Πασίγνωστη τραγουδίστρια τα βάζει με τους άθεους που χλευάζουν την Αγία Βαρβάρα: Αντίχριστοι,μασόνοι (βίντεο)

Κοινοποίηση:
ερωτηματικό-222111 (1)

Μεγάλη ένταση επικράτησε σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής με αφορμή τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και τη

μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας».

Η Ειρήνη Μερκούρη «τα πήρε» με τον Αγάθωνα και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του.Ο Αγάθωνας ειρωνεύτηκε τη γιατρό κ. Ανεμοδούρα δηλώνοντας «Η κυρία που μιλάει είναι γιατρός; Θα πρέπει να της πάρουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Τίποτα κυρία μου. Αν είστε εσείς γιατρός, εγώ είμαι Κινέζος βατραχάνθρωπος».

Με αφορμή αυτό η Ειρήνη Μερκούρη έσταξε χολή λέγοντας «Σίγουρα είστε άθεος και Αντίχριστος και έχετε κάτσει και έχετε αράξει ως κάποιος και είστε μέσα στο σκοτάδι. Μέσα στο σκότος. Δεδομένο αυτό. Εύχομαι κάποια στιγμή να μετανοήσετε γιατί είστε σε απόλυτο σκοτάδι.»

«Ποια είναι; Σε εμένα απευθύνεται η Ειρήνη Μερκούρη; Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα, από το κακό στο χειρότερο θα πηγαίνουμε πάντα να ξέρετε.» απάντησε ο Αγάθωνας.

Ακολούθησαν καυτοί διάλογοι:

«Ο λόγος που αυτή τη στιγμή μιλάω με έναν Αντίχριστο, είναι άνθρωπος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν και σας ευχαριστώ που με καλέσατε να μιλήσω για τον Ιησού Χριστό και την Αγία Βαρβάρα και τα λείψανα της. Δεν υπάρχει ειδωλολατρεία. Οι Αντίχριστοι έχουν κάνει αιρέσεις τεράστιες και το ξέρουμε. Μιλάτε σε μια Ελλάδα ορθόδοξη προσέξτε.»

«Δυστυχώς, η Ελλάδα κάποτε ήταν Ελλάδα, δεν ήταν χριστιανική χώρα και ούτε ορθόδοξη.»

Η Ειρήνη Μερκούρη, πάντως, επιτέθηκε και στον Γιώργο Γερολυμάτο, τον οποίο αποκάλεσε «μασόνο», αλλά και στον Γιώργο Δασκουλίδη.

«Κύριε Γερολυμάτε καλησπέρα, Χριστός Ανέστη, τι κάνετε; Προφανώς είστε μασόνος ε; Πιστεύετε σε τρεις διαφορετικές θρησκείες. Είναι μασονία. Λέτε θαύματα γίνονται παντού, είπε και ο θεός ο Ιησούς Χριστός, ο πραγματικός, η Αγία Τριάδα, ότι θεοί θα λέγονται πάρα πολλοί. Δεν μπορεί να λέτε ότι είστε χριστιανός και να λέτε ότι γίνονται θαύματα ο μασονισμός ο βουδισμός αυτό λέγεται μασονία.»

«Ξεκαθάρισε για ποιον μιλάς γιατί πριν είπες πίσω από τις κάμερες ότι εγώ είμαι φανατική, Εσύ είσαι Αντίχριστος ρε Γιώργο άμα το πάμε έτσι, εσύ δεν είσαι χριστιανός, εσύ είσαι ψεύτης χριστιανός, είσαι δήθεν χριστιανός.» είπε η Ειρήνη Μερκούρη στον Γιώργο Δασκουλίδη βγάζοντας από τα ρούχα του τον Γιώργο Γερολυμάτο:«Κυρία Μερκούρη είστε λίγο αναιδής, δεν έχει δικαίωμα δηλαδή κάποιος να πει την άποψη του;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Θα μεγαλωσουν τα παιδιά της”κυρίας παρουσιαστριας”κ τότε θα δείξουν ακριβώς την εικόνα τωμ γονιών τους.Υπομονή γονείς κ ίσως μάθετε των εαυτό σας μέσα απ των παιδιων σας το μεγαλωμα εφόσον κ προπαντων κανετε τον τον κακό σας εγωισμο στην άκρη….

  2. Καλα, αυτό το αποτυχημένο παραμορφωμένο απ τις πλαστικές πουτανάκι κατάντησε η νέα Ελένη Λουκά; Κανας ψυχίατρος να τη βοηθήσει υπάρχει;

  3. Είναι λογικό να τσατίζεται κάποιος όταν του βρίζουν ότι πιο ιερό έχει. Είναι σαν να βρίζουν την μάνα του και ακόμα χειρότερα. Η Μερκούρη δεν το χειρίστηκε σωστά λόγω νεύρων, το παράχεσε και έχασε το δίκιο της. Δικαίωμα του Αγάθωνα και του κάθε ανθρώπου να μην πιστεύει πουθενά, οφείλει όμως να σέβεται και να μην βρίζει γιατί τότε του αξίζει να του φερθούν ανάλογα. Ας πιστεύει αυτό που βλέπει, την ύλη, θεωρώντας τους άλλους που πιστεύουν χαζούς. Και κάποιος που έχει αχρωματοψία και δεν το ξέρει θεωρεί ότι βλέπει το σωστό χρώμα. Όσο για τον Φίλη δεν κάνει για πολιτικός. Θα έπρεπε να είχε την διπλωματία της Νδ και στα θέματα θρησκείας να μην κάνει τέτοιες δηλώσεις απαξιωτικές και προσβλητικές, μόνο φυσικά για τον χριστιανισμό για τις άλλες θρησκείες τουμπεκί.

    1. για ολες τις θρησκειες τα ιδια θα ελεγε. Τη βαρβαρα ειχαμε τωρα, γιαυτη μιλησε… εσεις οι χαβγιτες τα βλεπετε ολα θολα γιατι εχετε μικρο μυαλο.

  4. ΜΑ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΡΙΑ?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
    ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ….ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΚΠΟΜΠΗ…
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ….ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ…ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ….ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΣΥΧΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ…(ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΚΑΙΥ) ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ….ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΤΗ…ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ…ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΛΠ….ΚΛΠ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΟΟΟΟΛΗ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ.
    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΟΗΤΟΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΙΥ ΑΓΑΘΩΝΑ (ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟΝ….) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ.
    ΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ….ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
    ΕΔΩ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣ…..ΜΙΛΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ.
    Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ…..

Comments are closed.