ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ! ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ; Δικάστηκε το πρώτο αίτημα διαγραφής φύλου

Κοινοποίηση:
690_24f3228f-18cc-409f-8b32-b8e852cf7fca

Το πρώτο αίτημα διαγραφής φύλου από το ληξιαρχείο δικάστηκε σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσιού, μετά την προσφυγή που έκανε 32χρονο άτομο ονόματι Ιάσωνας – Αντιγόνη.

Αυτό που πρακτικά ζητεί από τη Δικαιοσύνη ο Ιάσωνας είναι δίπλα στο βαπτιστικό του να αναγράφεται στα επίσημα στοιχεία ταυτότητάς του και το όνομα Αντιγόνη.

Έτσι, ουσιαστικά το 32χρονο άτομο δεν θα κατηγοριοποιείται σε κανένα από τα δύο φύλα.

«Ζήτησα αυτό που ούτως ή άλλως με χαρακτηρίζει η άφυλη ταυτότητα φύλου. Ότι δηλαδή δεν νιώθω και δε θέλω να ανήκω σε κανένα από τα δύο φύλα. Ζήτησα να προστεθεί το Αντιγόνη στο Ιάσωνας και είναι μία σημαντική στιγμή τόσο για μένα, όσο και για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα», δήλωσε ο Ιάσωνας – Αντιγόνη.

Πρόκειται στην ουσία για την πρώτη κατάργηση φύλου από την ψήφιση του νόμου για την ταυτότητα φύλου.

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου αναμένεται να εκδοθεί σε 15 μέρες.

Δίκη - αλλαγή φύλου

Δίκη - αλλαγή φύλου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. τζεησον τουρλοκωλιάστρας με τη πουτσ@ παραμασχαλα δουλευει το κοσμο και προκαλει σε ενα κρατος στη κυριολεξια ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ….ολα ταιριαζουν αναμεταξυ τους…

  2. εχει φυλο…..ειναι π@σταρα!!!!! Κανονικη και τελειωμενη….Τα αλλα ολα για το γυαλι!!!!! Πειραζει που ειναι και μεγαλη φιρμα…..Πειραζει??????

  3. ειτε το θελουν ειτε οχι και οσους νομους να περασουν οι λουγκρες ο λαος αυτους θα τους αποκαλει ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ γιατι ειναι και αυτα που λενε καπιοι οτι γεννιουνται ετσι αυτα ειναι μπαρμπουτσαλα

  4. βρωμόπουστας στην κυριολεξία…για αυτό ρε έχουν μαζευτεί όλλα τα πακιστάνια στο κέντρο…άμα ρωτήσετε πακιστανούς,αφγανούς,ινδούς, τους ξέρουνε…τους έχουν περάσει σουβλάκι όλοι τους…

  5. Λοιπον ο τύπος, η τύπισσα, το τύπο …………….. τελοςπαντων αυτο το υβριδιο, ειναι ενας καραγκιοζης, που για να βγει στο ΤΙ-ΒΙ ……..κανει τα παντα……..

    δεν θελει λεει φυλο….και ειναι ντυμενος 95% γυναικα …..5% ανδρας (μουσι)

    γιατι ντυνεται με αυτα τα στερεοτυπα , οπου υποτιθεται ειναι ενταντιον? μα γιατι ειναι μια ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ……. ειναι μια αφυλη ΠΟΥΣΤΑΡΑ , που παντα μπρος στην θεα ενος πεους θα εχει την λαχταρα του πιπιλισμου του!!!

  6. Εγω λεω οτι ο τύπος αυτός είναι για πολλές κλωτσιές ειδικά απο τους ομοίους γιατι δεν θέλει πραγματικά να κάνει αλλαγη φυλου , αλλα θέλει να προκαλει για να ειναι παντα στο χαζοκουτι η στο ιντερνέτ κλπ. Αυτος πριν κανα εναμισυ χρονο ηταν νορμάλ.Πουστοφερνε βέβαια αλλα ηταν ντυμένος κανονικα και το έπαιζε χορτοφαγος σε καποια κωμικη εκπομπη του ΣΚΑΪ.

  7. ….η άφυλη ταυτότητα φύλου !!!!!!

  8. ΚΡΙΜΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΥΙΟΣ!

  9. θελουν να μας κανουν τρελουσ πραγματικα…….κ μεις το ανεχομαμστε…τη παραφροσυνη τους….χχ καμια ελπιδα…….το επβελαν σε ένα ολοκληρο κρατοσ…τυχαιο?….

Comments are closed.