ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ – ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – Η ΥΦΗΛΙΟΣ “ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ” ΜΠΑΛΑ – (VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κοινοποίηση:
020202020

Κορυφώνονται οι συγκρούσεις και τα επεισόδια σε ολόκληρη τη Βραζιλία από εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικά εξαθλιωμένους πολίτες που βλέπουν την κυβέρνηση να πετά δισεκατομμύρια δολάρια για το Μουντιάλ, την ίδια στιγμή που ο λαός κυριολεκτικά πεινάει.

Χθες στην περιοχή της Κοπακαμπάνα ομάδες διαδηλωτών συγκρούστηκαν με την Αστυνομία και στη συνέχεια κατέστρεψαν ένα τηλεοπτικό στούντιο το οποίο αναμετέδιδε τα αθλητικά γεγονότα.

63 Demonstrators gather as part of protests against poor public services, police violence and government corruption, in Sao Paulo

Οι εξαγριωμένοι πολίτες πέταξαν πέτρες εναντίον των τηλεοπτικών μηχανημάτων και κατέστρεψαν όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του δικτύου, ενώ ένας φωτορεπόρτερ δέχτηκε απειλή πως αν δεν σταματήσει να τραβάει φωτογραφίες θα του κόψουν το κεφάλι.

Sao-Paulo-protest-01 sao-paulo-protest2

Πολλοί από τους διαδηλωτές τραυματίστηκαν ενώ δεκάδες συνελήφθησαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αν καταφερουν να διακοψουν το μουντιαλ θα εχουν νικησει.γα@@στε τους απο παντου φιλοι λατινοι

  2. Για να φωνάζουν έτσι πρέπει να έχουν δίκαιο. Η χώρα τους είναι άρα ξέρουν πολλά περισσότερα από εμάς. Όπως παλιά εμείς δεν θα έπρεπε να κάνουμε τους Ολυμπιακούς το 2004. Έγιναν για να “φάνε με χρυσά κουτάλια” ελάχιστοι. Μέχρι τώρα δεν ξέρουν πιο ήταν το κόστος!.

Comments are closed.