Περίεργα παιχνίδια των Anonymous με φόντο το site της Χρυσής Αυγής

Κοινοποίηση:
anonymous

Μαζική επίθεση χάκερς στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής εκδηλώθηκε από τα ξημερώματα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει και να μην είναι προσβάσιμη από χθες το απόγευμα. Την επίθεση είχαν προαναγγείλει οι Anonymous από τις 10 Οκτωβρίου, με μήνυμα όπου τόνιζαν ότι οι χρυσαυγίτες είναι “δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας”.

Είχαν καλέσει επίσης σε παγκόσμια δράση στις 26 Οκτωβρίου, τονίζοντας σε μήνυμα ότι “αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει στο διαδίκτυο”.

Η Χ.Α. σε ανακοίνωση της αποδίδει εμμέσως στις εγχώριες πολιτικές δυνάμεις αυτή την επίθεση. Σε ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αφού μας εξαφάνισαν από όλα τα μέσα ενημέρωσης, τώρα θέλουν να σβήσουν την φωνή μας στο διαδίκτυο. Θα αποτύχουν. Οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα και εντός των επομένων ωρών η λειτουργία της ιστοσελίδας μας θα αποκατασταθεί”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. καλα..αν η χρυση αυγη ειναι εχθρος της δημοκρατιας,τοτε οι “anonymous-eponymous” ειναι οι δολοφονοι της..

  2. καλα..αν η χρυση αυγη ειναι εχθρος της δημοκρατιας,τοτε οι “anonymous-eponymous” ειναι οι δολοφονοι της..

  3. και την κυβερνηση εχουν απειλησει οι χαζονυμους αλλα δεν καναν πραξη τα λογια τους.αιντε ρε νεοταξιτες τσογλανια ανονυμους.ποιος ξερει ποιος εβραιο μασονος ειναι απο πισω σας.ριμαδια.

  4. Κανένα περίεργο παιχνίδι. Οι anonymous είναι κοντά (αλλά όχι εντελώς) στους αναρχικούς. Και τι πιο λογικό να θεωρούν τους φασίστες τα ίδια σκατά με την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες… Άλλωστε με τέτοιες σχέσεις που αποδείχτηκαν ανάμεσα στη ΧΑ και μπάτσους και ο άγιος κολάζεται.

  5. οι Anonymous έχουν ονματεπώνυμο! Σ.Δ Β. (Σαμαράς του Δένδια Βενιζέλος)

  6. ειστε για τον πεουλα ανωνυμους! το ξερετε οτι μπορω να σας εντοπισω? γιατι κανετε χαζομαρες? υποφερουμε απο τους αλλους και οχι απο την χα. βαλτε μυαλο για να μην εχουμε παρατραγουδα με τους δορυφορους!! ξερω και την συχνοτητα του haarp….

  7. ΑΥΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ Η NSA ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ANONYMOUS ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗ Β.ΣΟΦΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ;;; ΑΥΤΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο SNOWDEN ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.

Comments are closed.