Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
d5d98183-acf8-4d51-96f4-9104d2d5f2d8

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρέθηκαν στο πάνελ εκ μέρους της διοίκησης του Ολυμπιακού, ενώ το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο Κριστιάν Καρεμπέ που τόνισε ότι ‘’μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει την αξία του. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα και έχει ξεκινήσει από την Μπαρτσελόνα και μετά σε άλλες ομάδες. Επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα για να δουλέψει στις Ακαδημίες και μετά δούλεψε στην Ευρώπη και σε χώρες όπως η Αυστρία. Σήμερα έχουμε την τιμή και το προνόμιο να τον έχουμε μαζί μας και να τον έχουμε υπογράψει. Έχει δουλέψει και στην Σεντ Ετιέν. Γνωρίζουμε πως ο κύριος στόχος του είναι κερδίσει το πρωτάθλημα και θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία’’.

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι ‘’είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ, στο σύλλογο που κατά τη γνώμη μου κι όλων όσων έχω συζητήσει είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα. Ελπίζω να σταθώ στο ύψος των προσδοκιών και των προηγούμενων προπονητών. Όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα και ελπίζω να πετύχουμε τα καλύτερα για τον σύλλογο. Η φιλοσοφία η δική μου και των συνεργατών μου είναι να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι. Αυτό πρέπει να είναι στόχος κάθε ανθρώπου. Η δουλειά μας είναι κάθε μέρα να βάζουμε τον πήχη πιο ψηλά’’.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΘΙΑ

Ο Όσκαρ Γκαρσία αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Ερνέστο Βαλδέρδε, πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι του αρέσει να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, ενώ για το στυλ ποδοσφαίρου που του αρέσει, είπε ότι ‘’μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, να παίζω ψηλά, να έχουμε την κατοχή και να είναι ο αντίπαλος μακριά από την περιοχή. Αυτό εφαρμόζεται ήδη σε κάποια παιχνίδια, θέλω να εφαρμοστεί σε όλα τα παιχνίδια. Μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για όλα. Για τον κόσμο, τους ανθρώπους της ομάδας, για τη διοίκηση, για τον πρόεδρο και την πόλη».

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΘΙΑ

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά και τον Μιραλάς, δήλωσε ότι ‘’σίγουρα έχω στο μυαλό μου κάποιες αλλαγές και κάποιες θέσεις που θέλουν ενίσχυση. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Οι προπονητές ποτέ δεν κουράζονται να δέχονται δώρα’’.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο “Γιουλ Μπρινερ” διπλα στον Καρεμπε…ο Κοβασεβιτς ειναι;
    Πως εγινε ετσι ρε παιδια…

Comments are closed.