚΑ στους άγγλους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!Μέχρι την στιγμή της προδοσίας από το ακελ,οι άγγλοι αγνοούσαν παντελώς το ποίος ήταν ο αρχηγός της ΕΟΚΑ.Βεβαίως οι κομμουνιστές της Κύπρου δεν έμειναν εκεί αλλά συνέχισαν την προδοσία-αγαστή συνεργασία με τις αγγλικές ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ προδίδοντας και τα κρησφύγετα της ΕΟΚΑ!!!
    Όπως λοιπόν τότε,έτσι και τώρα,οι κομμουνιστές σε Ελλάδα και Κύπρο έκαναν και κάνουν αυτό που ξέρουν καλλίτερα ή μάλλον αυτό που ξέρουν μόνο,να προδίδουν και να ξεπουλούν την πατρίδα τους στους ξένους κατακτητές…εάν μπορούμε να πούμε ότι οι κομμουνιστές έχουν άλλη πατρίδα πέραν της σοβιετικής ενώσεως που πλέον δεν υπάρχει!
    Αυτό λοιπόν το ανελλήνιστο υποκείμενο που πούλησε την Κύπρο στους τοκογλύφους,που είναι βουλευτής του πιο προδοτικού κόμματος της Κύπρου,έχει το θράσος να πιάνει στο βρωμόστομα της τον ΉΡΩΑ του Έθνους Γεώργιο Γρίβα!
    Υ.Γ. Σε ένα όμως θα συμφωνήσω με αυτό το ανελλήνιστο υποκείμενο.Κανένας πρέσβης του καμμένου,κανένας καμμένος,ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΟΤΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    1. καλά γράφεις τέτοια πράγματα για των πατέρα σου ανώνυμε?

Comments are closed.